Şimdi Ara

JB Öncesi Wifi JB Sonrası Wifi | HTC One X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ortalama 110 metrekare bir evde oturuyorum ve evin iç duvarları çok kalın değil. JB güncellemesinden önce Wifi çekim problemi yaşamıyordum, hatta buradaki arkadaşların sorunlarını görünce şükrediyordum diyebilirim fakat ne zaman JB güncellemesi geldi, evin bazı bölümlerinde çekim iyice düştü hatta, bazı noktalarda çekmez oldu. Sizce neden olmuş olabilir ? Bir çözümü var mıdır ?
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• hocam forumda bir arkadaş daha böyle bir sorunla karşı karşıyaydı konuyu bulamadım ancak tavsiyem fabrika ayarlarına çekin telefonu daha sonra belki wifi ayarları değişmiştir 2.4 ghz falan bir ortalama olması lazım netten biraz araştırın isterseniz o şekilde düzeltebilirsiniz belkide.
  • kamera puslu çekmeye başladı. iç ortam fotoları puslu çıkıyor
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz -- 3 Ocak 2013; 13:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun1622

hocam forumda bir arkadaş daha böyle bir sorunla karşı karşıyaydı konuyu bulamadım ancak tavsiyem fabrika ayarlarına çekin telefonu daha sonra belki wifi ayarları değişmiştir 2.4 ghz falan bir ortalama olması lazım netten biraz araştırın isterseniz o şekilde düzeltebilirsiniz belkide.

teşekkür ederim ilginiz için en kısa süre içerisinde deneyeceğim fakat başka çözümleriniz de var ise beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theniqht

Arkadaşlar merhaba.
    Ortalama 110 metrekare bir evde oturuyorum ve evin iç duvarları çok kalın değil. JB güncellemesinden önce Wifi çekim problemi yaşamıyordum, hatta buradaki arkadaşların sorunlarını görünce şükrediyordum diyebilirim fakat ne zaman JB güncellemesi geldi, evin bazı bölümlerinde çekim iyice düştü hatta, bazı noktalarda çekmez oldu. Sizce neden olmuş olabilir ? Bir çözümü var mıdır ?
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz

kamera puslu çekmeye başladı. iç ortam fotoları puslu çıkıyor

Benim ICS sürümünde vardı şimdi çok nadir oluyor. Yalnız benim herkeste görülen sorundu, atıyorum tek diş gösteriyordu wifi yi ama bağlantı hızı düşük olmuyordu. Sizin de bağlantı hızınızda problem yoksa sıkıntı değil çok takmayın.
    Kamera olayına gelince ben de aynı kanaatteyim çekimler kötüleşti. Sanırım onla ilgili yama geldi ama daha ben alamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.