Şimdi Ara

JBL GT4 38CM + EDISON 505A vs. KICKER CVR 30 CM + SM X402?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese bugün sm x402 ve kicker cvr 12" alıcaktım son anda bi abim geldi aklıma (tanıdık) aracı Sedan Laguna ve 38cm jbl 1000watt ve edison 505a var ve güzel bass vuruyordu yani dikiz aynası falan titriyodu sizce bendemi öyle yapim yoksa KICER CVR 12" ve SOUND MAGUS X402 de onun kadar bass vurup titretebilirmi acil yardım lütfen bugün yarın alıcam. Teşekkürler şimdiden.

Not : CVR 12" den üstünü alamam bass için bütçem 250tl teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JppTech -- 19 Temmuz 2010; 17:13:08 >

• Ya arkadaşlar lütfen bi yardım edin belki pioneer 308d4 de olabilir ama lütfen bi cevap verin artık dayanamıyorum yoksa gidip cvr 12" alıcam lütfen bi cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JppTech

Ya arkadaşlar lütfen bi yardım edin belki pioneer 308d4 de olabilir ama lütfen bi cevap verin artık dayanamıyorum yoksa gidip cvr 12" alıcam lütfen bi cevap.
    Sound Magus X402 ve. Cvr 12" çok iyi ikili olabilirler Cvr12" 4+4 Ohm onuda X402 ile 2 ohmda 500rms ile beslersin çok süper olur 38cm jbl dende daha güzel bass sesi alırsın eminim
  • quote:

Ya arkadaşlar lütfen bi yardım edin belki pioneer 308d4 de olabilir ama lütfen bi cevap verin artık dayanamıyorum yoksa gidip cvr 12" alıcam lütfen bi cevap.

merhaba hangi bassı aldın bende kararsızım çatlayacam artık forumda kimse sesini çıkarmıyor hagi bassı aldın ve neyle besledin cevap verirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.barutçu

quote:

merhaba hangi bassı aldın bende kararsızım çatlayacam artık forumda kimse sesini çıkarmıyor hagi bassı aldın ve neyle besledin cevap verirsen sevinirim

Alıntıları Göster
    KENWOOD KFC-W3012 ,,, 1200WATT , 400W RMS 30CM KABİNLİ KENWOOD İŞLEMELİ KABİN.

MA AUDIO 2800WATT 5 KANAL 4+1 2 TAKIM MID ve. 1 TANEDE subwoofer TAKILABİLİR YANİ AMFI'DE SW ' ÇIKIŞIDA VAR yani sw=subwoofer , yani mono çıkış oraya subwoofer takılıyor.

Ayrıca JUST4FORME arkadaşımda aynı amfi ve subwooferdan aldı fakat daha test edemedim ben.

• quote:

kıcker ve sm x402 uygundur sızı fazlasyla tatmın edecegını dusunuyorum bana gore kıcker gıbı de yok gercekten cok saglam oluyor ve tatmın edıcı bassları guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12

kıcker ve sm x402 uygundur sızı fazlasyla tatmın edecegını dusunuyorum bana gore kıcker gıbı de yok gercekten cok saglam oluyor ve tatmın edıcı bassları guzel

Alıntıları Göster
    pioneer308d4 kicker cvr 12 den iyimi yoksa kicker mi iyi
  • quote:

pioneer308d4 kicker cvr 12 den iyimi yoksa kicker mi iyi

Alıntıları Göster

Bende 308D4 vardı fakat ! Amfi'ye bağladığımda. tırt tırt poff poff cıss cıss yaptı gitti subwoofer , sonra aldığım yere götürdüm aldılar ve paramı iade ettiler ayrıca amfimide iade ettim sonra başka bi yerden bende JppTech arkadaşımada kendimede ma audio 5ch. 2800w. amfi ve kenwood kfc-w3012 aldık. Şuanda ana ünite bekliyorum ama " JppTech " arkadaşımın evinde dinledim ve amfi ayarları tam yerinde değilken evde ufak bir deprem oluyor ( ses yarıda bile değilken ) Ben arabama kurucağım kim bilir ne olucak Ayrıca fiyatınıda söyliyim , orj. kabinli 180tl... Amfi 220tl... 5MT RCA kablo 10tl ama hediye verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Bende 308D4 vardı fakat ! Amfi'ye bağladığımda. tırt tırt poff poff cıss cıss yaptı gitti subwoofer , sonra aldığım yere götürdüm aldılar ve paramı iade ettiler ayrıca amfimide iade ettim sonra başka bi yerden bende JppTech arkadaşımada kendimede ma audio 5ch. 2800w. amfi ve kenwood kfc-w3012 aldık. Şuanda ana ünite bekliyorum ama " JppTech " arkadaşımın evinde dinledim ve amfi ayarları tam yerinde değilken evde ufak bir deprem oluyor ( ses yarıda bile değilken ) Ben arabama kurucağım kim bilir ne olucak Ayrıca fiyatınıda söyliyim , orj. kabinli 180tl... Amfi 220tl... 5MT RCA kablo 10tl ama hediye verdiler

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 5 Ağustos 2010; 20:53:31 >

• quote:

Alıntıları Göster
    kenwood bu kadar iyimiydi ya subwofer da kicker cvr 12 nasıl sizce

• quote:

Alıntıları Göster
    Kardeşim şimdi gördüm cevabını ama birşeydaha söylemek istiyorum sen varken herşey yolundaydı ama , sen gidince biraz bass test yapim dedim gain'i açtım az daha ve Bassotronics : Bass , I Love You yu açtım ve biraz daha gaza geldim sesi %60-70 oranlarında yükselttim bass mükemmel vuruyor yani nasıl desem beklemediğim kadar esnemesi mi desem tonlamasımı , quebrando CD bile yapıcaktım ama taaki kapı çalana kadar artık gerisini siz tahmin edersiniz .. .. ....

• quote:

Vallahi kardeş , ben cvr12 kullanmadım onun içinde yorum yapmıyacağım ne söylesem yalan vallahi , kenwood'u ilk defa kullanıyorum iyikide almışım dedim gerek tonlaması gerek vuruşu herşeyi dört dörtluk yani hem güçlü hemde vuruşları çok güzel bass ' ı herşeyi.
  • quote:

quote:

Vallahi kardeş , ben cvr12 kullanmadım onun içinde yorum yapmıyacağım ne söylesem yalan vallahi , kenwood'u ilk defa kullanıyorum iyikide almışım dedim gerek tonlaması gerek vuruşu herşeyi dört dörtluk yani hem güçlü hemde vuruşları çok güzel bass ' ı herşeyi.

Alıntıları Göster
    Ama araştırdığıma göre kicker daha iyi vurur kenwood tonlama olarak doyurur bu bilgilere ulaştım.

• quote:

Ama araştırdığıma göre kicker daha iyi vurur kenwood tonlama olarak doyurur bu bilgilere ulaştım.

Alıntıları Göster
    öncelikle cevapın için teşekkür ederim arkadasım kicker cvr 12 dinledim hafta sonu alacam kicker cvr 12 evde besliycem şimdilik biraz zorluyacam mahlleyi ben geçen ay tesisatımı sattım kajiwa marka subwofer ım vardı 300 rms veriyordu onda bile ne ses ler çıkarttım :D kicker nasıl olur acaba hı sana bi müzik ismi vereyim de dinle:
    Mafia - Last 2 Walk - 15 - Click Bang
    bu müzik i dinle bak subwofer ından memnunmusun tüm frekansları kesmeden sana dinletiyorsa bassın harbiden güzel demektir ... hadi kolay gelsin sana :D

• quote:

öncelikle cevapın için teşekkür ederim arkadasım kicker cvr 12 dinledim hafta sonu alacam kicker cvr 12 evde besliycem şimdilik biraz zorluyacam mahlleyi ben geçen ay tesisatımı sattım kajiwa marka subwofer ım vardı 300 rms veriyordu onda bile ne ses ler çıkarttım :D kicker nasıl olur acaba hı sana bi müzik ismi vereyim de dinle:
    bu müzik i dinle bak subwofer ından memnunmusun tüm frekansları kesmeden sana dinletiyorsa bassın harbiden güzel demektir ... hadi kolay gelsin sana :D

Eyvallah kardeş bakiyim o müziğede herşey istediğin gibi olsun hangisinde gönlün varsa onu al sonra rahat edemezsin benden bi tavsiye önceden bir hata yapmıstım Müziği dinliyim bakiyim yarın arkadaşa gidimde Ana ünite bi gelsede kurtulsam ya Vallahi şuana kadar bir sorun çıkartmadı dinlediğim kadarıyla arkadaşımdakini daha benimkine elektrik veremedik Teşekkürler dinliyeceğim bakim nasıl coşucak frekansları kesmeden iletiyor bu arada Kolay gelsin size

• quote:

quote:

Eyvallah kardeş bakiyim o müziğede herşey istediğin gibi olsun hangisinde gönlün varsa onu al sonra rahat edemezsin benden bi tavsiye önceden bir hata yapmıstım Müziği dinliyim bakiyim yarın arkadaşa gidimde Ana ünite bi gelsede kurtulsam ya Vallahi şuana kadar bir sorun çıkartmadı dinlediğim kadarıyla arkadaşımdakini daha benimkine elektrik veremedik Teşekkürler dinliyeceğim bakim nasıl coşucak frekansları kesmeden iletiyor bu arada Kolay gelsin size

Alıntıları Göster
    Gel gel zaten komşularla aram açıldı Rahatız artık m.barutcu hangisini alırsan al pişman olmazsın ikiside kendini kanıtlamış markalar Müzik için sağol Kolay gelsin

• quote:

Gel gel zaten komşularla aram açıldı Rahatız artık m.barutcu hangisini alırsan al pişman olmazsın ikiside kendini kanıtlamış markalar Müzik için sağol Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    eyvallah sonuçta bizlerin amacı evdekilerle dahil komsularla hep beraber aramızın açılması
    bass olmazsa olmaz artık hayatımızda hiç midlerden söz etmedik bende 4 tane mid bass var arkadaşlar kendi özel yaptığım kabinlele birlikte sizde neler var

• quote:

eyvallah sonuçta bizlerin amacı evdekilerle dahil komsularla hep beraber aramızın açılması
    bass olmazsa olmaz artık hayatımızda hiç midlerden söz etmedik bende 4 tane mid bass var arkadaşlar kendi özel yaptığım kabinlele birlikte sizde neler var

Alıntıları Göster
    Kusura bakma geç gördüm , şu anda biz mid takımı almadık fakat kicker ds 650.2 düşünüyoruz ama bakalım artık duruma göre :)
  • quote:

Kusura bakma geç gördüm , şu anda biz mid takımı almadık fakat kicker ds 650.2 düşünüyoruz ama bakalım artık duruma göre :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yok estağfrullah aslında fazla para vermenin bi anlamı yok bendekiler kağıt hoparlör herbiri 40 rms 4 tane var onlar mid yaptım opto ekolayzerle mükemmel ses kalitesi dinlemeyen bilmez ve uydurur benden size tavsiye mid için o kadar masrafa girmeyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.