Şimdi Ara

roman önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
9
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fazla roman okuyan biri değilim ama evde çalışan mezunum ve baya vaktim kalıyor.daha önce melekler ve şeytanlar,da vincinin şfresi filan okumuştum bu tarz veya güzel kitap önerisi olan var mı

• fareler ve insanlar. kesin oku
  • Fransız İhtilal dönemini anlatan İki Şehrin Hikayesi'ni kesinlikle öneririm tek kelimeyle şaheser. Albert Camus'un Yabancısı da çok iyidir. Sabahattin Ali'nin tüm romanlarını kesinlikle oku derim son olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigin tarzda john verdon un polisiye kitaplari serisi vardi aklindan bir sayi tut ile basliyordu onlari okuyabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler bakıcam hepsine
  • zülfü livaneli - kardeşimin hikayesi
    çok akıcı bir kitap
  • 19. yüzyıl Avrupası'na ilgin varsa Balzac'ı tek geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kürk Mantolu Madonna 👌🏻

• grange-siyah kan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönemlerde sürükleyici kitaplar okumak daha mantıklı olabilir zihnini dinlendirmen ve biraz da zevk alman açısından.

Ahmet Ümit kitaplarını öneririm akıcı bir dili var. Kitaplarında tarihi ilgi çekici ögeler de var, bunlar merakı daha da arttırıyor yeri geldiğinde.
    Jean Christophe Grange kitapları, cinayet temalı, olayları heyecanla takip edeceğin nitelikte kitaplar. Genelde sonlarına doğru heyecanı iyice arttırıyor. Özellikle Kızıl Denizler kitabını önerebilirim.
    Stephen King kitapları da gayet sürükleyici. Korku, fantastik ögelerini içinde bulunduran çok sürükleyici kitapları var. Medyum, Hayvan Mezarlığı kitaplarını önerebilirim başlangıç olarak.

Klasik kitaplara da okuma alışkanlığın geliştikçe daha çok şans vermeni tavsiye ederim. Özellikle eleştirel kitapları okuman sınavın tüm okuma kısımlarında (paragraf, matematikteki uzun problemler vs.) gelişmene de katkı sağlar.

• Okumadıysan Olasılıksız bir de

• Hangi tür kitap sevdiğini bilmiyorum ama zaten derslerden dolayı kafan yorgun olur bu yüzden bilgilendirici tarzda kitap okumanı pek önermem. Daha heyecanlı aksiyonlu kitaplar iyi olur.
    Stephen King 22/11/63 kitap biraz kalın ama hem JFK suikastı hakkında birkaç şey öğrenirsin hem de sürükleyici
    Stephen King'den yine Medyum/Doktor Uyku (birbirinin devamı niteliğindedir)
    Dan Brown Cehennem/Dijital Kale
    Adam Fawer Olasılıksız ben vakitsizlikten okuyamadım ama sen okuyabilirsen oku okumayı çok isterdim

• kesutmomiser kullanıcısına yanıt
    Roman ???
  • martin eden

atilla 1-2

seyyah 1-2

sethanon da karanlık
  • pp resmimi aldığım yazar albert camus den yabancıyı öneririm. daha önce okuduğun hiçbir romana benzemeyecek. sonradan da böyle bir kitap bulamayacaksın maalesef.
  • Kayıp zamanın izinde
    Ulysses
    Ses ve öfke
    Gecenin sonuna yolculuk
    Niteliksiz adam

• bugün oryantasyonda hoca önermişti;
    dünyayı değiştiren beş denklem
    papağan teoremi
    kayıp kaşık
    bir bilim adamının romanı
    bir tayyarecinin anıları
    aziz sancar ve nobelin öyküsü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.