Hoparlör almak istiyorum bu iki kolon arasında kararsız kaldım.
Yada daha iyisini bulabileceğim hoparlör var mıdır? bütçem 1500 tldir
Hiç bilgim yok yönlendirmenizi rica ederima rkadaşlar.
Sağolun
ustadlarımın yönlendirmesini ric ederim. jbl l100 için 1900tl fiyat biçtiler alabilirimde ama daha kaliteli daha uyguna kolonlar var ise onlarada yönelebilirim marka takıntım yok. saygılar
olabildiğince hoparlör dinle. tecrübe et. o zaman daha iyisini yapmış olursun. sonrası senin için daha isabetli ve kolay olur.
Teşekkür ederim cevabınız için. işten dolayı inanın hi vakit olmuyor hoparlör için gezmeye siz bu hoparlörleri önerir misiniz yoksa bu bütçeye uygun yeni versiyon hoparlör mü tavsiye edesiniz? bass benim için cok önemli ayrıca efektlerdeki netlik jbl l100 yeterli olur mu acaba
kimisi vintage kimisi yeni hop.lör sever. JBL L-100 kabin iyi bir kabin. dandik bir kabin değil ama ben şahsen almam. hele 1900TL ye almam. anlayış meselesi. gider akai SW-175, 176 alırım. aynı denklikte kabin. 5 te 1 fiyatına bulunabilir. ne gerek var JBL e... ki SW175'i gıcır gıcır 300TL ye bulup almadım. mantalite meselesi... bugün, yeni üretim kabinlerin iyileride var kötüleride. maruzat JBL ise. bas ve efekt önemliyse... jbl ES100 mesela. JBL L-100 ile kıyaslamıyorum. ama kişisel zevklere göre biri biri birini seçer diğeri diğer kabini seçer...
the_cantan cok tesekkür ederim bilgilendirmeniz için. forumu okuyorum dali ikon serisi hoparlörlerin çok konuşulduğunu gördüm peki onları önerir misiniz ikon 2 mk2 gibi? kendim açıkçası kazıklanırım pek bilgim yok desteğinizi ondan dikkate alacağım. saygılar
jbl es100 ile es 80 arasında cok kalite farkı varmıdır bu hoparlöler bassa doyurur mu piyasada fiyatları nekadara alıcı bulmaktadır. tesekkürler.
pioneer hpm 100 almaya karar verdim 2000 tlye alıyorum. aklımda jbl l100 de kalmadı değil. hayırlısı
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
kimisi vintage kimisi yeni hop.lör sever. JBL L-100 kabin iyi bir kabin. dandik bir kabin değil ama ben şahsen almam. hele 1900TL ye almam. anlayış meselesi. gider akai SW-175, 176 alırım. aynı denklikte kabin. 5 te 1 fiyatına bulunabilir. ne gerek var JBL e... ki SW175'i gıcır gıcır 300TL ye bulup almadım. mantalite meselesi... bugün, yeni üretim kabinlerin iyileride var kötüleride. maruzat JBL ise. bas ve efekt önemliyse... jbl ES100 mesela. JBL L-100 ile kıyaslamıyorum. ama kişisel zevklere göre biri biri birini seçer diğeri diğer kabini seçer...
hoparlör ve amfiler yaşlanır ve repair yapılamsı labaratuar ortamında deneyerek yapılır bu yüzden eski seriler şans işidir... Yeniler iyidir ama pahalıdır... Saygılar iyi dinlemeler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme