slm arkdşlr bn dha yeni gldm.hmn knuya grmk istiorum.bnm gt4ün war 30cmlik ve bunu beslicek jbl veya ucuz yollu bi amfi istiorum blki ileride birtane daha takabilirim woofer.arkadşlr yorumlarınz için şimdidn teşkkrler.bide bu bası tüp kutuyamı koyiiim yooksa kare ?birde portlu olunca ses çok değişirmi?????
ilerde 2.yi de takacaksan 601,1
fiyatı nekadar spl kardeş bu amfinin bide 75.2die bi amfi war o nasl
2.el de alırm herkese duyrulur.cazip gelirse alırız........lütfen yrdmcı olun yaaa bi türlü amfi bulamiyrim sermaye skıntısıda war.........
Elimde 4*180Watt anfi var 2.el sağlam çalışır tamir görmemiş. Fiyatı:200ytl İtibat 0 536 949 13 16
quote:
Orjinalden alıntı: muzhooo
2.el de alırm herkese duyrulur.cazip gelirse alırız........lütfen yrdmcı olun yaaa bi türlü amfi bulamiyrim sermaye skıntısıda war.........
601.1 => 450 ytl..
sen ne kadara kadar bir amfi arıyorsun fiyat limiti söyle ona göre ayarlarız amfi
geçende çok yakın bir arkadaşım içiinde aynı konu gündemdeydi gt 4 ayarında alpine marka bir wooferı vardı en ucuz nasıl halldebiliriz diye düşünürken sunny marka d sınıf 2 kanal bir afiye denk geldik peşin 90 liraya aldık inanması güç ama o marka ve o boyutla neler yaptığı dinleyen herkesi şaşkına çevirdi şidderle tavsiye ederim marka olayını kesinlikle unutturrabilir..
satış yeri hakkında bilgi için eklersen yardımcı olurum+görüşlerimi ve sorularınsdada yardımcı olurum
tşşkrlr arkilr ama jbl gto 75.4 almaya karar wrdm.yrmlrnz içn saoln
shakedown krdş sni bnm msnye ekledm muzoclub@hotm....kbl edersn sewnrm çnkü ses sistemi konusnda daha yeniym sorack sorularm olablir
600.1 yeterlidir
şöyle 200 ytllik güsl bi amfi wrmıdr sıfır gt4e göre ama 2 tne kldrck..
çok zor.varsa bile bence aldığına değmes
quote:
şöyle 200 ytllik güsl bi amfi wrmıdr sıfır gt4e göre ama 2 tne kldrck..
hem sıfır olacak,hem 2 tane gt4 kaldıracak,hem de 200 ytl olacak..
bu özelliklerde önerebileceğim tek model jameson usa840,fiyatı da 200 ün biraz üstündedir.
kaliteli bir amfi değildir ama seni idare eder..
gto 75.4 nasıl idare edermiiiiiiiiii????
quote:
gto 75.4 nasıl idare edermiiiiiiiiii????
olabilir,idare eder..
arkilr jbl gto 75.4 aldm.yalnz bası tüpe mi kare kutuya mı koyiiiim cvp werirsniz sevinirim.bide portlumu olsn portsuzmu????bn yumuşk bas sewiorum..
port lu olsun ozaman bende yumusak baslardan hoslanıyorum bende portlu kutu yaptırıyorum(işallah verdigim bilgiler doğrudur yanlış olabilir.)
ben iki tane var ondan jbl 301.1 e takılı mono anfi süper 601.1 bağlarsan cabuk yıpranır kuvvetli çünkü anfi herşeyin fazlası zarar inanılmaz güzel ses alırsın sana temin ediyorum 301.1 den
ben bu gün jameson 2500 watt max 400 w rms olan amfi aldım satan eleman iyi bir tip. bir 38 lik ve 4 tane 30 luk wofer a bağlamıştı hepsi deli vuruyordu fiyatına göre en iyi amfi bence.sierra 800d var ama o türkiyeye gelmiyor .1200 d de çok güzel ama deli güçlü.benim aldığımada 25 lik bendeki pioneer ı bağlarsan anında yanar dediler.o yüzden yarın 38lik jbl alıyorum bakalım hayırlısı ya şöle deli vuran bir sistem yapmaya çalışıyorum buda olmazsa artık kendi maaşımla bastırıp parayı eşşek gibi sistem alırım.......araba 106 allahtan bagajla arası birleşik o yüzden basslar çok iyi hissediliyor.
arkdaşm sana en ii anfi 301.1 veya 601.1 dir eğer 2 tane bağlıcam diosan 1 tane daha alıpta bağla sonradan uraşma ama tek bağlıcam diosan 301.1 hatta bazı tesisatcılarda basla anfiyi kabinde werirler ben görmiştm 38 cm 1000 lik wooferla 301.1 içn kabin yapmşlardı