Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (533. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin kargo hareketlerini gördükten sonra kendiminkinden iyice umudu kestim ve PayPal'dan dispute açtım.

Sizde OTB ile EDI arasında 4 gün fark var.

Benim 60 gün olmasına rağmen daha EDI aşaması bile görünmüyor.

16/11/2015 20:16:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Malaysia (Yurt Disi)
    16/11/2015 22:27:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - Malaysia (Yurt Disi)
  • Siteye giriş yapamıyorum telefon numaranız meşgul diyor kod gelmiyor sizde de öyle mi ?
  • Kızılötesi ısı ölçer geldi. Güzel cihaz. Türkiyede pahaliymis bilseydim çok alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Kızılötesi ısı ölçer geldi. Güzel cihaz. Türkiyede pahaliymis bilseydim çok alırdım.

zamanında dedim ph metre tds metre alın diye alan çıkmadı elini öpene 30 tlye satarlardı. Millet gitti abuk sabuk şeyler aldı. Çoğu çöpe atılmıştır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 13 Ocak 2016; 1:00:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

JD collection ın hoparlorleri geldi resmen koca kutuda gondermisler sasırdım kutuyu gorunce. 5 cent e aldıgımız hoparlore devlet 60 kurus damga vergisi bindirmis sagolsun... Sonuc olarak en buyuk pismanlıgım JDCollection urunlerinden az almak oldu. Gec oldu ama adamlar en kaliteli urunleri en iyi kargolama ile gonderiyorlar. Ozellikle tras makinesi ve 4 dolarlık blutooth hoparlore bayıldım ve bunlar hic bir yerde bulabileceginiz urunler degil.

Adamlar kulaklığı 20x15x10 cm kutu ile göndermiş.
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    çok doğru ölcmüyor sanki yada tam çözemedim, dışarıda havaya tutunca aptallaşıyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

http://en.jd.com/product/dostyle-SD209-wooden-pure-tone-2-0-Desktop-speaker-3-inches-antimagnetic-horn-apply-for-laptop-Desktop_805224.html

Bu ürünü alıp kullanan varmı performansı nasıl benimde yakın 2 3 güne gelcek gibi kargo

Yukarıda bahsettiğim hoparlör. Şekil olarak kaliteli duruyor. USB'den güç alması büyük avantaj. 2x2.5 watt olduğu için çok bir şey beklememek lazım ses olarak. Bendeki mini bluetooth hoparlörler bile 5-10 watt bu yüzden ben açmadım satmayı düşünüyorum:)

• körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    valla ben yetişemedim o ürünlere akvaryum için çokta ihtiyacım vardı valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

valla ben yetişemedim o ürünlere akvaryum için çokta ihtiyacım vardı valla :D

ben termometre aldım, akvaryumun içindeki derece görüntüyü bozuyordu ikide bir balıklar vurup düşürüyordu , bu acaip güzel ölçüyor virgülden sonrası bile doğru. Tabi ben o kadar beğenince kalorifer sıcaklığını ölçmekte kullanıyorum .

Son Resimdeki Kutuyu göndermediler gerçi

http://en.jd.com/product/Aquarium-LCD-Digital-Thermometer-Temperature-Gauge-Fish-Tank-Water-Marine_669533.html

bu arada ben mesajı yazarken benim panda çöpçüler yumurta yapıyor

• Jd collection dan 12 dolara aldigim xiaomi hoparlor gelmis, 20 dolar altinda bulunmuyor yine cok iyi bir alisveris oldu

• xewy kullanıcısına yanıt
    Maşallah.

Ben 1 tane aldım hep. Hiçbiride gelmedi, demek çok alıp ihtimali arttırmak lazım.
  • arada buraya girip girip rahatlıyorum. ben de malezya postası bekliyorum ve tek hareket:

2015-11-16 20:16 Malaysia (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

az da olsa hala kargo bekleyen bir avuç kişi kaldık sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equon

arada buraya girip girip rahatlıyorum. ben de malezya postası bekliyorum ve tek hareket:

2015-11-16 20:16 Malaysia (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)

az da olsa hala kargo bekleyen bir avuç kişi kaldık sanırım.

ben artık beklemiyorum paypal'dan dispute açtım kafam rahat

Otb yazıyorsa galiba daha çıkış yapmamış oluyor, edi yazması lazım gelen kargolar hep öyle.
  • bugün jd den iki kargo geldi biri bluetooth kulaklık diğeri limon(kulaklık sarılan cins şey) fakat ben bunları almamıştım hediye mi gönderdi yanlışlıkla mı gönderdiler anlamadım
  • 1 12/01/2016 07:02:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    2 12/01/2016 07:02:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    3 13/01/2016 13:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    4 15/01/2016 08:33:57 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    5 15/01/2016 10:33:54 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    6 15/01/2016 10:33:54 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Bundan sonraki hareketleri tahminen söyle olur ama bu aşamadan sonra kargosu geri yurtdışına iade edilen oldu mu?

7 15/01/2016 20:21:22 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    8 16/01/2016 12:02:12 PTT İşyerine Sevk Edildi ANKARA P.İ.M./ANKARA P.İ.M. YENİMAHALLE ANKARA
    9 18/01/2016 10:38:20 PTT İşyerine Geldi YENİMAHALLE PDM/YENİMAHALLE PDM YENİMAHALLE ANKARA
    10 18/01/2016 11:31:51 Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:40000000 YENİMAHALLE PDM/YENİMAHALLE PDM YENİMAHALLE ANKARA
    11 19/01/2016 16:45:59 Teslim Edildi YENİMAHALLE PDM/YENİMAHALLE PDM YENİMAHALLE ANKARA

• adres yetersizse geri gidiyor
    bazi saticilarda türkçe karakterler sıkıntı oldu
    kiz arkadasim kulaklik vs almıştı geri gitti hep

• quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Kızılötesi ısı ölçer geldi. Güzel cihaz. Türkiyede pahaliymis bilseydim çok alırdım.

zamanında dedim ph metre tds metre alın diye alan çıkmadı elini öpene 30 tlye satarlardı. Millet gitti abuk sabuk şeyler aldı. Çoğu çöpe atılmıştır bile.

hOCAM BU PH METER, tds meter ile sadece suyun değerleri mi ölçülüyor , ben peyniri eritip helva yapıyorum ama helva her zaman aynı kıvamda olmuyor bununda sebebi peynirin asidik oranının azlığı bu ph meter ile sıcak peynirin asidik oranını ölçebilirmiyim yani kıvamı yerinde bir helavanın peynirinin ph dengesini ölçüp o değeri tutturunca diğerlerinde de kullanmak istiyorum amacım bu

• Malezya kargosunun hala elime ulaşmaması nedeniyle PayPal'dan itiraz etmiştim.

JD.com 3 gün olmasına rağmen hala geri dönüş yapmamış PayPal'a.

Bende az önce itirazı hak talebine çevirip paramı geri istedim PayPal'dan.

Boşuna beklemeye sabrı olanlar beklesinler daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece hanım eller

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

hOCAM BU PH METER, tds meter ile sadece suyun değerleri mi ölçülüyor , ben peyniri eritip helva yapıyorum ama helva her zaman aynı kıvamda olmuyor bununda sebebi peynirin asidik oranının azlığı bu ph meter ile sıcak peynirin asidik oranını ölçebilirmiyim yani kıvamı yerinde bir helavanın peynirinin ph dengesini ölçüp o değeri tutturunca diğerlerinde de kullanmak istiyorum amacım bu

Bilmiyorum hocam fiyatları nedeniyle almak nasip olmadı.
    şu ürün ölçer gibi geldi satıcıya sorun bence,http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/ustun-kaliteli-adwa-ad12-ph-olcer-ph-metre-201583724?rcp_action=click#product-information

• 26 kasımda malezyadan yola çıkan kargom bugün istanbul a gelmiş tech ubuydan çöp bile alınmaz anlamış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 15 Ocak 2016; 21:54:15 >
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.