Şimdi Ara

Jean Christophe Grange kitapları hakkında bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
13.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın kitapları birbiri ile ilgili mi? Bağlı mı? Kahramanlar falan? Hepsi olmasa da 2 veya daha fazla kitabının kahramanı falan aynı olma durumu var mı?
    Yani bir okuma sırası belirlemeli miyim okurken kitaplarını?

• Kaç tane kitabı var bilmiyorumda ben 2 kitabını okumuştum yüksek lisans sırasında güzel bir hatunun tavsiyesi üzerine. Onlar arasında bi bağlantı yoktu fakat senin bu soruna cevap verebilmek için adamın tüm kitaplarını okumuş biri lazım Sayın Fi

Okuduğum kitaplarla ilgili bilgiyi msnde veriyim şuan çok yorgunum
  • Bir bağlantı yok istediğin sırada okuyabilirsin.Bence yazım sırasına göre oku hiç başlamadıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Bir bağlantı yok istediğin sırada okuyabilirsin.Bence yazım sırasına göre oku hiç başlamadıysan

Yazım sırası nasıl peki? Bilginiz varsa yazar mısınız. Bende şu anda sadece Şeytan Yemini var.

Ekleme;
    Sanırım şöyle

Kızıl Nehirler (2001)
    Taş Meclisi (2001)
    Leyleklerin Uçuşu (2002)
    Kurtlar İmparatorluğu (2003)
    Siyah Kan (2005)
    Zener'in Laneti (2005)
    Şeytan Yemini (2007)
    Koloni (2009)

?

Tori;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 1 Eylül 2009; 11:37:45 >

• Bütün ktaplarını okudum. Koloni ve Taş Meclis hariç.

En iyi kitabı tartışmasız Kızıl Nehirler'dir. En kötüsü ise Leyleklerin Uçuşu. Sonunu öyle bi bağlamış ki ''ulan yuh be bu kadar da uçulmaz'' dedim.

Bu sırayla okumanı tavsiye ederim;

Kızıl Nehirler.

Kurtlar İmparatorluğu.

Taş Meclis

Leyleklerin Uçuşu

Siyah Kan

Şeytan Yemini

Koloni

Ben şöyle okumustum..

Seytan Yemini

Kızıl Nehirler

Leyleklerin Uçuşu

Kurtlar İmparatorlugu

Siyah Kan

Üçlemenin içine etmişiz meger Sadece Kötülük üçlemesine dikkat. Digerleri karışık.

Bu arada Alacakaranlıga benzemez, çok pis bagımlılık yapar bu adamın kitapları benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Bütün ktaplarını okudum. Koloni ve Taş Meclis hariç.

En iyi kitabı tartışmasız Kızıl Nehirler'dir. En kötüsü ise Leyleklerin Uçuşu. Sonunu öyle bi bağlamış ki ''ulan yuh be bu kadar da uçulmaz'' dedim.

Bu sırayla okumanı tavsiye ederim;

Kızıl Nehirler.

Kurtlar İmparatorluğu.

Taş Meclis

Leyleklerin Uçuşu

Siyah Kan

Şeytan Yemini

Koloni

Ben şöyle okumustum..

Seytan Yemini

Kızıl Nehirler

Leyleklerin Uçuşu

Kurtlar İmparatorlugu

Siyah Kan

Üçlemenin içine etmişiz meger Sadece Kötülük üçlemesine dikkat. Digerleri karışık.

Bu arada Alacakaranlıga benzemez, çok pis bagımlılık yapar bu adamın kitapları benden söylemesi.

Bana Alacakaranlık deme lütfen.

Sırayı takip etmeye çalışacağım. Elimdeki Şeytan Yemini epey bi bekleyecek anlaşılan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    roman önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsini okudum. Koloni 250 lerdeyim. Leyleklerin uçuşu hariç diğerlerine hayran kaldım. Leyleklerin uçuşunu da beğendim
  • siyah kanı okudum ama konunun sıkıcılığa kaçmaya başladığı yerlerde cinsel öğeleri kullanmış gibi geldi bana
  • Elimde bitirmem gereken biraz kitap var. Onları okur okumaz, bende bu kitapları okumaya başlayacağım.
  • Siyah kan ve şeytan yemini okudum ikisi de güzel kitaplardı ama siyah kan daha güzel daha ayrı bir havası var. Şeytan yemininde satanizmle ilgili birçok bilgi filan var. Siyah kanı tavsiye ederim
  • Evet bende son 2 haftadır kitaplarını okumaya başladım. Şeytan Yemini hariç evde diğer kitapları var.

İlk olarak Kızıl Nehirleri okudum, çok güzel akıcı ve etkiliyiciydi.

Bugün Kurtlar İmparatorluğunu bitirdim. Güzeldi ancak, olaylar oluyor(nasıl bir deyişse!) ama pat diye damdan atlamışçasına olaylar çözülü veriliyor.
    Anna'nın neden kimliğini değiştirmek zorunda kaldığı fln, küt diye söyleniyor. Yani bir oluşum, bir evrim geçirip sonuca varmak diye birşey yok, Kızıl Nehirlerde olduğu gibi. Aksine küt diye aaa bak bu böyleymiş diyorsun ama e iyide niye! diye kalıyorsunuz. Bu yüzden pek sevemedim bu kitabı

Kurtlar imparatorluğunu pek sevemediğimden Grenge yerine Lisa Gardner'ın Kusursuz Tuzak romanına mı geçsem diye düşünüyorum. Yoksa Siyah Kan, Taş Meclisi şeklinde devam edeceğim...

• Şeytan Yemini vardı. Bugün Kurtlar İmparatorluğu ile Taş Meclisi'ni de temin ettim. Kızıl Nehirler'i de alır almaz knotaqram34'ın sıra ile okuyacağım.

Boş durmayayım diye Paul Henke-Terör Oyunları diye bi kitap ilişti gözüme. Onu aldım. Yarın başlarım ona artık.
  • Hocam elinde Siyah Kan ve Şeytan yemini varsa başlayabilirsin ama 3.sü henüz ülkemizde çıkmadı. O yüzden kopukluklar yaşarsın, unutabilirsin.

Taş Meclis'ini duyduklarıma dayanarak okumadım. Herkes kötü diyo. Leyleklerin Uçuşu da pek iyi degil. Koloniyi bilemiyorum. Ama onun dışındakiler çok güzel. Hele hele Kızıl Nehirler. Böyle bir kitap henüz dünya Polsiye tarihinde yok. Sonunu tahmin etmiştim, o kötü oldu biraz.
  • Taş Meclisi, Kurtlar İmparatorluğu, Şeytan yemini.
    Şu anda bunlar var. Haftasonu da diğerlerini temin ederim sanırım.

Kızıl Nehirler'i bir kaç kişiden daha duydum. Bakalım merak ettim.
  • Bu adamın koloni hariç tüm kitaplarını okudum o tam bitmedi. kitapların herhangi bir sırası yok istediğin şekilde okuyabilirsin. ben taş meclisi dışında tüm kitapları beyenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI
    Sanırım şöyle

Kızıl Nehirler (2001)
    Taş Meclisi (2001)
    Leyleklerin Uçuşu (2002)
    Kurtlar İmparatorluğu (2003)
    Siyah Kan (2005)
    Zener'in Laneti (2005)
    Şeytan Yemini (2007)
    Koloni (2009)

Ben de İlk iki hariç diğer kitaplarını okudum ama "Zener'in Laneti"ni ilk kez duyuyorum.
    Türkçe basıldı mı ki bu kitap?

Ben Leyleklerin Uçuşu'nu beğenmiştim. Belki ilk okuduğum kitabı olduğundandır.
  • Zener'in Laneti çizgi romanmış,burada basılıp basılmadığı hakkında bir bilgim yok.Benim en beğendiğim kitabı Kurtlar İmparatorluğu olmuştu
  • Leylekler'in uçuşu hariç hepsini temin ettim.

Hobbit ve silmarillion'dan sonra sırada onlar var.
  • Bende Okuma SIramı Yazıyım Bari

1- Siyah Kan

2- Kızıl Nehirler

3-Taş Meclisi

4-Leyleklerin Uçuşu

Bana Göre En Güzeli Sırayla

"Siyah Kan"

Kızıl Nehirler

Leyleklerin Uçuşu

Taş MEclisi = ya hatta bunu zorla bitrdim Hani içinde ARada bir Türk fln geçiyor diye ama alakası yokmuş tabi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.