Bildirim
Jazz Fun Cvt mi Seat Leon 1.2 dsg mi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Leon derim. tabi bulabirseniz. -
Tamam. Jazz güzel araba.quote:
Orijinalden alıntı: lotus1
Leon derim. tabi bulabirseniz.
Ancak 48.500 TL vermek biraz abes, artık 2015 e giriyoruz.
Ben Leon diyorum. -
Zaten leon dan başka bir seçenek sunsanız şaşardım.quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
Tamam. Jazz güzel araba.
Ancak 48.500 TL vermek biraz abes, artık 2015 e giriyoruz.
Ben Leon diyorum.
Alıntıları Göster
Leon a gelene kadar piyasa da ne arabalar var.
Cupra olmadıkca leon a para verilmez.
Şahsi görüşümdür, yorumum her türlü uçan tekme,burgulu kafa ve aparkat a açıktır.
Teşekkürler. -
Seat 1.2 TSİ sıfırı yok gibi piyasada 2. Elinde uçmuş uygun bulursan al tabi. -
Leon için Şubat'ta randevu verdiler fiyat değişirse farkı alırız kapora yatırın diyorlar. Konu Doğuş Oto olunca arkama bakmadan kaçtım hemen. -
Jazz'ın yeni kasası 2016'ya doğru gelecek, belki 2015'in ikinci yarısı, şuanda belli değil. Leon alın bence.quote:
Orijinalden alıntı: u-mix
Leon için Şubat'ta randevu verdiler fiyat değişirse farkı alırız kapora yatırın diyorlar. Konu Doğuş Oto olunca arkama bakmadan kaçtım hemen. -
şaka olsa gerek bu tercih sorusu Kesinlikle LEONquote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Jazz'ın yeni kasası 2016'ya doğru gelecek, belki 2015'in ikinci yarısı, şuanda belli değil. Leon alın bence.
Alıntıları Göster -
Leon tabiki -
quote:
Arkadaşlar 48500'e temiz 20000 km de kazasız jazz fun cvt almayı düşünüyorum. Yeni kasa gelince zararım olur mu. Biraz daha borç bulup seat leon 1.2 dsg alsam daha mı doğru olur sizce.
Aradığım özellikler sorunsuz şanzıman, iyi yakıt tüketimi, iç hacim genişliği.
Siz ne düşünüyorsunuz.
2013-2014 yeni kasa Toyota auris 1.6 multidriveS cvt öneririm. LPG ye de tam uyumlu.
sorunsuz otomatik vites isteniyorsa, kuru şanzumanlardan uzak durmak lazım,
yağlı şanzumandan şaşmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
quote:
Arkadaşlar 48500'e temiz 20000 km de kazasız jazz fun cvt almayı düşünüyorum. Yeni kasa gelince zararım olur mu. Biraz daha borç bulup seat leon 1.2 dsg alsam daha mı doğru olur sizce.
Siz ne düşünüyorsunuz.
2013-2014 yeni kasa Toyota auris 1.6 multidriveS cvt öneririm. LPG ye de tam uyumlu.
yağlı şanzumandan şaşmayın.
Yağlı şanzumandan kastınız cvt şanzuman sanırım.
Auris düşündüğüm bir araç testlerde benzinli otomatiğinin dizel otomatiğinden çok daha konforlu ve performanslı olduğunu okumuştum. Yılda 10000 kmyi geçmeyeceğim için sürüş konforunu önde tutuyorum ama çok deli de yakmasın tabi. Bu yüzden konforsuz dizel yarı otomatikler yerine Jazz fun cvt düşündük.
Yakıt tüketimi konusunda auris multidrive s cvt, jazz cvt'ye yakınsa ciddi düşünebilirim.
Geçtiğimiz hafta sonu 67300 active skypack dizel otomatik için fiyat aldık ama test sürüşünde kafamda soru işaretleri oluştu 17000 borçlanmayı da düşününce vazgeçtim almaktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u-mix -- 17 Aralık 2014; 11:24:03 >
-
Segment farkı diyorum Leon diyorum. Ama Dsg ye hayır -
leon bulursan alırsın :)quote:
Orijinalden alıntı: mrmst
Segment farkı diyorum Leon diyorum. Ama Dsg ye hayır -
quote:
quote:
quote:
Siz ne düşünüyorsunuz.
Auris düşündüğüm bir araç testlerde benzinli otomatiğinin dizel otomatiğinden çok daha konforlu ve performanslı olduğunu okumuştum. Yılda 10000 kmyi geçmeyeceğim için sürüş konforunu önde tutuyorum ama çok deli de yakmasın tabi. Bu yüzden konforsuz dizel yarı otomatikler yerine Jazz fun cvt düşündük.
Yakıt tüketimi konusunda auris multidrive s cvt, jazz cvt'ye yakınsa ciddi düşünebilirim.
Geçtiğimiz hafta sonu 67300 active skypack dizel otomatik için fiyat aldık ama test sürüşünde kafamda soru işaretleri oluştu 17000 borçlanmayı da düşününce vazgeçtim almaktan.
Evet, baskı balatası olan robotize kuru kavramalı şanzumanlardan uzak dur.
.
auris cam tavanlı Active cvt, modeli arkadaşımda var, çok memnun.
Mercedes c180 almak için satıyor.
çok konforlu,.zaten bağımsız avensis süspansiyonu sadece 1.6 motorlarda var. 1.4 ve 1.33 de yok.
jazz,1080 kg, 99 bg, yakıtı 4.6 - 5.4 - 6.7 lt.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19825
auris,1280 kg, 132bg, yakıtı 4.8 - 5.7 - 7.4 lt.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18492
.
bendeki avensis 1480 kg , 18bin km de ortalama 8.5 litre Lpg ve 0.85 litre benzin tüketimi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 17 Aralık 2014; 14:13:22 >
-
Güvenlik,yalıtım,yol tutuşu ve performans konusunda leon daha iyidri.quote:
Orijinalden alıntı: lordford50quote:
quote:
quote:
Siz ne düşünüyorsunuz.
Evet, baskı balatası olan robotize kuru kavramalı şanzumanlardan uzak dur.
.
auris cam tavanlı Active cvt, modeli arkadaşımda var, çok memnun.
Mercedes c180 almak için satıyor.
çok konforlu,.zaten bağımsız avensis süspansiyonu sadece 1.6 motorlarda var. 1.4 ve 1.33 de yok.
jazz,1080 kg, 99 bg, yakıtı 4.6 - 5.4 - 6.7 lt.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=19825
auris,1280 kg, 132bg, yakıtı 4.8 - 5.7 - 7.4 lt.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18492
.
bendeki avensis 1480 kg , 18bin km de ortalama 8.5 litre Lpg ve 0.85 litre benzin tüketimi olmuş.
Alıntıları Göster
-
Sorunsuz şanzıman diyor konu sahibi ama uyeler ısrarla leon diyor. -
Yorumlara bakıyorum bir kişi bile jazz önermemiş demek ki piyasası çok abartılı seviyelerdeymiş yanılmamışım.quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Sorunsuz şanzıman diyor konu sahibi ama uyeler ısrarla leon diyor. -
tabiki leon o paraya jazz almak salaklıktır.quote:
Yorumlara bakıyorum bir kişi bile jazz önermemiş demek ki piyasası çok abartılı seviyelerdeymiş yanılmamışım.
Alıntıları Göster -
Ne leon muş arkadaş , herkes tavsiye ediyor satın alan yok. -
Bence ne dsgyle nede ikinci elde saticilarla ugrasin.49 a sifir 1.2 tsi duz leon alin kafaniz rahat etsin
Benzer içerikler
- volvo v40 yorum
- ds7 kronik sorunları
- 1.6 turbo benzinli araçlar
- fiat punto otomatik vites
- clio 3 otomatik şanzıman
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X