< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
JBL Tune Flex Nc Kulakiçi Tws Kulaklık 800TL (2. sayfa)
-
-
ben fırsat göremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.amazon.comhttps://www.amazon.com/dp/B0C1QNRGHC
-
sen fırsat paylaşta biz alalım o zaman
-
bende aldım hocam ilk defa böyle bir fırsat yakaladım 500 tl ye çakma şeyler alacağına bundan aldım inşallah gelir :D
-
o zaman sen bu forumun adamı değilsin
şuna başladık dedi. DH klasiğidir alınır iptale düşer sonra toplu konusu açılır peşine düşülür. yıllardır böyle devam eder ona gülmüş. Ben de güldüm şahsen, sebebi bilince komik geliyor ondan :D
-
Hafta sonu diye uyudular sanırım. Pazartesi her şey belli olur.
Ben yetişemedim ama umarım gönderirler arkadaşlar. Faydalananlara uzun ömürlü kullanım dilerim.
-
Ben satıcı olsam 1 adeten fazla sipariş verenlerin hepsini iptal ederdim
alırken aynı anda hb satıcısındaki stoğu 8 adetti. Eğer öyleyse ortalama 10 adet civarı sipariş verilmiş olabilir diye tahmin ediyorum. 10x2bin=20bin. mantıken çok büyük paralar değil, kurumsal firmalar gönderme konusunda çok problem yaşamazdı ama nethouse ne yapar bilemedim. tahminim iptal gelecektir.
10 adet mi :) en az 200 tane satılmıştır. Nethouse kendi internet sitesine stok bilgisi ya da stok sınırı koymadıysa, unuttuysa. Çünkü saatlerce satışta kaldı.
hb mağazası da kendi mağazasıyla aynı stok kontrolü yaptığını düşünerek tahminde bulundum. çünkü hb mağazasında ürünü göremedim. stok bitmiş. 1 günde 8 tane satamayacağına göre, kendi mağazasıyla aynı stoğu girdiyse o civarda satış yapmış olmalı diye düşünüyorum.
sadece bu yorum bile yeterli, zam geliyor diye sipariş iptal eden firma bu fiyattaki ürünü gönderir mi dersiniz?
-
Bekleyip, göreceğiz. 🤞 Kötü deneyimlerle iyi deneyimlerin paylaşılma oranı 7de 1dir. Gönderirlerse iyi yorumlar alacağı kesin. 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ornitorenk -- 10 Eylül 2023; 17:9:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendileri bilir. Gönderirlerse bir daha alışveriş yaparız, etrafımıza öneririz, adını iyi anarız. Göndermezlerse üzerlerini çizer geçeriz.
Spor salonunda kullanmalık kulaklık bakınıyordum gelmezse gider anker q30 alırım.
mikrofon kalitesi nasıl, dışarıda araçların olduğu bir caddede falan konuşurken ki mikrofon kalitesini merak ediyorum. kullanan varsa yorumunu yazabilirse sevinirim
-
Valla gönderirse alıp kullanırım. Gondermezlerse paramı iade ederler.
Ama başka bir ürün ya da kullanılmış ürün ya da arızalı ürün gönderirler. O zaman tüketici mahkemesiyle uğraşırlar.
Kargoyu aldıktan sonra paketi ve ürün incelemesini kesintisiz video kaydıyla yapacağım
iyi diyende var kötü diyende var. zaten çok güvenilir değil bu tarz yorumlar. forumdaki arkadaşların fikri daha önemli, özellikle yüksek rütbeli arkadaşların :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X