Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.227
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17 tracktaki hareketler bitti bundan sonrası için takip imkanı varmı
  • Tech ubuy tam çakal. Bozuk kamera yolladi. Bildiğin ıslık çalar gibi ötüyor cihaz.10 dolarlık kupon birde 12 dolar verdim. Önce 0.05 dolar vermeyi teklif etti sonra 2 dolar karimiz çok az anla beni diyor yarın paypala dispute acacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Tech ubuy tam çakal. Bozuk kamera yolladi. Bildiğin ıslık çalar gibi ötüyor cihaz.10 dolarlık kupon birde 12 dolar verdim. Önce 0.05 dolar vermeyi teklif etti sonra 2 dolar karimiz çok az anla beni diyor yarın paypala dispute acacam.

2 dolar teklif etmiş. Paypal dispute açsan da en fazla 2 dolar alabilirsin, niye kabul etmedin ki satıcının teklifini

Niye 2 dolar alayım? Yanlış anladınız sanırım. Kamera 22 dolardi. 12 dolara aldım birde kuponumu yedi

• Adamlara okadar güvenmedim ama 16 sında ve 21 inde yola cıkan malesia kargolar da dün itibariyle geldi. Kargo uzun sürsede bütün siparişlerim elime ulaşmış oldu

• Beyler sepeti tamamlamak için aşağıdaki mp3 playeri almıştım micro sd ye mp3 formatında müzik atıp cihaza takıyorum ışıkları falan yanıyor şarj da dolu fakat ses gelmiyor mp3 ten taktığım kulaklıktada sorun acaba mp3 formatını desteklemiyormu bilenler beni alıntılayabilir mi rica etsem teşekkürler

Ürün
    http://enm.jd.com/wareDetail/description?wareId=840903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRaK< -- 1 Şubat 2016; 2:56:22 >
  • 11.11'de verdiğim siparişin hala gelmemesi sebebi ile kaç defa satıcı ile görüşmüştüm. Satıcı sürekli olarak gelir, gelir dedi ama takip numarasında hiçbir hareketlilik yoktu. JD.com'a mail attım durum böyle böyle diye ve anında parayı iade ettiler. Müşteri hizmetleri kısmından hoşnut kaldım. Yine 11.11'de verdiğim siparişlerden 2si aylar önce gelmişti.
  • Arkadaşlar Çin'den 3 aralıkta kargolanan ürünün gelmemesi normal mi? Arkadaşlarımın birsürü siparişi ve benim 4 siparişim 15-20 güne geldi sadece son siparişim gelmedi. Satıcı ile iletişime geçmeli miyim?

Kargo takip şu şekilde:
    1 03/12/2015 12:34:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - China (Yurt Disi)
    2 03/12/2015 15:59:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)
  • Çin ile ilgili bir sıkıntı var sanırım bu aralar;
    Benimde başka bir siteden aldığım ürünler; 4 Ocak'tan bu yana kayıp.
    Siteye mesaj attım araştıracaklar bakalım.
    Aynı siteden daha sonra aldığım bir siparişim singapore post ile geleli 10 gün oluyor, aynı şekilde aliexpress'ten aldığım ürünler sweden post ile geldi elime.
    Hatta maleysia post ile gelen takipsiz ürünüm bile ama china post kaldı öyle.
  • ivb kullanıcısına yanıt
    10 dolara kadar olanlari hemen iade ediyorlar. 110 dolarlik siparisi 45 gunde paypal zoruyla geri alabildim

• hayalet_tr kullanıcısına yanıt
    5 centlik geri ödeme içinde aynısını yaptılar, en sonunda paypal ödemeyi yaptı. Bir daha kesinlikle kullanmam bu tavırlarından dolayı.
    Yanlış anlaşılmasın kesinlikle 5 cent'inde değilim, site ilk açıldığında tutumunu görmek için denedim sadece.
    Yoksa kendi paypal hesabımla dh'den başka arkadaşlara ücretsiz yardımcı oldum paypal hesapları olmadıkları için.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dixon Jr.

Arkadaslar bozuk cikan bir urun icin dispute acmistim.dispute kabul edildi yani refund success yaziyor.para iadesi yapildi ama kuponum iade edilmedi.sizce kuponumu geri alabilirmiyim?jdye mail attim.benim gibi veya baska bi nedenden oturu kupon iadesi alan oldumu?sizce baska ne yapmaliyim?yardimlarinizi bekliyorum.
    1tane urun aldik ac gozluluk olmasin diye.o da ihtiyacim vardi powerbankim yoktu aldim bozuk cikti.ogrenci sansi da bu kadar olur.bari kuponu iade etselerde yenisini alsam :(

Aynı durumdayım, sahte powerbank gönderdi satıcı, mesajlarıma cevap vermiyor, jd.com a mail attım çekimi geri yükleyin diye, 1 kez cevap verdiler, o da "satıcı size mesaj atacak" oldu

Henüz ürünü onaylamadım, napsam bilmiyorum, ben de mi ürünü onaylayıp dispute açsam

Jd yönetimi sıkıştırması ile satıcı mesaj attı, sahte olduguna dair video istiyor, "ulan 2 saatlik video çekip sana nasıl göndericem dingil" diyorum, kanıt kanıt! diyor

Var mı fikri olan

dün paypal itirazı oluşturdum, 0,99 dolar karttan çekilmesine rağmen 10,99 dolar müşteri memnuniyeti babında iade ettiler (10 dolar kupon ve 0,99 karttan çekilen ücret olarak toplam 10,99 yatırdılar)

______________________________________________________________________________
    "Sayın xxxx xxxx,

Orhan Bey telefon görüşmemize ayırdığınız zamana teşekkür etmek amacıyla sizinle iletişime geçiyorum ve sorununuzu çözmenin benim için büyük bir memnuniyet olduğunu bilmenizi isterim.

Hesabınıza müşteri memnuniyeti adına 10,99 USD yükledim.

Aklınıza herhangi bir soru takılırsa ya da daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa lütfen bizimle yeniden iletişime geçmekten çekinmeyin."

• çaylaq kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanslisiniz.benim disputeyi kabul ettiler jdden parami iade ettiler.ama kupon gitti.kuponu iade etmiyolar.15cent iade edildi kupon kaldi.sans yokki bende :(

• Beyler bu jdnin bana faydadan cok zarari dokundu.Acayip magdur ettiler beni.Bu cinlilerle is yapilmaz acayip kazik oldu bu jd isi bana.millet 5-10 tane urun aldi belese guzel guzel ben 1tane aldim.icine pil takilan powerbanklardan aldim.ahmaklik ettim ve 30-35tl masraf yapip pil aldim.powerbank da bozuk cikti.ettigim masraflar bosa gitti.magdurum beyler yapabilecegim bise varmi?bana bi yardimci olun lutfen :(

• Siparişten sonra 1.5 ay kargolanmayan Micro SD kart geldi. Özür maili yollamışlardı. Üründen bir tane almama rağmen kutudan iki tane çıktı; bu durumu yaşayan kimse var mı?

• quote:

Beyler bu jdnin bana faydadan cok zarari dokundu.Acayip magdur ettiler beni.Bu cinlilerle is yapilmaz acayip kazik oldu bu jd isi bana.millet 5-10 tane urun aldi belese guzel guzel ben 1tane aldim.icine pil takilan powerbanklardan aldim.ahmaklik ettim ve 30-35tl masraf yapip pil aldim.powerbank da bozuk cikti.ettigim masraflar bosa gitti.magdurum beyler yapabilecegim bise varmi?bana bi yardimci olun lutfen :(

paypal ile aldiysanhemen islem itirazi yapiyorsun parani geri aliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

şu çakma ötesi u8 için sitede dispute açtım jd.com kabul etmedi(video falan istedi dispute acik oylee 2 aydir bekletiyo acik durumda ) satici ukela cevaplar veriyo ne bekliyodun bu paraya bu kadar olur falan diyo bende saticiya uyuz oldum paypaldan dispute açtım paypal baba firma ya anında kabul ettiler paramı yatırcaklar geri. Gerekirse evine gidip alicaklar:ddddd

2 adet almistim bu arada...
     JD.com (Kargo Takip Konusu)

paypala sahte ürün dedim ve yolladıgım tek şey bu resim oldu

JD.com (Kargo Takip Konusu)

PayPal 50 kuruşun bile peşine takılıyor vay be.. yıllar önce paypal güvenli mi diye konu açmıştım birde:):)

• Sorma hocam turkiyede isbankasi kullaniyorum gold bilgisayar batti biliyon sanalpazar.com da goldun sitesi bankalar bloke koymus paraya.uzun lafin kisasi 400 tl alacagim var 1 aydir yatirmadi sanalpazar. Bankama harcama itirazinda bulundum yemin ediyom sana hala yatmadi ki kanitlarim daha saglam. Sanalpazardan iade edilmedigine dair iade slipi belgesi falan yollamama ragmen ia bankasi halaaa arayip duruyor bize iade talimati gelmedi sanalpazari arayin vs falan diye. Paypala ise giigle gorsellerden buldugum u8 reami attim iade aliyoz iyi mi :)

Edit:http://forum.donanimhaber.com/m_113407753/tm.htm
    (meshur sanalpazar alacaklilarkonusu. Turkiye bankalarinin paypal karsisindaki acizligini gorun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 9 Şubat 2016; 8:21:56 >
  • cemturk kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk defa simdi sizden duydum..Çok doğru.. sanalpazar.com ayrı site sanıyordum ben. Allah paypalı başımızdan eksik etmesin.:):) avukat gibiler.O ufak komisyonlarda helali hoş olsun.
  • Beyler ben burdan bedava bir şey almstm ama ne olduğunu hatırlamıyorum

Hatta bir şey almış olduğumu bile unutmuştum. Konuyu görünce dedim aa ben burdan bi şey almıştım lan diye En son hangi kampanya vardı bir şey hediye etmişlerdi bir kod girince bedava alabiliyordun?

• quote:

Arkadaslar bozuk cikan bir urun icin dispute acmistim.dispute kabul edildi yani refund success yaziyor.para iadesi yapildi ama kuponum iade edilmedi.sizce kuponumu geri alabilirmiyim?jdye mail attim.benim gibi veya baska bi nedenden oturu kupon iadesi alan oldumu?sizce baska ne yapmaliyim?yardimlarinizi bekliyorum.
    1tane urun aldik ac gozluluk olmasin diye.o da ihtiyacim vardi powerbankim yoktu aldim bozuk cikti.ogrenci sansi da bu kadar olur.bari kuponu iade etselerde yenisini alsam :(

Kardes 18650lik 4 pil hazneli olanlari diyorsan bende var . bende powerbank zannedip jd den almistim kutusu cikti malum zamanla yarisiyorduk cunku sistem error veriyodu bende resme aldanip sazanlamisim.odada Bos bos duruyor.Yolla pm den adres bilgilerini alici oder seklinde kargo yollayayim sana . ( ptt subeden teslim alirsan 5 tl ye teslim alirsin )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 9 Şubat 2016; 19:49:24 >

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.