Şimdi Ara

Jb yaptım ama ne yapacam onu bilemedim:p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihaz 3g 3.1.2 ipod touch jb yaptım işte indirdim cydia falan kaynakta ekledim ama kaynaklara giriyorum çok fazla oyun yok red alert need for speed falan bulamadım sinfuliphonerepo.com
    repo.beyouriphone.com gibi kaynakları yükledim acaba benmi kullanmayı bilmiyor jb ten sonra en iyi uygulamaları nasıl görecez itunesteki paralı uygulamaların cracklari nerde hani

• Dostum valla bende soru sordum cevap gelmedi bilen biri yok mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poirot -- 27 Şubat 2010; 2:37:46 >
  • Arkadaşlar internetten kırılmış uygulamaları indirip iTunes aracılığıyla cihazlarınıza kurabilirsiniz. İkinize de PM atıyorum bir kaç tane link.
  • linkleri bana da gönderebilir misin acaba? bende bugün ipod touch 2g 3.1.3 jb yaptım ama ne yapacağımı bilmiyorum şimdi. bir tane tema yükledim ama nereden değiştireceğimi bulamadım onu da.
  • Bende yeni iPod Touch 3g aldım. Çok süper bi alet oyun oynamaktan şarj dayanmıyor. Temayı galiba WinterBoard programıyla etkinleştiriyorsunuz. Cydia den bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende itouch 3g 8gb modeli var. 3.1.3 yüklü üzerinde. Nasıl jb yapabilirim ?
  • nette kırılmış uygulamalar var ipa uzantılı itunes üzerinden onları atabilirsinz cihaza ama bunun için öncelikle 3.0fw için appsync 3.0
    3.1fw için appsync 3.1
    cydiadan indirip kurmanız lazım bide appstoredan free uygulama indirmeniz lazım çalışması için yoksa sorun olur
    forumda ararsanız bulursunuz detaylı açıklamasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.