Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (532. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Malezya post normalde bu kadar uzun sürmezdi , galiba pil içeren ürünler sayesinde uzuyor bunun gelmesi...

bugun pil iciren urunum geldi. kasim 8nda kargolanmisti

bekleyelim mi hala yani?

üşeniyorum paypal'a yazmaya yoksa çoktan bitirmiştim bu işi.
  • beyler kargo hala ulaşmadı ne diorlar ingilizcem yok
    Dear, Thank you for your recent purchase. what should i say,recently , i got a bad news that your parcel has return to our warehouse by customs . I am so sorry about this happened. However , i need to tell you the message...i know that you will feel upset now, but the life is full of accident,sometime we cant control it ,but i hope that you will keep the good mood .Finally,we offer two solutions , resend or refund . I deeply apologize for the happen and want to make sure you are satisfied with your purchase. Hope can hear you soon. Looking forward to your reply. Warm regards, yarui2016-1-9 3:8:24
    Seller: Dear-- i sent the letter to you on 10/12/2015,do can you give me answer .thanks 2016-1-9 3:9:12
  • Meşhur DH saati bayan saati mi erkek saati mi şimdi :D ?
  • Kısaca özetlersek; kargon geri dönmüş. İki seçeneğin var demiş; istersen ücret iadesi yapabiliriz yada tekrardan ürünü gönderebiliriz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Meşhur DH saati bayan saati mi erkek saati mi şimdi :D ?

Bana farklımı geldi anlamadım bildiğin erkek saati hatta babama verdim. Hiç taş falan yok üstünde üstü kristalize biraz ben güzel bi saat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malezya ilk hareketinden bu yana 60 gun olmuş hala giriş yapmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Malezya ilk hareketinden bu yana 60 gun olmuş hala giriş yapmadi

bu adamlar yurtdışına sevk edildi diyip etmiyor muhtemelen, benimde aynı durumum.
  • 15 kasımda kargoya verilen ürün 11 ocakta şehrime gelmiş bulunmakta
    en son hareket 16 kasımdaydı , bekleyin gelir sizinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 11 Ocak 2016; 1:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

quote:

Orijinalden alıntı: kasvet-efza

Malezya ilk hareketinden bu yana 60 gun olmuş hala giriş yapmadi

bu adamlar yurtdışına sevk edildi diyip etmiyor muhtemelen, benimde aynı durumum.

İlk hareketi 11.11 de olmus hala girmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

15 kasımda kargoya verilen ürün 11 ocakta şehrime gelmiş bulunmakta
    en son hareket 16 kasımdaydı , bekleyin gelir sizinde

İlk hareketi 20.11 de olan 8 ocakta ulkeye giriş yapmış malezyam var bi tane benimde. Ustte dedigim gibi 60 gunu gecip gelmeyen de var. Paketi saldilar yuruyerek geze geze geliyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

en son istanbula sevki gözüken kargodan 17 kasımdan beri haber yok

Aynen benimd e tek o kargo kaldı malezyadan çıktı daha gelemedi
    Latest Event -- 2015-11-17 12:23 BUTTERWORTH, Item dispatched out ISTANBUL ULUSLARARASI PIM

Bugün elime ulaştı ürün.

Wireless remote yok tek tuşluymuş yıkıldım ama 1.5 $ için çok başarılı ve ben kaliteli buldum ürünü.

• son ürünüm Xiaomi Mi Router bugün teslim edilmiş.
  • JD collection ın hoparlorleri geldi resmen koca kutuda gondermisler sasırdım kutuyu gorunce. 5 cent e aldıgımız hoparlore devlet 60 kurus damga vergisi bindirmis sagolsun... Sonuc olarak en buyuk pismanlıgım JDCollection urunlerinden az almak oldu. Gec oldu ama adamlar en kaliteli urunleri en iyi kargolama ile gonderiyorlar. Ozellikle tras makinesi ve 4 dolarlık blutooth hoparlore bayıldım ve bunlar hic bir yerde bulabileceginiz urunler degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

JD collection ın hoparlorleri geldi resmen koca kutuda gondermisler sasırdım kutuyu gorunce. 5 cent e aldıgımız hoparlore devlet 60 kurus damga vergisi bindirmis sagolsun... Sonuc olarak en buyuk pismanlıgım JDCollection urunlerinden az almak oldu. Gec oldu ama adamlar en kaliteli urunleri en iyi kargolama ile gonderiyorlar. Ozellikle tras makinesi ve 4 dolarlık blutooth hoparlore bayıldım ve bunlar hic bir yerde bulabileceginiz urunler degil.

Niye bulunamıyor ? JD zirvede bırakayım deyip satışı durdurdu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

JD collection ın hoparlorleri geldi resmen koca kutuda gondermisler sasırdım kutuyu gorunce. 5 cent e aldıgımız hoparlore devlet 60 kurus damga vergisi bindirmis sagolsun... Sonuc olarak en buyuk pismanlıgım JDCollection urunlerinden az almak oldu. Gec oldu ama adamlar en kaliteli urunleri en iyi kargolama ile gonderiyorlar. Ozellikle tras makinesi ve 4 dolarlık blutooth hoparlore bayıldım ve bunlar hic bir yerde bulabileceginiz urunler degil.

Niye bulunamıyor ? JD zirvede bırakayım deyip satışı durdurdu mu

Aynen öyle oldu adamlar kendine özel ürünler ürettirmişler hiç bir yerde satılmıyor başka.

http://en.jd.com/product/dostyle-SD209-wooden-pure-tone-2-0-Desktop-speaker-3-inches-antimagnetic-horn-apply-for-laptop-Desktop_805224.html

http://en.jd.com/product/Youwin-UDN7-TF-mp3_727562.html

• Şerit led ler geldi bugün 12 volt adaptör yoktu 19 volt pc adaptörüne bağladım mavi renk yandı kumandasını çalıştıramadım çalıştırabilen varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    bu dostyle jd ninkendi markası sanırm. ben de kulaklık almıştım bi aliexpreste var hatta ordan alan bi elman kutu açılışı falan yapmış, arkasında jd.com etiketi vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divizör

quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

arkadaşlar 45 gün olduğu halde aldığım quadcopter gelmedi parayı nasıl geri alabilirim.

http://en.jd.com/product/Eachine-H8-Mini-RC-Quadcopter-Drone-Headless-2-4G-4CH-6-Axis-RTF-Mode-2-Black-White_668450.html

hocam benim maleysia postta hareket gözüktü sizde bakın belki hareketlenmiştir sizinkide bu gün 50 gün sonra hareket oldu haftaya teslim edilir gibi gözüküyor

1 17/11/2015 10:42:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - Malaysia (Yurt Disi)
    2 17/11/2015 14:23:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Malaysia (Yurt Disi)
    3 21/11/2015 01:10:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Malaysia (Yurt Disi)
    4 07/01/2016 10:00:07 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    5 07/01/2016 12:00:11 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    6 07/01/2016 12:00:11 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Yeni gördüm hocam mesajı benimki de dün geldi alet baya güzelmiş valla değdi :D

• Bugün ile birlikte verdiğim bütün siparişler elime geçti toplam 33 adet ürün 30 farklı kargo
  • http://en.jd.com/product/dostyle-SD209-wooden-pure-tone-2-0-Desktop-speaker-3-inches-antimagnetic-horn-apply-for-laptop-Desktop_805224.html

Bu ürünü alıp kullanan varmı performansı nasıl benimde yakın 2 3 güne gelcek gibi kargo
  • 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.