Şimdi Ara

JD.com 10$ indirim kodu (Referans belirli kurallar dahilinde serbesttir) (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.245
Cevap
53
Favori
73.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık kupon verilmiyor boşuna 50 tane üyelik açmaya kalkmayın bilginize..
  • hani bana hani bana?
  • X3LIWC buyrun efendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupon gelmedi bana. Neden acaba? Yoksa artık gelmiyor mu?
  • 20 DOLAR KUPON VERİYOR DİYE İNSANLARI KANDIRANLARIN MESAJLARI DURUYOR, SÖYLEDİKLERİNİN YALAN OLDUĞUNA DAİR BİR GİF KOYDUĞUM MESAJIM SİLİNİYOR, PES ARTIK.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111763894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 10 Kasım 2015; 16:19:32 >
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Site yeni açılmadı mı ondan dolayı feedback 0dır.
  • Üye olduğumdan beri bu kadar şikayette bulunmamıştım. Gelip sırf şu kampanya için üyelik alıyorlar ve utanmadan bir de 20$ yazıp insanları kandırıyorlar. Ne kanı bozuk insan varmış şu ülkede be.
  • nedense 10 dolarlık çek gelmedi bana üye olurken. Bari birisi benim referral code ile üye olsun da 10 $ alalım : BKLDG0
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Şu 20 dolar yazanları da hala banlamıyorsunuz helal olsun. Biz yanlışlıkla farklı bir bölüme konu açsak anında 1 haftayı yerleştiriyorsunuz ama burda milleti yalan dolanla kandırıp, başkalarının hakkını gasp edenlere hiçbir şey yapılmıyor. Herif birde 5 dakika da bir yazmaya devam ediyor. Gerçekten helal olsun

Dimi ya senin gibi insanlara çamur atanlarada ceza verilmesi gerekiyor. Dün doğru olan referans koduma hatalı/yanlış diyerek çamur atmakda serbest olmamamalı.

Uykulu halimle attığın resmin sitenin kendi kodlarından biri sandım. Kimseye çamur attığım yok farkndaysan ondan sonra birşey söylemedim. Ama senin gibi gereksizlerde 10 dakika da bir mesaj atmaya devam etti. Yönetimi bir kez daha kutluyorum bu arada. Konunun başlarında o kadar kişiye ceza verdiler 5-10 dakika da bir kod attığı için ama sana ceza vermemişler. Demek ki bir yöneticinin akrabası falan olman gerek. İstersen şikayet et beni banlasın Senin gibi gereksizlerle uğraşamıcam ne halin varsa gör BLOK.

Bu yorumun üstüne bir şey demiyorum. NOKTA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DL8SE6
  • Merhaba arkadaşlar ben üye oldum fakat bana kod gelmedi neden acaba
  • Yeni üyeliğe kupon yok mu ?

• 74DCCE
  • Referans kodu ile üye oldum ama kupon gelmedi neden arkadaşlar?

Bu da benim ref kodum bari bunu kullanın da bi kupon gelsin

1ZRU3P 1ZRU3P 1ZRU3P
  • daha vermiyor sanırım.
    ne kaydolana ne referans olana.
  • Arkadaşlar kaydolanlara vermiyor da referans olanlara da vermiyor mu?

• Ekşinin elit açları saldırmışlar kuponlara, yalvarıyorlar kendi davet kodunu kullandırtmak için zavallılar.

https://eksisozluk.com/jd-com--4960932
  • HXC4D0 kullanabilirsiniz
  • Arkadaşlar yeni kod kullanırsanız sevinirim.

BBD4O4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 10 Kasım 2015; 16:36:56 >
  • I1IAZY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.