arkadaşlar yakın bi zaman önce telime jailbreak yaptırmıştım..hiç bir sorun yoktu.. bende işime yarayacak uygulamaları internetten bakıp yüklüyordum.ne olduysa artık anlamadım rehber silindi. kimse gözükmüyor. son indirdiğim uygulamaları silmeme rağmen yine rehber gelmedi. rehberle alakalı bi durumumda olmadı. neden silinmiş olabilir yada nasıl geri getirebilirim? yardımcı olabilirmisiniz. ? ne yapmam gerekli.?
Rehberinizin yedeğini almadınızmı hocam?
rehberimin yedeğini almıştım fakat operatörü değiştirince gitti.. sim manager yükledim o da çalışmadı malesef..
telefonum jailbreaklı.. acaba itunesten geri alabilirmiyim ?
arkadaşlar itunesten hallettim teşekkürler..
Bende itunestan geri alın dicektim tam.:) sorununuzu çözülmesine sevindim
Bende itunestan geri alın dicektim tam.:) sorununuzu çözülmesine sevindim
teşekkür ederim.. itunesi kullanmasını hiç bilmiyorum.. daha ne müzik indirdim ne uygulama.. sadece güncelleme yapıyodum. kazara backup almışım hatırlamıyorum bile.. :) arkadaştan arkadaşların numarasını yollamasını söylemiştim.. itunesten yap dedi o kaydetmiştir. jb olduğundan itunesi kullanılmaz sanıyordum.. neyseki yükledim.. 2009 daki resimler vs yüklendi:)
ayrıca jb çok memnunum.. yeni bir iphone almış gibiyim. bugüne kadar yapmadığıma da pişmanım. garanti bozulur diye elletmemiştim telefonu:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme