Şimdi Ara

JBL-STUDIO 230 BK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde kısık sestede çoook güzel değil ama güzel müzik dinlemek istiyorum. Bunun için JBL-STUDIO 230 BK kolonlarını beğendim. Bu kolonlara uygun amfi ne almam gerekir bilgi verebilecek olan var mı.

Bazı arkadaşlar harman cordonun kullanıyorlar ama bunlar 5+1 diye geçiyor. ben ev sineması için değil sadece müzik dinlemek için kullanacağım.

Bu durumda 2 yollu bir amfi mi almam lazım kafam karıştı :)

Bütçede çok yukarılara çıkamam ama tavsiyelere açığım. ( 1.500 tl civarı bütçem var kolonları ve amfiyi 2. el bulup almaya çalışacağım.)

Valla bi anlayan bilen arkadaş bi fikir verebilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

• selamlar, butce sadece ampli icin mi? bir de dinlenilen muzik turu nedir? kaynak nedir? (pc, cd calar, dac?) bu kriterleri aciga kavusturursak tecrubeli arkadaslar daha iyi oneriler verebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi bk eki rengini belli eder siyah(Black) kahverengisi de var. Ses kalitesi üzmez. F/p açısından çok iyidir.

İkinci ele girecekseniz, bir modele takılı kalmanız kötü olur.

Ve de stereo amfi almalısınız.

Ayrıca kanal başına en az 40-50 watt veren bir amfi almanız sürerken rahat etmenize yardımcı olur

Yukaridaki arkadaşın da dediği gibi dinlenilen müzik türü nedir? Kaynak nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphanos kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam harman kardon stereo amfi bak
  • Cevaplarınız için öncelikle teşekkürler

DarthSidious : Malesef bütçe kolon ve amfi için belki maksimum 2.000 tl ye çıkabilirim ama çok zor görünüyor. Müzik yayınını için şu an bilgisayardan yapabilirim.

Creedence Clearwater R.: Bilgilendirme için teşekkürler :) siyah yerine başka rengi tercih edebilirim ama ikinci elde kısmet . Eğer sizin önerebileceğiniz başka bir marka varsa oda olur. İşin açıkçası bu hifi ve müzik işinde inanılmaz bir bilgi durumu var baya bi araştırdım ama ben bi jbl bide bose markalarının iyi olduğunu biliyorum ve bir kaç kere bu markaların ürünlerini dinleme şansım oldu.
    Bu kanal başına 40-50 watt durumunu bi anlamak için araştırayim. Tam anlayabilmek için dedim ya bu alanda derya gibi bilgi var ama hepsini anlamak öğrenmek zor iş :) O sebeple sizin gibi bilen arkadaşlardan yardım almak istedim.

Müzik dinleme türüne gelince yani her türlü müzik dinlerim ben . Ama etraftan edindiğim bilgi müzikler sterio kaydedildiği için ve sadece müzik dinlemek için 2 yollu bir sistem daha iyi olur gibi bir bilgiye ulaştım doğru yanlış onu bilemiyorum.

es_955: harman kordonlar amfide 5.1 diye biliyorum . Sgerio sistem için amfi seçimini sterio mu yapmalaı yoksa harman kardon da olur mu ?

Son olarak JBL NORTHRIDGE E30 ile JBL-STUDIO 230 BK arasında çok büyük fark var mıdır?

BUralarda dinleyip alma şansım yok kolonları malesef:(

Şimdiden teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphanos -- 16 Ekim 2015; 13:41:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alphanos

Cevaplarınız için öncelikle teşekkürler

DarthSidious : Malesef bütçe kolon ve amfi için belki maksimum 2.000 tl ye çıkabilirim ama çok zor görünüyor. Müzik yayınını için şu an bilgisayardan yapabilirim.

Creedence Clearwater R.: Bilgilendirme için teşekkürler :) siyah yerine başka rengi tercih edebilirim ama ikinci elde kısmet . Eğer sizin önerebileceğiniz başka bir marka varsa oda olur. İşin açıkçası bu hifi ve müzik işinde inanılmaz bir bilgi durumu var baya bi araştırdım ama ben bi jbl bide bose markalarının iyi olduğunu biliyorum ve bir kaç kere bu markaların ürünlerini dinleme şansım oldu.
    Bu kanal başına 40-50 watt durumunu bi anlamak için araştırayim. Tam anlayabilmek için dedim ya bu alanda derya gibi bilgi var ama hepsini anlamak öğrenmek zor iş :) O sebeple sizin gibi bilen arkadaşlardan yardım almak istedim.

Müzik dinleme türüne gelince yani her türlü müzik dinlerim ben . Ama etraftan edindiğim bilgi müzikler sterio kaydedildiği için ve sadece müzik dinlemek için 2 yollu bir sistem daha iyi olur gibi bir bilgiye ulaştım doğru yanlış onu bilemiyorum.

es_955: harman kordonlar amfide 5.1 diye biliyorum . Sgerio sistem için amfi seçimini sterio mu yapmalaı yoksa harman kardon da olur mu ?

Son olarak JBL NORTHRIDGE E30 ile JBL-STUDIO 230 BK arasında çok büyük fark var mıdır?

BUralarda dinleyip alma şansım yok kolonları malesef:(

Şimdiden teşekkürler:)

5+1 versiyonları da çıkıyor bazılarının ama bulmak hem zor hem de maliyetli

İstanbul içindeyseniz çok ilgili bir satıcı var. Genelde dali satıyor ama sadece elden veriyor...

• Jbl bana pek etkileyici gelmiyor cok ust serileri haric.Guzel tiniya sahip.raf tipi hoparlor dali b&w vb . ve t.las.ampl.denemenizi oneririm uygun maliyet ve sasirtici bir ses yada arrtik bircok marka.aktif.ev tipi.hoparlor uretiyor adam.audio.vb butcenizde az cok elveriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada size amacınıza uygun yapacağım en iyi öneri, audioengine a5 veya a5+ almanız. Aktif oldukları için amfileri dahilidir. Kaliteli bir dac ile duyduklarınıza inanamazsınız.

• Cevap yazan ve ilgilenen herkese çok teşekkürler.

En kısa sürede sunulan önerileri dinleyerek bakmak için izmir ayda yakın bir yere gitmek gerekecek.

Gelişme olursa buradan fikir vermesi açısından bildiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.