Şimdi Ara

Jcbozo ( kardeşimiz oğuzhan kuzu öldürüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ionia serverında bizimle beraber olan son derece dürüst kişilikli arkadaşımız Oğuzhan KUZU arkadaşımızı esenlerde katlettiler. Kerdeşimize Allahtan rahmet diliyoruz. Mekanın cennet olsun kardeşim...

• Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...
  • Foruma konu açmanızdaki amaç nedir peki ?

Bu arada haber :

http://www.haber7.com/haber/20100102/Tinercilerle-kavgasi-hayatina-mal-oldu.php
  • ailesine sabir diliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

ailesine sabir diliyorum...
    O ölen omuymuş :S Çok üzüldüm harbiden tanıdığınız birisinin ölmesine.Allahtan ailesine sabır diliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

O ölen omuymuş :S Çok üzüldüm harbiden tanıdığınız birisinin ölmesine.Allahtan ailesine sabır diliyorum...

Alıntıları Göster
    Yalnız tinercilerle kavga etmek için evden aşağıya inmesi çok büyük bir hata olmuş ve bunu çok acı ödemi. Gece gece üzüldüm doğrusu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Yalnız tinercilerle kavga etmek için evden aşağıya inmesi çok büyük bir hata olmuş ve bunu çok acı ödemi. Gece gece üzüldüm doğrusu .

Alıntıları Göster
    Bi bakıma onun düşüncesizliğine olmuş.Aşağıda kaç tane tinerci var hepsi çekmişler anasını bile öldürür onlar ama işte düşünememiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koman21

Bi bakıma onun düşüncesizliğine olmuş.Aşağıda kaç tane tinerci var hepsi çekmişler anasını bile öldürür onlar ama işte düşünememiş

Alıntıları Göster
    Haberde yazdığına göre arkadaşlarıyla eğleniyormuş. Mantıklı düşünebilen biri 5 tinercinin yanına inmez zaten. Sanırsam içkiliymiş.
  • bi hic ugruna yok oldu. insan anlik duygularinda kendisini kontrol etmeyi bilmeli. obur turlu sonucu boyle oluyor.
  • quote:

bi hic ugruna yok oldu. insan anlik duygularinda kendisini kontrol etmeyi bilmeli. obur turlu sonucu boyle oluyor.
    İşte:S Arkadaş bunu kestirememiş:S Sonucuda çok kötü olmş:S İçkinin harbidende ne kadar zararlı bişey oldğnu şmdi yeniden anlıorm:S
  • quote:

bi hic ugruna yok oldu. insan anlik duygularinda kendisini kontrol etmeyi bilmeli. obur turlu sonucu boyle oluyor.
    kesinlikle içki kullanmaz zaten ellerinden bıçağı almış yere atmış sonra yerden alıp ona batırmışlar allah hepsinin belasını versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfk11

kesinlikle içki kullanmaz zaten ellerinden bıçağı almış yere atmış sonra yerden alıp ona batırmışlar allah hepsinin belasını versin...

Haberde böyle yazmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

Haberde böyle yazmıyor ?

Alıntıları Göster
    dikkatli okumanı tavsiye ederim...
  • quote:

dikkatli okumanı tavsiye ederim...

Madde bağımlısı kişiler ile Oğuzhan Kuzu arasında sözlü tartışma başladı. Kendisine küfür edilmesi üzerine Oğuzhan Kuzu, madde bağımlısı kişileri uzaklaştırmak için aşağı indi. Kapı önünde de devam eden tartışma kavgaya dönüştü. Madde bağımlısı gençlerden biri, elindeki bıçağı Kuzu'ya sapladı. Sesler üzerine dışarı çıkan komşu Raziye Özkan da kavgayı ayırmaya çalıştı. Yere düşen bıçağı tekrar alan şahıslar, Kuzu'yu tekrar bıçakladı. Oğuzhan Kuzu kanlar içinde yere yığıldı. Kavga ettiği gençler ise olay yerinden kaçtı.
  • ne olmussa olmus iste. allah rahmet eylesin.
  • quote:

ne olmussa olmus iste. allah rahmet eylesin.
    5 şişe içsem de inmem aşağıya ama, ne diyelim gençlik ateşi, gurur, onur.
    Gerçekten pisi pisine gitti derler ya o bu işte.
    Ailesine sabır diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smee

• quote:

Orijinalden alıntı: wacd

quote:

Orijinalden alıntı: Smee

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin. Gencecik yaşta çok zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Allah rahmet eylesin. Gencecik yaşta çok zor..

Alıntıları Göster
    Allah (c.c) hiçbir evlada ailesinin erken ölümünü göstermesin, hiçbir aileyede evlat acısı yaşatmasın.
    Konu mevzu ne olursa olsun insan hayatı herşeyden önemli hepimiz anne kuzusuyuz.
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Allah (c.c) hiçbir evlada ailesinin erken ölümünü göstermesin, hiçbir aileyede evlat acısı yaşatmasın.
    Konu mevzu ne olursa olsun insan hayatı herşeyden önemli hepimiz anne kuzusuyuz.
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.