Şimdi Ara

jbl 75.4 oto amfisi nasıldır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracımın ses sistemini biraz daha iyileştirmek istiyorum ve sistemi değiştiriyorum ve amfi olarak jbl marka 75.4 modelli bir anfiyi öneren çok kişi oldu ama ben fazla güvenemedim bu söyleyenlere fiyat sormak için bir tane dükkana gittim bu amfiyi sorduğumda adam baa motor sesini çekiyor boşver dedi ama ben adamın dediğine inanmadim çünkü adamin vitrininde hiç jbl marka malzeme yoktu sizden isteğim bu amfinin iyi olup olmadığı konusunda yardımcı olmanız

• 2005 2009 tatihleri arasinda ondan iyi o paraya stereo amfi varmiydiki de konusunuyo o urun eskinin efsanesidir sesi cok temiz harika bulabilirsen temizal 0i yok onun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bu anfinin iyi olmadığını söyleyen adam bu işle uğraşıyor bu anfi lazım bana dedim adama oda jbl anfileri motor sesi alıyor diyip başka anfi önermeye başladı fakat dikkatimi çeken şey vitrinindeki amfilerin içinde jbl marka hiç yoktu hatta hoparlör bile yoktu ben almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi zor bulunuyor olanlarda temiz değil
  • Motor sesi almasi amfiyle alakasi yok birsuru sebebi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demekki o salak kendi malını satmak için bana öyle dedi zaten fikrimi değiştirememişti kafam biraz karışmştı sadece tesekkür ederim
  • bir sorum daha olacak benim aracım 99 model focus 1 dir bu aracla herhangi bir sorun olurmu amfiyi bu araçta kullanıcam araçlara göre bi sorun oluşuyormu acaba
  • konu hakkında başka bilbisi olan yokmu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.