Şimdi Ara

JBL E100 + ANFİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlarım.sterero bir sistem kurmak istiyorum müzik amaçlı sadece.kolon olarak jbl e100 ü secmiş bulunuyorum.jbl e100 nerden daha uygun bulabilirim yardımcı olabilecek arkadaslar varmı acaba? anfi olarak nad c352,yamaha ax-596,marantz pm 7001veya denon 1055 arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.anfiyide en uygun nerden bulabilecegimi söylerseniz cok sevinirim...

• cevahir ep center a bi bak e100 var amfi de var orda yardımcı olrlar ayrıca yenı acılan bımeks tede var e100ve diğer modeller
  • arkadaşım hoparlör seçimin gayet güzel amfi seçiminde ya marantz yada denon üzerinde olsun ama ben seçimimi yapsaydım diyemiycem çünki hala kararsızım. ikiside senin verdiğin paranın son kuruşuna kadar değecek ürünler o yüzden pişman olmassın.şimdiden güle güle kullanman dileğiyle.
  • yamaha ve jbl e-100'de ne varsa ilginç. yeterli gelir, o yüzden fazla incelemeye gerek yok gibi manzara var.
  • JBL E100 için biraz daha dikkatli olmanı öneriyorum. midd lerde ciddi oranda zaafı var E100 lerin.

düzeltme :
    e100 ler görüntüsü ile beni cezbetmişti fakat, sesini dinleyince birden soğudum.

ama zevkler ve zevkler tartışılmaz, bass ve tizz ağırlıklı müzik seviyorsan ve midd sesler senin için önemsiz ise jbl e100 alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 31 Ocak 2007; 14:47:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

JBL E100 için biraz daha dikkatli olmanı öneriyorum. midd lerde ciddi oranda zaafı var E100 lerin.

düzeltme :
    e100 ler görüntüsü ile beni cezbetmişti fakat, sesini dinleyince birden soğudum.

ama zevkler ve zevkler tartışılmaz, bass ve tizz ağırlıklı müzik seviyorsan ve midd sesler senin için önemsiz ise jbl e100 alabilirsin.

Jbl e100 2 yerde dinleme sansım oldu 2 ayrı anfi ile..diger dinledigim kolonlar ise.jamo,focal,wharfdale,cabasse,infinity.ama bunlardan hiç biri beni yüksek ve alçak frekanslardaki JBL E100 ün etkiledigi gibi etkileyemedi.evet midler cok iyi deil.zaten jbl bir amerikan markası oldugu için tarzı farklı.diger ingiliz ve fransız,danimarka menşei li kolonlara benzemiyor.cabasse inanılmaz güsel bir kolon mesela claasic,jazz dinledim süper bi jbl e100 öyle deil ama gel gelelim hafif bass lar devreye girdiginde pop,hip pop techno ,rock Jbl den duydugum sesi hiç birinden duyamadım zaten üzerinde 2 kolonda toplam 4 tane 25cm lik düşük frekans sürücüsü var.digerlerinde böyle bişeyde yok.klipsch de cok iyi ama ben JBL E100 diyorum.dali concept 10 dinlemedim cok iyi oldugunu söylüyorlar ama fiyatıda 2000ytl nin üstünde.sonuc olarak ben tercihimi JBL E100 den yana kullandım anfi olarak yamaha ax-596 stereo anfi secimi yaptım(2x155) siparişi verdim elime gecince tekrar yorumlarımı yazarım tessekkurler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysTicK -- 31 Ocak 2007; 16:17:04 >

• yorumlarını büyüüüük bir merakla bekliyorum.resimlerini de bekleriz
    güle güle kullan
    saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rms-anfi-hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mystick Hayırlı olsun kardes.
    Senin sisteminin resimlerini de beklyoruz.http://forum.donanimhaber.com/m_4506526/tm.htm
  • dostum high fıdelity e100'lerinizden memnunmusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysTicK

dostum high fıdelity e100'lerinizden memnunmusunuz?

Hemde çok. Ayrıca sizin gibi dinleyerek almıştım. KEF ve B&W vardı jbl'in sesi ayrıydı onlardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.