Şimdi Ara

JBL GO şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

henüz aldım ben aleti. şarja takınca yanması gereken kırmızı ışık 1 dakika sonra sönüyor.

normal mi bu? yanması gerekiyor diye biliyorum. şarj oluyor mudur şuan yoksa bozuk alet mi almışım?

• 1 gün boyunca şarj da bıraktınmı hiç dolsun diye bıraktıysanda test ettinmi dolumu diye? Belki şarj soketinde sıkıntı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır 1 gün olmadı daha alet elime geçeli. Şuan şarja bağlı ama dediğim gibi herhangi bir ışık yanmıyor. Ben gene de sabaha kadar bırakayım şarjda o zaman.
  • Bleeeed kullanıcısına yanıt
    Şarj sorununu çözdünüz mü? Son durum nedir? Bende de kırmızı ışık hemen sönüyor. Işık yansın veya yanmasın şarj oluyor herhalde diye düşünüyordum ama aleti kullanmaya başlayınca 1-1.5 saatte şarjı bitiyor. Normalde 4-5 saat şarjın gitmesi gerekiyormuş. Demek ki kırmızı ışık sönene kadar şarj olabiliyor, ışık sönünce olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorun bende de var acaba 1,5 saat boyunca son seste mi müzik dinliyorsunuz yoksa kısık seslerde mi. Çünkü yüksek seste 1,5 saat şarj ömrü varken ortalama seslerde 6 saate kadar sürdüğü söyleniyor.
  • merhabalar bende de aynı sorun var. şarja takıyorum hemen kırmızı ışık sönüyor. şarj alıyor mu almıyor mu anlamıyorum

• Bleeeed kullanıcısına yanıt

Merhaba şarj oldu mu? Kırmızı ışık yanmadan bıraktığında full oldu mu şarjı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.