Bildirim
JD.com 10$ indirim kodu (Referans belirli kurallar dahilinde serbesttir) (208. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
OMCJFR -
valla bir kod kullandım burdan ama bana da gelmedi. denemek isteyen varsa yeni üyelik kodum TQA707 -
beyler bende de üye olun lütfen WBXL47 bi kişi olsa yeter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2-3 saat içinde başarılı alış-veriş yapan kimse var mı? -
eror
IMPORTANT MESSAGE:
Sorry, the order can not be submitted, please try again later. If you need further help, please contact contact-sg@jd.com. -
An itibariyle 1 adet kodum gitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TL9LQ9
referans kodu:TL9LQ9 -
-
kuponu kullanabilen var mı? son kuponu kullanacam ama izin vermiyor -
Bu kod ile üye olur musunuz lütfen. Şimdiden teşekkürler.
$10'lık kod: TO211R
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar üye olduk kod hangi aşamada kullanılıyor kupon yok diyor bende -
WPR0HF beyler bi destek olun be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10$'lık İndirim Kodu : KOUBHG
İster bilgisayardan ister mobilden kayıt olurken "Invitation Code" yazan kısma yukarıdaki kodu girin ve $10 kuponunuzu alın
$20'lık kod veriyorum diyenlere inanmayın. Tüm kodlar $10 lık çek kazandırıyor.
Şimdi bu insanlar niye sürekli referans kodu paylaşıyorlar diye aklınızdan geçirmişsinizdir.
Hemen açıklayayım. Bu kodu kullanıp üye olduğunuz zaman hem siz $10'lık kod hem de kodu paylaşan $10'lık kod kazanıyor.
Kodumu kullanıp kayıt olan herkese şimdiden teşekkür ederim. -
Buyrun Arkadaşlar hep beraber kazanalım:
304RRC -
ister bilgisayardan ister mobilden kayit olurken "Invitation Code" yazan kisma kodu girin ve $10 kuponunuzu alın
ARCEH4
bu kodu buyuk harflerle girilmesi gerekmektedir... Bu kodu kullanıp uye oldugunuz zaman hem siz $10'lık kod hem de kodu paylasan $10'lık kod kazanıyor. Kodumu kullanip kayit olan herkese simdiden tesekkur ederim.
önemli not: kodlar kesin olarak gelecektir, ancak sistemden her zaman kodu kullanma imkanı olmuyor, bu durumda biraz bekleyip tekrar deneyin lutfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyabean -- 10 Kasım 2015; 15:33:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zeynepkemahli
20$ değerinde kod ( Yüklü alışverişler ile kazanılmıştır )
8IUSTW
8IUSTW
8IUSTW
Her türlü destek için pm atabilirsiniz. Yıllardır yurt dışı alışverişi yapıyorum her şeyi biliyorum yardımcı olabilirim. Kodu kullanmasanız bile yardım edebilirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Yalan. Kullanmayın sakın bu kodu. 20 $ hikaye. Diğer arkadaşların kodlarını kullanın lütfen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
9YN6RZ
9YN6RZ
yeni üye oldum kodlarım boş 10 dolarınız boşa gitmez -
Yeni Kod : 7O2ICT
kullanan arkadaşlara teşekkürler üye olurken inv kodu kısmına yazmanız gerekiyor. 10 dolar kazanıyorsunuz 20 dolar yazanlara aldırış etmeyin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X