Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honda ayisigi aracıma takasta 21.000 tl verdi.
    Aracım 2007 elite gümüş renk Manuel vites 48.000 de sol camurluk degismis
    Araca bakan kısının dediğine göre sag marşpiyerde local boya var
    Takas dışında mantıklı satabileceğim fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 22 Ekim 2012; 10:39:18 >
  • Aracım 2004 model Jazz CVT. Aracı 2. el olarak ilk sahibinden aldım. Aracın kaporta sürtmeleri dışında bir kazası yok.

Yakıt değerleri (son 1 ay kış değerleri):

Şehir içi: 6.7lt/100km
    şehir dışı: 5.5lt/100km

yakıt değerlerimin normal olduğunu düşünüyorum ve genel olarak memnunum. yine de LPG taktırıp taktırmama konusunda kararsızım. daha az yakmak varken neden fazla ödeyeyim değil mi? sadece CVT şanzuman ile LPG kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum. çünkü daha önceki honda city CVT aracımda lpg ile sıkıntı yaşadım. gerçi markası okcan diye dandik bir markaydı (ben taktırmadım valla :). giderken sorun yoktu ama kalkışlarda araba tekliyor hatta bazen stop ediyordu. bu ve benzer sorunları yaşamak istemediğimden yorumlara ihtiyacım var.
  • Sayın fLaVa aracınız hayırlı olsun.Lpg montajının şanzımanla alakası çok yoktur tahminimce.Motor yüke bindiğinde falan bir miktar manuel ile fark olabilir belki.CVT nin uzun vites oranlarına hayranım keşke bende cvt alsaymışım.
    Manuel aracımda yaklaşık 8000 km dir LPG kullanıyorum çekişte mutlaka düşüş var ama marka ve montaj iyi yapıldığı zaman sorun olmayacaktır.Düzgün bir yerde yaptırırsanız kesinlikle tavsiye ederim.
    Saygılar...
  • Merhaba arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-otomatik-f1-vites-servis-bakimli-sanrooflu-garantili-112543867/detay

Böyle bir ilan dikkatimi çekti. Siz bu ilanı nasıl okuyorsunuz ?
  • Selam üstatlar. Eski kasa jazz da esp/vsa olduğunu nasıl anlarız?
  • Eski kasa jazz larda esp/vsa yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Eski kasa jazz larda esp/vsa yoktur.

Opsiyonel olarak alındığını gördüm bi yerde ama hatırlamıyorum. Varsa olduğunu nasıl anlarız onu öğrenmek isterim. Kafamda iki model var jazz veya colt temiz hangini bulursam ona yönelirim. Colt ta anahtarı tam çevirmeden kaygan zemin ışığı yanıyorsa esp var demekmiş ancak jazz ı öğrenemedim bi türlü.
  • 2006 model Jazz Elite sahibiyim.Benim bildiğim bu kasaların hiçbirinde bu özellik mevcut değil.
  • Peki esp/vsa eksikliği çok hissediliyor mu yani keskin virajlarda güvensizlik veriyor mu?
  • Birkaç kere viraja sert girdiğimde kontrollü olarak arkasını bırakmıştı.Çoğu incelemelerde virajlara sert girildiği zaman önden kaydığı yazar.Ama ben esp-vsa gerektirecek bir durum henüz yaşamadım.
  • O zaman çok dengesiz bir araba değil demek oluyor galiba. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

Birkaç kere viraja sert girdiğimde kontrollü olarak arkasını bırakmıştı.Çoğu incelemelerde virajlara sert girildiği zaman önden kaydığı yazar.Ama ben esp-vsa gerektirecek bir durum henüz yaşamadım.

Jazz 1.4 Elite sahibiyim. Eşimin ısrarları üzerine aldık, ben daha çok sevdim... Sürüşü inanılmaz keyifli ...

Yola çıktığımızda bir deneme yapmak istedim... daha doğrusu trafik beni buna zorladı; araba 170- 180 gayet rahat; bundan önce peugeot 307 vardı; samimi söylüyorum yolda jazz daha stabil duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

2004 Jazz Es lastik ebatları nedir arkadaslar?

185/55R/15

Bu bilgiyi ben de araştırmıştım; ikinci el aldığım için yanaklar ince gibi geldi fakat; orjinal olduğunu gördüm ....

Bundan dolayı mı acaba yüksek hızlarda stabil kalabiliyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drrossi -- 21 Şubat 2013; 10:51:18 >

• 2007 Elite aracımın sağ dikizi şanssız bir kaza sonrası kırıldı. Elk.katlanır, ısıtmalı ve sinyal lambalı olması nedeniyle muhtemelen fiyatı yüksek olacaktır. Yetkili servis fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ya da Ankara'da çıkma imkanı bulabilir miyim sizce?
  • Geçmiş olsun.450 lira gibi bir fiyat hatırlıyorum.Çıkmacılardan da bulabilirsiniz ama bazen servis fiyatlarından fazla fiyat söyleyebiliyorlar.
    Arka komple silecek için 4-5 yerden fiyat almıştım ve hepsi 150 demişti.97 liraya sıfırını almıştım.Servislerde tanıdığınız varsa kazalı araçlardan çıkma ufak çizikleri olanlardan denk gelirse uygun fiyata temin edebilirsiniz.
  • 2005 Jazz CVT.
    7 speed tuşuna bir kez basınca, araç manuel moda geçmiyor sadece ekranda kırmızı rakamlarla vites değişimlerini görüyorum. Ancak kontağı kapatıp açınca rakamlar kayboluyor. Rakamların ekranda sürekli görünmesini sağlayan bir yöntem var mı?
    7 speed tuşuna 2. kez basınca ise ekranda yeşil renkte M harfi yanıyor ve araç manuel moda geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 8 Mart 2013; 21:10:45 >
  • Merhaba

Elektrik süpürgesi almak için darty e gittim. Rowenta Ro8221 modelini beğendim. Daha sonra Dyson dc29 Allergy modelini gördüm 1199 Tl ye. Rowenta nın malzemesi kalitesi bana çok zayıf gelmesinden dolayı dyson a yöneldim. Darty deki satışçı bayan Dyson dc29 allergy modelini alırsanız ömür boyu filtre değiştirmeyeciğimzi belirtti fakat web sitesinde sadece Hepa filtesi vardır yazıyor. DC37 modelinde ise; Ömür boyu kullanılabilir hepa filtre yazmakta.

Dartydeki dc29 allergy 5 Yıl Hakman Garantili Fiyatından daha ucuza Gold bilgisayar da 1049 Tl ye DC37 Modelini 2 yıl Gold bilgisayar garantisindeki süpürgeyi almak mantıklımıdır. Sizce Hangisi ni almalıyım.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: socold

Merhaba

Elektrik süpürgesi almak için darty e gittim. Rowenta Ro8221 modelini beğendim. Daha sonra Dyson dc29 Allergy modelini gördüm 1199 Tl ye. Rowenta nın malzemesi kalitesi bana çok zayıf gelmesinden dolayı dyson a yöneldim. Darty deki satışçı bayan Dyson dc29 allergy modelini alırsanız ömür boyu filtre değiştirmeyeciğimzi belirtti fakat web sitesinde sadece Hepa filtesi vardır yazıyor. DC37 modelinde ise; Ömür boyu kullanılabilir hepa filtre yazmakta.

Dartydeki dc29 allergy 5 Yıl Hakman Garantili Fiyatından daha ucuza Gold bilgisayar da 1049 Tl ye DC37 Modelini 2 yıl Gold bilgisayar garantisindeki süpürgeyi almak mantıklımıdır. Sizce Hangisi ni almalıyım.

Teşekkürler

Süpürge ile arabanın alakası nedir ?

• Kusura bakmayın Hızlı Cevap ta Taslak olarak kalmış. Yanlışlık oldu.
  • Ramazan günü normaldir. :)
  • 1.Nesil Jazz kullananlar; Dikiz aynalarını merkezi kilide entegre yaptırmayı düşünüyorum. Kumandadan kilitlendiğinde kapanacak, kilitler açıldığında ayna da açılacak şekilde. Buna benzer uygulama yaptıran var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.