Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 11.11 de en.jd.com dan aldığım kaplosuz şarj cihazı için paypal'dan dispute açtım, paypal sayesinde adamlar geçerli kargo takip noyu bildirdiler ancak sorguladığımda son hareket 2015-11-16 22:10 BUTTERWORTH, Item dispatched out ISTANBUL ULUSLARARASI PIM yazıyor, bu ne demek, İstanbul kargomu gerimi göndermiş, bilgisi olan varmı?
  • Beyler bitane kargo takip proğramı vardı pc için. Bu konudada paylaşılmıştı ama önceki sayfalarda kaldı bulamıyom. Küçük bi exe dosyasıydı birden fazla kargo kodu ekleyip proğrama kaydediyoduk. Sürekli yeniden yazma olayı olmuyodu. Ptt kargo takip olabilir ismi.
    Elinde olan bilen Link atsın.. Alıntılasın Please
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

arkadaşlar şu meşhur mause kurulumu nasıl ?

Bluetooth mauselar tam çöp çıktı.2-3dk ya bir bağlantı kopuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Beyler bitane kargo takip proğramı vardı pc için. Bu konudada paylaşılmıştı ama önceki sayfalarda kaldı bulamıyom. Küçük bi exe dosyasıydı birden fazla kargo kodu ekleyip proğrama kaydediyoduk. Sürekli yeniden yazma olayı olmuyodu. Ptt kargo takip olabilir ismi.
    Elinde olan bilen Link atsın.. Alıntılasın Please

http://dosya.co/ohxn6onvo8ci/PTT_YurtDisi_Gonderi.rar.html
  • benim kargo dağıtıcıya verilmiş 3 gündür gelmedi normalmi ? malezya post u bekledik 50 gün bide bunlar bekletiyor
  • İşime en yarayacak olan ürün kızıl ötesi ısı ölçer 25.11.2015 de yola çıktı daha türkiyeye girmedi çok kötü çıktı bu malezya post ümidi kestim artık ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 23 Ocak 2016; 9:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

arkadaşlar şu meşhur mause kurulumu nasıl ?

Bluetooth mauselar tam çöp çıktı.2-3dk ya bir bağlantı kopuyor

Aynen bağlantı kopuyor.Kendide tekrar bağlanmadığı için uğraş dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: Dixon Jr.

Arkadaslar bozuk cikan bir urun icin dispute acmistim.dispute kabul edildi yani refund success yaziyor.para iadesi yapildi ama kuponum iade edilmedi.sizce kuponumu geri alabilirmiyim?jdye mail attim.benim gibi veya baska bi nedenden oturu kupon iadesi alan oldumu?sizce baska ne yapmaliyim?yardimlarinizi bekliyorum.
    1tane urun aldik ac gozluluk olmasin diye.o da ihtiyacim vardi powerbankim yoktu aldim bozuk cikti.ogrenci sansi da bu kadar olur.bari kuponu iade etselerde yenisini alsam :(

Aynı durumdayım, sahte powerbank gönderdi satıcı, mesajlarıma cevap vermiyor, jd.com a mail attım çekimi geri yükleyin diye, 1 kez cevap verdiler, o da "satıcı size mesaj atacak" oldu

Henüz ürünü onaylamadım, napsam bilmiyorum, ben de mi ürünü onaylayıp dispute açsam

Jd yönetimi sıkıştırması ile satıcı mesaj attı, sahte olduguna dair video istiyor, "ulan 2 saatlik video çekip sana nasıl göndericem dingil" diyorum, kanıt kanıt! diyor

Var mı fikri olan

• Referans kodu ile 10$ kupon dağıtımı devam ediyor mu acaba?
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    şarzlı pil yada alkalinn dolu pill kullanınn neredeyse fırlatıp kıracaktım, sorun böyle çözdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar su usb coklayıcıdan almıstım bugun deneyım dedım uzerındekı ısık yanıyor ama taktıgım hdd yı gormuyor(takınca hdd uzerındekı ısıkda yanıyor)..çalıstırmanın baska bır yolu varmı..cvp verecek arkadasa sımdıden tesekkur...

http://en.jd.com/product/MEMTEQ-4-USB-3-0-5_749782.html
  • U8 saate motor taktim artık titriyor.

• Aldığım 12.000 powerbank 1.000 mah vermiyor diye satıcıya mesaj atmıştım, video istiyor. Nasıl bir video gönderebilirim ki. Powerbankı dolduruyorum, telefonu taktığımda 2 saat sürüyor şarj etmesi ve, powerbank bitiyor. Eee bu şarj sürecinin hepsini videoya atmam mı lazım. Nasıl satıcıyı ikna edebilirim ki başka

• quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

Coin Flat Vibrating Micro Motor D C 3V 8mm For Pager and Cell Phone Mobile
    http://s.aliexpress.com/bYRJn67r
    (from AliExpress Android)
    Buyrun hocam. Bu motor kullanılıyor genelde bi video da bunu gordum. Ama kalitesini bilemem de hiç yoktan iyidir.

hocam bu satıcı takipli kargo ilemi gönderdi titreşim motorunu ilanda kayıtlı gönderilir diye yazılı ama genelde aliexpressteki satıcılar kendi ilanlarına uymuyorlar takipsiz gönderiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece hanım eller

quote:

Buyrun hocam. Bu motor kullanılıyor genelde bi video da bunu gordum. Ama kalitesini bilemem de hiç yoktan iyidir.

hocam bu satıcı takipli kargo ilemi gönderdi titreşim motorunu ilanda kayıtlı gönderilir diye yazılı ama genelde aliexpressteki satıcılar kendi ilanlarına uymuyorlar takipsiz gönderiyorlar

Takipsiz hocam. Hatta cin postası bile olmayabilir. 3 tane aynı şekilde takipli yazıp takipsiz olan paket var 1 i laos postası. Diğerleri en azından çinde takip ediliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadece hanım eller

quote:

Takipsiz hocam. Hatta cin postası bile olmayabilir. 3 tane aynı şekilde takipli yazıp takipsiz olan paket var 1 i laos postası. Diğerleri en azından çinde takip ediliyor.

teşekkürler hocam ptt bana takipsiz kargolarımı teslim etmiyor boşuna almayayım

• şu çakma ötesi u8 için sitede dispute açtım jd.com kabul etmedi(video falan istedi dispute acik oylee 2 aydir bekletiyo acik durumda ) satici ukela cevaplar veriyo ne bekliyodun bu paraya bu kadar olur falan diyo bende saticiya uyuz oldum paypaldan dispute açtım paypal baba firma ya anında kabul ettiler paramı yatırcaklar geri. Gerekirse evine gidip alicaklar:ddddd

2 adet almistim bu arada...
     JD.com (Kargo Takip Konusu)

paypala sahte ürün dedim ve yolladıgım tek şey bu resim oldu

JD.com (Kargo Takip Konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 30 Ocak 2016; 15:18:45 >

• malezya post'tan kargoya verilen ürün 74 gün sonra türkiye'ye girdi. ben umudu kesmiştim. 14.11.2015 idi kargolanma tarihi.
  • equon kullanıcısına yanıt
    Benim de çok benzerdi. 75 günlük serüvenin ardından bugün teslim aldım. Beklenen ürün kızılötesi termometreydi. En azından güzel çalışıyor görünüyor.

http://en.jd.com/product/VKTECH-Non-Contact-IR-Laser-Infrared-Gun-Thermometer-Temperature-Meter-Tester_803266.html
  • 16 kasimda yurtdisina sevk edilen malezya postami bugun teslim aldim. Her ne hikmetse paypala sikayet edince kargoda hareketlenme oldu. Bu siteden daha bir bok almam belesede verseler. Sitede dispute bile yok paypal olmasa hic hak arayamazsin.

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.