Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar az yakan 25000tl ye kadar benzinli bir araç almak istiyorum. yılda 3000-4000 km arası yol yapıyorum. fazla araç kullanmam, küçük bir ilçedeyim zaten. Honda ya güvenim tam ama yedek parça fiyatları gözümü korkutuyor. araba ile fazla işim olmadığı için masraflı bir araç olsun istemiyorum. mesela linkte ki araç ta fazla bi hasar gözükmüyor ama satıcı 15900tl hasar kaydı olduğunu yazmış. gerçekten bu kadar pahalı mıdır parçaları?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-mdlsadece-40-binde-tam-otomatik-f1-sanzuman-sanruflu-133253179/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 3 Ağustos 2013; 21:19:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cuneytozbek

Merhaba arkadaşlar az yakan 25000tl ye kadar benzinli bir araç almak istiyorum. yılda 3000-4000 km arası yol yapıyorum. fazla araç kullanmam, küçük bir ilçedeyim zaten. Honda ya güvenim tam ama yedek parça fiyatları gözümü korkutuyor. araba ile fazla işim olmadığı için masraflı bir araç olsun istemiyorum. mesela linkte ki araç ta fazla bi hasar gözükmüyor ama satıcı 15900tl hasar kaydı olduğunu yazmış. gerçekten bu kadar pahalı mıdır parçaları?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2008-mdlsadece-40-binde-tam-otomatik-f1-sanzuman-sanruflu-133253179/detay

Hocam honda jazz tercihin çok doğru bir tercih, temizini bulursan uzun seneler rahatça binersin, 25000 tl ye otomatik temizini bulursun diye düşünüyorum ilandakini boşver bence, yedek parça konusunda da açıkçası çok korkun olmasın vw,opel vs. bunların parçalarıyla aşağı yukarı aynı fiyatlara gelir diye düşünüyorum, küçük bir ilçe de olman sana sıkıntı yaşatabilir honda ile ilgili usta,parça vs. bulman zor olur.

• bynoun kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler, aslında Bandırma da Honda araçlarına bakan özel servisler var. olmadı Bursa 1.5 saat uzağımda, önemli olan arabadan anlayan usta var mı onu bilmiyorum. Toplasan burda 15-20 tane jazz vardır. asıl beni endişelendiren parça fiyatları. diğer tercihlerim corsa clio i20 punto, jazz ın yanında pek güven vermiyorlar ama avantajları daha ağır basıyor gibi.
  • Arkadaşlar 2005-2006 elite otomatik arıyorum.
    Satan, satmak isteyen olursa görüşelim lütfen.
  • Burada pek olmaz
    sahibinen com da bulursun
  • 2005 Honda Jazz CVT LS (sunroof olmayan model) var. 52.000 km'de almıştım, şu an 70.000 km'de. KM kesinlikle gerçek.
    Aracın sağ arka kapıyı çizdirdim, arka tamponda 10 cm yarık var, sonuç olarak 400 TL civarı masrafı var ama orijinalliği gitmesin diye yaptırmadım.
    Antalya'dayım. Bu aracı kaç lira civarında verebilirim?
  • o şekilde satarsan zarar edersin
    çizik vuruk ve o yarık ları sanayide yaptırt, kayıt altına girmesin
    sonra satarsın değerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Burada pek olmaz
    sahibinen com da bulursun

Sahibinden coma bakıyorum, henüz istediğim gibi bir araç bulamadım.
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    aslında bütçeyi biraz zorlayıp 2007 alsan, hem yeni kasa almış olursun
  • 2007-2009 arası 25-26bine jazz elite bulabilir miyiz acaba temiz ? birde yakıt tuketimi ne alemde otomatik vites için ögrenci bütcesini üzer mi ? aylardır civic bakıyoruz fiyatlar uçtu jazz dan yana sansımız guler inş. birde esp/vsa var mı bu donemdeki modellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 9 Ekim 2013; 14:36:04 >
  • oş ver esp yi falan , gereksiz teferruatlar bunlar; Jaz iyidir al keyfine bak
  • Bana bulunabilir gibi geldi hocam. Bende 2006 manuel var benzinli kullanıyorum şehir içi yakıt 7,5 larda şehir dışı 4,5 larda otomatik biraz daha yüksek olur yada yine bu civarlarda olur. Esp yok diye biliyorum ama emin değilim olabilirde.
  • uzun yolda otomatik daha az yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

2007-2009 arası 25-26bine jazz elite bulabilir miyiz acaba temiz ? birde yakıt tuketimi ne alemde otomatik vites için ögrenci bütcesini üzer mi ? aylardır civic bakıyoruz fiyatlar uçtu jazz dan yana sansımız guler inş. birde esp/vsa var mı bu donemdeki modellerde

İmzamda görüleceği üzere aracım 2007 Elite CVT. 3,5 yıl oldu alalı ve yakıt tüketimi ortalamam şehiriçi (Ankara) 6,6-6,8 lt ve şehirdışı 5,2-5,4 lt. Bu nedenle LPG hiç düşünmedim. Fiyat olarak da kendi aracımın piyasasının 25-26 arası olduğunu biliyorum. ESP ise bu kasada hiç olmadı. Bu arada 2007-2009 arası arıyorsanız bilmeniz gereken şey 2007 ve 2008 modeller aynı iken, 2009 modelin kasa değiştirmiş ve CVT şanzumandan i-shift şanzumana geçilmiş olması.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone With The Wind -- 14 Ekim 2013; 15:44:08 >

• 3 yıldır kullandığım 2005 CVT Jazz LS (sunroof olmayan model) satmayı ve 2012+ Jazz CVT almayı düşünüyorum.
    Aracım 72.000 km'de (km orijinal). Boya-değişen yok. Ancak sağ arka kapı ve çamurlukta kendi nazarımız olan bir çizik var, 400-500 TL civarı boyanacak. Küçük çaplı çizikler de mevcut. Antalya'dayım.
    Bu araç minumum-maksimum kaç lira eder?
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 14 Ekim 2013; 22:07:13 >
  • quote:

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :))

"sahifesi" mi yoksa "sayfası" mı olmalıydı...kafama takıldı
  • 2006 otomatik elit jazz için 26500 fazla mıdır? araç 70binde kazasız boyasız değişensiz temiz.
  • 140 binde kazasız boyasız 2006 manuel elite sahibiyim.Piyasa dolar Euro yükseldiği için uçmuş durumda.Benim aracımın bence değeri 22 civarı ;bahsettiğiniz aracın ederi 24 civarı olmalı.Tabii aracı görmeden incelemeden kesin konuşmak doğru olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

2006 otomatik elit jazz için 26500 fazla mıdır? araç 70binde kazasız boyasız değişensiz temiz.

Kilometresi oldukça iyi ve değişen/boya yok olsa dahi eğer bu fiyat pazarlıksız son fiyat ise piyasanın biraz üzerinde görünüyor. Düşürebiliyorsanız 25.000-25.500 TL bandına çekmeye çalışın. Ancak şunu da bilin ki aynı yaşta, km.de ve temizlikte bir arabayı 25 binin altına almanız çok zor, o yüzden kısa vadede elden çıkarmayı düşünüyorsanız gerekirse piyasanın 1.000 TL üzerine çıkıp içinize sinen aracı almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysuleymany

3 yıldır kullandığım 2005 CVT Jazz LS (sunroof olmayan model) satmayı ve 2012+ Jazz CVT almayı düşünüyorum.
    Aracım 72.000 km'de (km orijinal). Boya-değişen yok. Ancak sağ arka kapı ve çamurlukta kendi nazarımız olan bir çizik var, 400-500 TL civarı boyanacak. Küçük çaplı çizikler de mevcut. Antalya'dayım.
    Bu araç minumum-maksimum kaç lira eder?
    Saygılar.

ES/Elite modeller herşeyiyle tam donanımlı iken LS/Sport modeller tam tersi tamamen boş/baz donanımlı olduğu için diğer birçok marka/modele nazaran Honda Jazz'larda bu iki donanım seviyesi arasındaki fiyat farkı oldukça fazla. Örnek vermek gerekirse aracınız LS değil de ES donanımlı olsaydı 23-24 bin TL edecekken, LS olduğu için 20-21 bin TL edecektir. Almak istediğiniz 2012-2013 Jazz Fun CVT modelleri ben de çok istemekle birlikte şu ana kadar 40 bin TL'nin altında fiyat veren duymadım.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.