Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (531. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Beyler jd.comdan aldığım bir urunum Bayburt yerine Diyarbakır a gitmiş ne yapmalıyım sizce ?(Malezya post ile gelen urunum)

gümrüğe gitmiş olabilir.
  • 9 kasım'da JD_collection'dan verdiğim siparişin de tam 60 gün sonra, bugün elime ulaşmasıyla sayfa kazasız belasız kapanmış oldu benim için. Darısı hala siparişi ulaşmamış olanlar varsa onların başına.
  • Tüm siparişlerin hepsi geldi .Taşlı saat sanırım herkes aldı .Forumun ortak saati :))

Site güvenimi kazandı .Bir dahaki kampanyalarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

quote:

Orijinalden alıntı: BuRaK<

Beyler jd.comdan aldığım bir urunum Bayburt yerine Diyarbakır a gitmiş ne yapmalıyım sizce ?(Malezya post ile gelen urunum)

gümrüğe gitmiş olabilir.

şimdide bingölde
  • http://en.jd.com/product/HotFire_741108.html

bugün bu geldi, ürün tamamlamak için almıştım 1 dolar mı neydi koskoca kutuya koymuşlar birde, yollanacağını düşünmüyordum bunun hiç
  • Benim 16 sinda malaysia dan cıkan paketten hala haber yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu site hesapları bloke mi etti? 3 hesabım var, 3ünü de giremiyorum.
  • Beyler sonunda malezya post ile gelen ürünüm ülkeye girdi.Piyango çıksa bu kadar sevinmezdim
  • Kalan siparişlerim yavaş yavaş geliyor. Bugün 10 paket kargom geldi.

Fakat bitanesinden almadığım halde çorap koymuş elin çinlisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

3,58 dolara aldığımız OV 32 gb. sd kartlardan gelen oldu mu? Bunun kargosunu nasıl takip ediyorduk. İki hafta oldu alalı.

Benim kargodan hala haber yoktu, iptal işlemi başlattım az önce.
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    nasıl başlattın ?

ilk önce onay verip sonra dispute mu açtın?
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    iptal için onay gerekiyor mu ki Cancel'a basınca seçenekler çıkıyor ordan seçmek yetmiyor mu ?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    cancel var bende ama işleme almıyor, dispute açmak içinde ilk önce onay vermek gerekiyormuş nasıl işse, aptal saptal bi site
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

nasıl başlattın ?

ilk önce onay verip sonra dispute mu açtın?

Benimkinde hala 'Payment Received' kısmındaydı, yani kargolanmamış gözüküyordu, satıcıya sordum bazen gecikiyor falan diye cevap geldi. Cancel a tıklayınca sebepler çıktı, kargolanmadı elime ulaşmadı seçeneğini tıkladım. Şu an 'Shipped Out' da aktif oldu ve son olarak 'Order Completed' in aktif olması bekleniyor.
  • Son bir paketim kaldi,lenovo a7 icin tablet kilifi almistim techubuydan. 16 kasimda malezyaya verilmisti tablet kilifi. O gelene kadar tablet bozuldu. elimde patlayacak gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalet_tr -- 9 Ocak 2016; 1:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 kasımdan beri hareketsiz olan kargonun birisi dün(8 ocak) Türkiye'ye girmiş
    Ülkeye girmeyen son bir kargo kaldı oda gelirse kayıpsız kapatmış olacaz
  • Sonunda kalan 2 kargom gümrüğe girdi.u8 akıllı saat de az önce geldi. 2 aydır bekliyordum bunu.

önceki yorumlarda firmware falan yükleyen arkadaş vardı bilen atabilirse sevinirim
  • arkadaşlar jd den aldığım mouse uzun bir süre sonra kargoya verilmişti. karggo hareketlerinde 25 aralık estonya vs yazıyordu. başka hiçbişey yoktu. az önce geldi haberiniz olsun. inanmıyordum artık gelmeyeceğini düşünüyordum geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://en.jd.com/product/HotFire_741108.html

bugün bu geldi, ürün tamamlamak için almıştım 1 dolar mı neydi koskoca kutuya koymuşlar birde, yollanacağını düşünmüyordum bunun hiç

Şuanda on dolar limon diyoduk biz buna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Malezya post normalde bu kadar uzun sürmezdi , galiba pil içeren ürünler sayesinde uzuyor bunun gelmesi...

bugun pil iciren urunum geldi. kasim 8nda kargolanmisti
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.