Şimdi Ara

Jazz Fun Cvt mi Seat Leon 1.2 dsg mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1-cvt sanzuman
    2-lpg tam uyumlu üstelik serviste takılınca garanti bozulmuyor.
    3-fun modelindeki panoromik cam tavan arabaya harika bir genişlik katıyor.araç b sınıfı değil b+ sınıfı içine binince sasirirsiniz.eski kasa jazzlarla karıştırmayın.
    4-jazzcikardesler sitesine girin jazz gün cvt kullanıp da sikayetci olan var mi bakin.
    Eksi yani ise su: sizin jazz 2012 de 42.500 TL liste fiyatı vardı ve inanın 40000 TL ye alan çok insan biliyorum.simdi hepsi ağız birliği etmiscesine yeni modeli olmayan araca 46-48 arası istiyor.bunun sebebi yukarıdaki saydigim sebepler ve de bayanlar için de çok iyi bir kullanım kolaylagi sunması.şöyle 45000 TL bence gerçek ederi.karar sizin ...hakkımızda hayirlisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Ben kesinlikle jazz diyorum.neden mi?
    1-cvt sanzuman
    3-fun modelindeki panoromik cam tavan arabaya harika bir genişlik katıyor.araç b sınıfı değil b+ sınıfı içine binince sasirirsiniz.eski kasa jazzlarla karıştırmayın.
    4-jazzcikardesler sitesine girin jazz gün cvt kullanıp da sikayetci olan var mi bakin.
    Eksi yani ise su: sizin jazz 2012 de 42.500 TL liste fiyatı vardı ve inanın 40000 TL ye alan çok insan biliyorum.simdi hepsi ağız birliği etmiscesine yeni modeli olmayan araca 46-48 arası istiyor.bunun sebebi yukarıdaki saydigim sebepler ve de bayanlar için de çok iyi bir kullanım kolaylagi sunması.şöyle 45000 TL bence gerçek ederi.karar sizin ...hakkımızda hayirlisi

Ben de bunun için vazgeçtim zaten. sıfır auris 1.6 cvt ile arasında yıl olarak 3 yıl, fiyat olarak da 10000 lira fark var kredi çekip almayı düşünüyorum. Şanzumanıma karar verdim şimdi etrafını düşünüyorum

Eşim ve ben arabayı kullanacağız bir de küçük çocuk var, ilk arabamız olacak. Yılda 7500 km ancak yaparız ve %75 i şehir içi olur onun için benzinli şanzumanı sorunsuz müdahillerine göre az yakan bir araç bakıyoruz.

• manuel olsa leon derdim ama you tube ye bi dsg ve arızaları yazın izleyin sonra masraf maaliyetleri için küçük bi araştırma yapın kararı öyle verin...
    jazz güzel araç kullandım tek sorunu biraz zayıf bi motoru var ama atmosferik ve lpg uyumlu olması bi artı..
  • Fiyat çok yüksek 2-3 yıl önce 30binlerdeydi.

• YENİ KASA GELİNCE ZARARIM OLUR MU demişsiniz ya, bence araba almayın siz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

YENİ KASA GELİNCE ZARARIM OLUR MU demişsiniz ya, bence araba almayın siz...

O kadar lafın arasında bunu cımbızla çekip beni uyardığınız için teşekkür ederim, herkesin bakış açısı farklı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Sorunsuz şanzıman diyor konu sahibi ama uyeler ısrarla leon diyor.

Adamlar sorunsuzluğa değil, şekle önem veriyor demek ki

• quote:

yeni kasası da gelemedi gitti.. 2012 10. ayda ordu honda ateş te adam 2013 ün başında gelecek demişti yıl oldu nerdeyse 2015 hala yok.. bence gelmeyebilir bile...
  • 2012 de 37.500 tl ye aldıkları arabayı hangi mantıkla 48.500 tl yazıyor bu hondacı zihniyeti anlayabilen varsa beri gelsin .

eskitme halımı satıyorsunuz be kardeşim aracın ederi taş çatlasa 41-42 bin tl o da boyasız ve full olacak .

2. el mazda 3 alın 2011-2012 42 bin tl seviyesin de jazz ve leon dan daha iyi .
  • 48500 hangi ilan merak ettim varmı nette ? jazzı soruyorum...

bu arada forumda başlığı var 1.5dci note sıfır araç tekna donanım 50000 tl.. jazz ilanı hangi gezegende ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meddah58

Ben kesinlikle jazz diyorum.neden mi?
    1-cvt sanzuman

2012 fun cvt araç almıştım 7000km bizde kaldı araç.Aracı eşimin acemiliğini atması ,az yakması,sorunsuz şanzumanı sebebiyle istemiyerek sırf eşim için almıştın.ama 2 araç alma imkanımız olmadığı için ikimizde kullandık.
    Jazz dan şunu öğrendim.Az yakıp gitmeyeceksen tasarruf herşey değil.
    aracın yol tutuştu,frenleme mesafesi araçtaki bir çok özellikten daha önemli.jant,far,yağmur sensörleri,cam tavan. Vs.Çok sonraki gerekli özellikler.
    alırken 42000 etmez dediğim aracı 45 e galericiye satmıştım.3 ay sonra piyasası 50000 olmuştu.Aracı 12000 km de sattım.
    özetleyecek olursak
    otomatiği tartışmasız.Direksiyonun solundaki şişe koyma yerini hala özlüyorum.Direksiyonunu şehir içi kullanışlılığı.aracın manevra kolaylılığı..aynalarının büyüklüğü.Araç yüksekliği ve görüş açısı.iç mekan ,şehir içi için tartışmasız.
    ama yol yaparım.Bastım mı gidecek bastım mı duracak.Ben o hissi alamadım.Tabiri caizse eşek gibi.Sevemedim sevmedim.
    cam tavanda öyle çok kullanılan birşey değil.eğer otomatik beklentiniz yoksa leon derim.
    ama şehir içi ağırlıklı kullanılacak cvt önemli diyorsanız Jazz alın.temizse o para çok değil.aracın piyasası bu.
    Biçdiğiniz değil biçilen değer o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc33 -- 17 Aralık 2014; 20:10:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetteki Jazz ilanları abartılı.

O araçlara 39-40000 TL'den fazla verilmez. Sıfır Jazz geçen sene 42000 TL idi.

Sıfır Leon al gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: u-mix

quote:

O kadar lafın arasında bunu cımbızla çekip beni uyardığınız için teşekkür ederim, herkesin bakış açısı farklı tabi.

Helal olsun bana...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.