Şimdi Ara

Jeep Grand Cherokee 5.2 Alindi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
23.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun gidip bakamadim. Cerkezkoy/tekirdagdayim. Hava muhalefeti nedeniyle yola cikamadik. En iyisi ben netten arastiririm 15000tl ye kadar olanlara bi liste yaparm. Hava duzelince sabahtan cikarim sirayla gezerim hepsini. Aceleye getirmeyelim isi :) yardimlarini ve yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkurler. Buradan bilgi paylasimina devam ederiz insallah yine.
  • Her gece yatmadan önce kafamdan geçen ve her gece planlar kurup kurup vazgeçtiğim araçtır kendileri. :)
  • Benimde hic aklimda olmayan bir aracti. Ogrenciligimde kullandigim 98 fiat marea 1.6 elx'imi sattiktan sonra parami bankaya koymustum. Simdi biraz daha ekledim uzerine. Ogrenciligim izmirde gecti ama simdi ailemin yanina cerkezkoye gelince haftasonlari yapicak hicbisey bulamiyorum. Burada sosyal yasam diye bisey yok. Bende bari boyle bir arac alayimda hafta sonu daga bayira cikarim dedim. Oyle cok agir arazi sartlarina degil ama :)
  • Arac saglamsa fazlasini bile yaparsin. Yakiti soyledim. Eger motoru sanzimani ve difransiyelleri saglamsa osunu busunu fazla dusunme al. Fiyati uygun. Sonra yedk parcalari opel fiyatina. Sana verdigim siteye uye ol. Oradan o aracla ilgili cok sey ogrenirsin.
  • zaten tek aklıma takılanı motor, şanzıman ve diferansiyeller. yoksa boyalıymış kaportada değişeni varmış çok sorun değil.yürüyeninde sorun olasın yeter benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Bu araçlar kare kasa diye geçer Grand Cherokeelerin en babası en sağlamları. Dağa taşa vur için sızlamasın lpg'de yaklaşık 50 kuruş yakıyo. Vergisi yaşından dolayı düşük. Günlük yaşamda kullanabilirsin bilemem.

Kilometresi doğrudur ama dikkat et bu araçların kilometresi mil gösterir. Yani 60 mil = 100 km. eder buna göre hesapla kaç kilometrede olduğunu.

Aracı almadan önce mümkünse test sürüşüne çık vites geçişlerini falan kontrol et. Otomatik şanzıman olduğu için sıkıntı çıkarabilir ki bu yaşta bi araç için riski yüksek.

1800kg araç, 5.2 motor için 50 kuruş lpg aşırı iyimser olmuş.
  • 98 grand cherokee 5.2 v8 var komsunuzda. Lpg ile cerkezkoyden yalovaya(~300km) 100tl lpg ile gittigini soyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pC_moNSteR

98 grand cherokee 5.2 v8 var komsunuzda. Lpg ile cerkezkoyden yalovaya(~300km) 100tl lpg ile gittigini soyledi.

Dogrudur. Uzun yolda, yol cok yokuslu degilse, sende araci 80-90 km hiz araliginda kullanirsan yakarsin.

Edit ben 4.6 range ile duz yolda 12lt/100 km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rumelian -- 29 Ocak 2012; 22:39:21 >
  • Pek hiz yapicagimi sanmiyorm zaten. Arada olabilir belki ama surekli hizli gitmeyi seven biri degilim. Yolda keyifle araba surmeyi seviyorum. Yolun tadini cikara cikara
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Bu araçlar kare kasa diye geçer Grand Cherokeelerin en babası en sağlamları. Dağa taşa vur için sızlamasın lpg'de yaklaşık 50 kuruş yakıyo. Vergisi yaşından dolayı düşük. Günlük yaşamda kullanabilirsin bilemem.

Kilometresi doğrudur ama dikkat et bu araçların kilometresi mil gösterir. Yani 60 mil = 100 km. eder buna göre hesapla kaç kilometrede olduğunu.

Aracı almadan önce mümkünse test sürüşüne çık vites geçişlerini falan kontrol et. Otomatik şanzıman olduğu için sıkıntı çıkarabilir ki bu yaşta bi araç için riski yüksek.

1800kg araç, 5.2 motor için 50 kuruş lpg aşırı iyimser olmuş.

Bak guzel kardesim eger yakiti konusunda net bir rakam biliyosan bizi engin bilginle aydinlat. Ama rakamlara takilip baska araclarla kiyaslama yapiyosan...

Benim araci kullanma sansim oldu ve ortalama bi rakam soledim

• Galeri bu arabaya 13.500 istiyosa ederi 11.000 dir. 11.000 lik cherokee' den ne hayır gelir orasını bilemiycem.
  • Bu aracı almak akıl karı değil.
  • Uzak Dur!
  • Insan heves ediyo iste ya su dunyaya kac kere gelicez :) bakalim arastirmaya devam buluruz hayirlisi ise aliriz bi tane:)
  • Arkadaslar sonunda grand cherokee'mi aldim. 94 model 162bin kmde. Eski sistem lpgli. Lpg deposunu 117tlye fulledim. 80kmde su anda. Lpg de 4tane isik var. su anda genelde 4te olmakla birlikte arada 3. Isiga inmekte. 100km de tekrar doldurucam bakalim ne olucak.

Bu arada yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkurler Allah daha iyilerini sizlere nasib eder insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pC_moNSteR -- 4 Şubat 2012; 18:25:33 >
  • quote:

Arkadaslar sonunda grand cherokee'mi aldim. 94 model 162bin kmde. Eski sistem lpgli. Lpg deposunu 117tlye fulledim. 80kmde su anda. Lpg de 4tane isik var. su anda genelde 4te olmakla birlikte arada 3. Isiga inmekte. 100km de tekrar doldurucam bakalim ne olucak.

Bu arada yorumlarini esirgemeyen tum arkadaslara tesekkurler Allah daha iyilerini sizlere nasib eder insallah.

Bizi unutmayıp ; genel bakımları , çıkardığı sorunlar , parça fiyatları ve yakıtı hakkında bir kullanıcı olarak bilgilendirirseniz seviniriz.
  • quote:

Arkadaslar sonunda grand cherokee'mi aldim. 94 model 162bin kmde. Eski sistem lpgli. Lpg deposunu 117tlye fulledim. 80kmde su anda. Lpg de 4tane isik var. su anda genelde 4te olmakla birlikte arada 3. Isiga inmekte. 100km de tekrar doldurucam bakalim ne olucak.

Hayırlı olsun kazasız belasız sürersiniz inş.
  • HAyırlı olsun. İLandaki aracı mı yoksa başka bir "çiroke" mi aldınız?
  • quote:

hayırlı olsun güle güle kullanın, senelik vergisi ne kadar o yaşta bir araç için ?
  • quote:

ilandaki aracı mı aldın? bir de sürüş vb izlnimlerini aktarırsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.