Şimdi Ara

JBL E250P Mİ DEFINITIVE PF15TL Mİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bak bendede bp8 var bp10 dan daha iyi ses alıyorum neden anfim çünkü çok rahat kaldırıyor bp8 leri ama bp10 ları tetikliyemiyor bizzat şahidim buna
  • bp10 ları enazından yeni çıkan onkyo 805 le zıplatırsın
  • senin dinlediin bp10 ları cumartesi günü bende dinledim benim bp8 de aldıım sesesi vermiyor dediim gibi anfi deyişmeli yoksa hiç tatmin olunmaz
  • teknika arkadaşım doğru söylüyor. canlı örneği benim onkyo 701 e bircift bp-10 aldım ozamanlar kısa süre sonra anfinin yetmediğini anladım ve marantz ma-700 aldım iki tane mono blok anfi ve kesin cözüm oldu.ben herzaman söylerim tarzınıza göre hoparlör ve ona uygun anfi sinema olsun yada steroda .coğu kişi bu yanlışa düşüyor .ben bp-10 lardan memnunum ama avrden deil ozamlar şimdiki özellikler cok üst modellerde vardı onlarda ucuk rakamlardı ne yapalım.
  • eresgü nün bp-8 leri benim bp-10 lardan daha iyi calıyor
  • Muratdogru arkadaşım hangi şehirdesin bilmiyorum ama eğer Ankaradaysan bir akşam gelip dinleyebilirsin bende süperküp1 var belki kafandaki soru işaretlerini giderir biraz. Süperküp3 diye yola çıkmıştım bende ama hacmi çok küçük onun. Sesi doyursa bile görüntüsü seni doyurmaya bilir. Bende en sonunda hem boyutu biraz daha büyük olsun hemde süperküp olsun diye küp1 de karar kıldım. Çok memnunum. Zaman zaman bukadar paraya nasıl kıydım diye kendime kızsamda evladiyelik bir sub olduğunu düşündüğüm için kendimi affediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

eresgü nün bp-8 leri benim bp-10 lardan daha iyi calıyor

dediimgibi sayın süper cüp buna şait
  • sayın eresgü kardeşim benim bp8 im yok ki şu anda? wharfedale 9.6 tavsiye eden yok mu yA fiyatı da iyi geldi:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratdogru

beyler valla hepiniz çok sağolun hele ki destan yazanlar hepiniz çok yardımseversiniz:)..magnattan vazgeçtim definitive bp8 kolonlarım ve yamaha rx-v459 amfim var bunları bilmeniz size daha mı yardımcı olur?arkalarda da şimdilik tannoy mx-1ler var

peki arkadaşım
  • nooldu şimdik .
  • arkadaşlar merhaba.belki sonunda saçmaladın diyceksiniz ama ben bir arkadaşımda jbl markadan oluşan oto müzik sistemini süper bir görsellikle evine koyduğunu gördüm sadece ayrı bir adaptörle.ve inannılmaz ir ses veriyordu tizler ve 30 cm'lik bass çok net ve ışıl ışıl çalıyordu inanamadım ve 900 ytlye mal oluyor.bunu deniycem.olmazsa da arabaya koyarız:D
  • GAYETT İYİ

NE DİYELİM SEÇİM SENİNNN
  • selamlar, konu biraz hortlayacak gibi oldu ama yakında belki yurtdışına taşınabilirim, zaman zaman def tech pf15tl sub'ımı satmayı düşünüyorum. alıcısı çıkar mı, değeri ne kadar olur hiç fikrim yok. Satmaya değer mi bilemiyorum ama sırf ağırlığından dolayı taşınırken sıkntı olur diye zaman zaman satmak aklımdan geçiyor.

teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar.öncelikle çok az bilgim olduğunu sölemeliyim konuyla ilgili o yüzden baştan kusurma bakmayın lütfen.100 mtkare bi mağazam var.edifier s760 kullanıyorum.ses yükseldiğinde basslardan memnun kalmıyorum yetersiz kalıyo ama kulelerden menunum.kendimce mevcut ses sistemine extra bi sub eklerim diye düşündüm.1 aydır da ses sistemi bakıyorum açıkcası.magnat300 jble250 definitivepf15tl vs gibi baslara biraz baktım genel olarak fakat dinleme fırsatım olmadı sakaryada olmamdan kaynaklı.konuda burda icra edildiği için bilgilerinzden faydalanmmak istedim.definitivin diğerlerine göre çok daha kaliteli yapısının olduğunu okuyarakta olsa farkettim.sizce ne yapmalıyım yardımcı olablirmsnz lütfen.fyt olarakta çok uçmak istemiyorum.şimdiden çok sağolun
  • 12 senelik bir konu vay canına.Google'da ararken konuya denk geldim.Ben de yarın pf15tl alıyorum.Bu pf15tl ile pf15tl+ farklı ürünler mi ? Eğer öyleyse arada ne fark var ? pf1500tl var bir de sanırım.Çıkış gücü , bas çapı, kabin ebatları vs aynı gözüküyor.Sadece ağırlığı daha fazla.Sanırım içinde daha iri mıknatıslı bir sürücü kullanılıyor.

Şu an Sony sa-wm500 kullanıyorum.30cm 150wattlık bir aktif sub.20hz'e kadar inebiliyor.Daha önce jbl 30cmlik aktif sub da kullandım.Modelini hatırlamıyorum.Sony ondan daha iyi.İlk defa 38cmlik bir sub kullanacağım.Bakalım nasıl olacak.Yorumlarımı yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.