Şimdi Ara

Jean Christophe Grange kitapları hakkında bir soru? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

leyleklerin uçusu favorim , kızıl nehirler ve siyah kanda süper..

hepsini okumanı tavsiye ederimm çıkış sırasına göre
  • İlçemdeki kütüphanede Koloni kitabı var koloni nasıl başlangıç için?
  • ben çıkış tarihlerine göre okuyacağım kesin olsun sorun psikopatlık olsun sıraya okuyacağım hepsini
  • Koloni hariç Grange'ın tüm kitaplarını okudum.
    En yakın zamanda da Koloni'yi alıp onu okumayı düşünüyorum.
    Kitaplar arasında karakter veya konu olarak ortak bir yan yok ama tek ortak noktaları şu: Aşırı derecede bağımlılık yapıyor
  • Gitti güzelim taş meclis kitabı birine vermişim yok kitaplıkta ama istedim geri inşallah alabilirim . Not: Yanında da vinci şifresini de vermişim ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu adamın kitapları birbiri ile ilgili mi? Bağlı mı? Kahramanlar falan? Hepsi olmasa da 2 veya daha fazla kitabının kahramanı falan aynı olma durumu var mı?
    Yani bir okuma sırası belirlemeli miyim okurken kitaplarını?

Kötülük Üçlemesi'nin birinci ve ikinci kitapları Siyah Kan ve Şeytan Yemini. Üçüncü kitap yayınlandı fakat henüz Türkçe'ye çevrilmedi.
  • Grange'ye bugün başlıyacağım hayırlısıyla Kızıl Nehirler ile başlıyorum okumaya ve çıkış sırasına göre okuyacağım sırayla hadi hayırlısı
  • İlk Leyleklerin Uçuşu nu okumuştum, oldukça sürükleyiciydi. Daha sonra Kızıl Nehirler i soluksuz okudum diyebilirim tek kelimeyle mükemmeldi. En son da Siyah Kanı bitirdim, onun da şöyle son 100-150 sayfası filan baya heyecanlıydı İçlerinden en güzeli şüphesiz Kızıl Nehirler idi. Finaller den sonra Şeytan Yemini ne başlayacağım kısmetse. Ondan sonra da geri kalanını okumayı düşünüyorum fırsat buldukça.
  • herkes farklı birşeyler diyor ben de arada kaldım hangisini okusam diye..
    yada hangisiyle başlamalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

herkes farklı birşeyler diyor ben de arada kaldım hangisini okusam diye..
    yada hangisiyle başlamalı?

Ben kızıl nehirlerle başladım.. Sınavlar yüzünden 1 haftadır bitiremedim kitabı ama şu ana kadar çok iyi, sürükleyici gidiyor. Bende sende kızıl nehirlerden başla..
  • Kızıl Nehirleri okumayı planlıyordum ama korsan kitap engeli çıktı önüme . Sol sayfanın alt kısmıyla sağ üst alakasız
  • Şu anda Siyah Kan'ı okuyorum. 150. sayfaya geldim. Bundan sonrada Kızıl Nehirler'i okuyup seriyi bitiriyorum. Leyleklerin Uçuşu ve Taş Meclisi'ni okumayacağım. Kurtlar İmparatorluğu biraz farklı tarzda bana göre. Onun dışında Şeytan Yemini ve Koloni harika kitaplar.
  • Arkadaşlar yeterki okuyun. Ama anlamadığım bana en güzel gelen Leyleklerin Uçuşu idi. Siz nasıl beğenmediniz anlamadım. Bu kadar mı bir insanın hayal gücü ufka çıkar. Kimin aklına gelir. Diğer kitaplarıda güzel. Size tavsiyem lütfen filmlerini izlemeyin. Kurtlar İmparatorluğu filmi biraz güzel. O kadar.
  • Ben, Kızıl Nehirler ve Kurtlar İmparatorluğu kitaplarını okudum. Her ikisi de gayet güzel polisiye-gerilim romanlarıydı.
    Benim için, Kurtlar İmparatorluğu daha bir başkaydı. Çünkü, konu itibariyle bizlere daha yakın. Kurtlar İmparatorluğu'nda, Garange'ın Türkiye'nin yapısı, kültürü, tarihi hakkındaki donanımı gerçekten takdir edilesi.
    Bir de, bu kitapların film uyarlamaları da oldu. Onlar ise tam bir rezalet. Bir kitabı filme uyarlerken, kitabın ırzına nasıl geçilir, kitabın içeriği sonuna kadar nasıl tahrif edilir, sorularına cevap vermekten başka bir işe yaramazlar.
  • 3 Kitabını bitirdim bende.. şuanda sıralamam

1)Kızıl Nehirler
    2)Şeytan Yemini
    (hatta kızıl nehirlerle eşit diyebilirim)
    3)Siyah Kan

Şeytan yemininden sonra araya başka kitap sokmadan leyleklerin uçuşuna başladım.. Bu kitabınıda ya çok seviyorlar yada en kötü kitabı diyorlar sonu çok uçuk birşey herhalde. bakıcaz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 17 Mart 2010; 20:22:30 >
  • Bende bugün Kızıl Nehirler'i alacağım.
  • Arkadaşlar ben bu yazarın 2 kitabını okudum biri Kızıl Nehirler biri de Kurtlar İmparatorluğu ama doğruyu söylemek gerekirse Kızıl nehirler çok iyi Kurtlar İmparatorluğu ise çok kötüydü Bana sorarsanız Kurtlar İmparatorluğu zaman kaybıdır...OKUMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuroKinG

Arkadaşlar ben bu yazarın 2 kitabını okudum biri Kızıl Nehirler biri de Kurtlar İmparatorluğu ama doğruyu söylemek gerekirse Kızıl nehirler çok iyi Kurtlar İmparatorluğu ise çok kötüydü Bana sorarsanız Kurtlar İmparatorluğu zaman kaybıdır...OKUMAYIN

bu sözleri haketmiyor diye düşünüyorum ben :)
  • Ben kendi görüşümü söyledim Kızıl Nehirleri çok beğenmiştim hatta okuduğum en güzel polisiye romandır.Ama Kurtlar İmparatorluğunu çok sıkıcı ve gereksiz bir kitap olarak hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuroKinG

Ben kendi görüşümü söyledim Kızıl Nehirleri çok beğenmiştim hatta okuduğum en güzel polisiye romandır.Ama Kurtlar İmparatorluğunu çok sıkıcı ve gereksiz bir kitap olarak hatırlıyorum

Ben genel oalrka kitaplar hakkında böyle bir yorumun incitici oldugunu düşünüyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.