Şimdi Ara

JD.com 10$ indirim kodu (Referans belirli kurallar dahilinde serbesttir) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.245
Cevap
53
Favori
73.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 20 dolar yazanları da hala banlamıyorsunuz helal olsun. Biz yanlışlıkla farklı bir bölüme konu açsak anında 1 haftayı yerleştiriyorsunuz ama burda milleti yalan dolanla kandırıp, başkalarının hakkını gasp edenlere hiçbir şey yapılmıyor. Herif birde 5 dakika da bir yazmaya devam ediyor. Gerçekten helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 10 Kasım 2015; 15:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepkemahli

20$ değerinde kod ( Yüklü alışverişler ile kazanılmıştır )

8IUSTW

8IUSTW

8IUSTW

Her türlü destek için pm atabilirsiniz. Yıllardır yurt dışı alışverişi yapıyorum her şeyi biliyorum yardımcı olabilirim. Kodu kullanmasanız bile problem değil yine de yardım edebilirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

ÜYELİK icin tiklayiniz

http://reg.en.jd.com/re...n.html?rd=1447037074251

Invitation Code kısmına size verdiğim 8IUSTW bu kodu yazacaksınız ve anında 20$ değerindeki kodu kazanacaksınız

/>

Edit:Şimdi bir de ben banlanıyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 10 Kasım 2015; 16:01:11 >

• Pek güzel de bir kod Kullanırsanız 10$ indirim kuponu kazanırsınız efendim. Ne fazlası, ne eksiği...

K6Y6FL
  • KUPTMJ buyrunuz
  • 7KJGOM
    kullanırsanız sevinirim
    7KJGOM
  • JD555 kullanabilen var mı? Sıfır üyelikte çalıştıramadım bir türlü.
  •  JD.com 10$ indirim kodu (Referans belirli kurallar dahilinde serbesttir)

JD.com 10$ indirim kodu (Referans belirli kurallar dahilinde serbesttir)

İster bilgisayardan ister mobilden kayıt olurken "Invitation Code" yazan kısma yukarıdaki kodu girin ve $10 kuponunuzu alın
    $20'lık kod veriyorum diyenlere inanmayın. Tüm kodlar $10 lık çek kazandırıyor.
    Şimdi bu insanlar niye sürekli referans kodu paylaşıyorlar diye aklınızdan geçirmişsinizdir.
    Hemen açıklayayım. Bu kodu kullanıp üye olduğunuz zaman hem siz $10'lık kod hem de kodu paylaşan $10'lık kod kazanıyor.
    Kodumu kullanıp kayıt olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Site göçtü galiba, kodlar uçtu, alışveriş yapılmıyor, Bir Çin seddini daha yıktık, Hadi Geçmiş olsun

biraz baktım 700 milyondolarlık reklam / kampanya bütçesi varmış sanırım gönderecekler.
    Firma durumuda iyi gözüküyor, pcdepo gibi çöker mi bilmem.
    http://data.cnbc.com/quotes/JD

Benim kod 1FR8XW

700 milyon mu milyar milyon çok para bizim aldığımız çöpleri fazlasıyla karşılamaya yetecektir.

Satıcıların nerdeyse hiçbirinde feedback yok o nedenle geleceğini sanmıyorum buna ebay dolandırıcılığı deniyor 1 dolardan 100 satış yapıyorsun para iadesi isteyen herkese iade ediyorsun aradan biri çıkıyor iade istemeyi unutuyor 1 dolar karın oluyor. 1000 satış yapıp 5 dolardan 20 kişi bulsan unutulan para miktarı 100dolar yapar zaten adamın aylık maaşı 100dolar.

• KODUM : 2S6PRP
  • artık olmuyor galiba 2 üyelik aldım ikisinde de gelmedi 10$
  • XGVN3A
  • 2J83O2 referans kodu
  • indirim kodu gelmiyor sanirim artik
  • QVI073
  • beyler gelmiyor mu?? bende üye oldum fakat gelen giden yok
  • Arkadaşlar 10 dolarlık kuponum var direk bundan alışveriş yapabiliyor muyum, yoksa paypal, kart vs gerekecek mi ?
  • Kod kullanmak isteyen olursa: S0J5QK
  • ahada patladı
  • Turkiye üyelik vardır.

GÜNCEL 10 DOLAR KAZANMA YOLU :

Kod: 2THH0V

Asagidaki linkten ÜYE OLURKEN Invitation Code Karşısına 2THH0V YAZACAKSINIZ VE 1 DK SONRA size Tebrikler Diye MAIL GELECEK
    ve anında 10 DOLAR ALT LİMİTSİZ KUPON HESABINIZA geçmis olacak.10 dolara gayet guzel urunler var. Kisacasi ; bedavaya alisveris keyfi
    ben LG G3 için kılıf aldım iki adet.

ÜYELİK icin tiklayiniz

http://reg.en.jd.com/re...n.html?rd=1447037074251

2THH0V
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Site göçtü galiba, kodlar uçtu, alışveriş yapılmıyor, Bir Çin seddini daha yıktık, Hadi Geçmiş olsun

biraz baktım 700 milyondolarlık reklam / kampanya bütçesi varmış sanırım gönderecekler.
    Firma durumuda iyi gözüküyor, pcdepo gibi çöker mi bilmem.
    http://data.cnbc.com/quotes/JD

Benim kod 1FR8XW

700 milyon mu milyar milyon çok para bizim aldığımız çöpleri fazlasıyla karşılamaya yetecektir.

Satıcıların nerdeyse hiçbirinde feedback yok o nedenle geleceğini sanmıyorum buna ebay dolandırıcılığı deniyor 1 dolardan 100 satış yapıyorsun para iadesi isteyen herkese iade ediyorsun aradan biri çıkıyor iade istemeyi unutuyor 1 dolar karın oluyor. 1000 satış yapıp 5 dolardan 20 kişi bulsan unutulan para miktarı 100dolar yapar zaten adamın aylık maaşı 100dolar.

dolandırmaya kalkarlarsa donanımhaber siteyi çökertir bunca kişi nasıl izdiham yaptıysa aynı şekilde de geri ödeme almaya çalışırız paramızı

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.