Şimdi Ara

Jeep Grand Cherokee 5.2 Alindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
23.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ilandaki aracı almayı düşünüyorum artıları eksileri nelerdir yardımcı olurmusunuz?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-aksesuar-grand-cherokee-1994-model-70252600/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pC_moNSteR -- 4 Şubat 2012; 18:24:12 >

• Km kesin dusurulmustur. Yada km degil mildir. Onun disinda araci gorup incelemek gerek. Kapali kutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Km kesin dusurulmustur. Yada km degil mildir. Onun disinda araci gorup incelemek gerek. Kapali kutu
    km de 20 litreden aşağı yakmaz.
  • quote:

Km kesin dusurulmustur. Yada km degil mildir. Onun disinda araci gorup incelemek gerek. Kapali kutu
    Bu araçlar kare kasa diye geçer Grand Cherokeelerin en babası en sağlamları. Dağa taşa vur için sızlamasın lpg'de yaklaşık 50 kuruş yakıyo. Vergisi yaşından dolayı düşük. Günlük yaşamda kullanabilirsin bilemem.

Kilometresi doğrudur ama dikkat et bu araçların kilometresi mil gösterir. Yani 60 mil = 100 km. eder buna göre hesapla kaç kilometrede olduğunu.

Aracı almadan önce mümkünse test sürüşüne çık vites geçişlerini falan kontrol et. Otomatik şanzıman olduğu için sıkıntı çıkarabilir ki bu yaşta bi araç için riski yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Bu araçlar kare kasa diye geçer Grand Cherokeelerin en babası en sağlamları. Dağa taşa vur için sızlamasın lpg'de yaklaşık 50 kuruş yakıyo. Vergisi yaşından dolayı düşük. Günlük yaşamda kullanabilirsin bilemem.

Kilometresi doğrudur ama dikkat et bu araçların kilometresi mil gösterir. Yani 60 mil = 100 km. eder buna göre hesapla kaç kilometrede olduğunu.

Aracı almadan önce mümkünse test sürüşüne çık vites geçişlerini falan kontrol et. Otomatik şanzıman olduğu için sıkıntı çıkarabilir ki bu yaşta bi araç için riski yüksek.

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler. yarın gidip bi bakmayı düşünüyorum. genelde haftasonları kullanmayı düşünüyorum aracı.zaten halihazırda 2008 ford focus tdci collection ve 2004 ford fusion 1.6 lpgli aracımız var. bunu haftasonu araziye çıkarız diye düşündük. yakıt ve vergi harici ne sıkıntıları olabilir. yedek parça çok pahalı değil gibi geldi bana. mesela disk fren balatası 50-60 tl yazıyo nette. focusla aynı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: pC_moNSteR

yorumlar için teşekkürler. yarın gidip bi bakmayı düşünüyorum. genelde haftasonları kullanmayı düşünüyorum aracı.zaten halihazırda 2008 ford focus tdci collection ve 2004 ford fusion 1.6 lpgli aracımız var. bunu haftasonu araziye çıkarız diye düşündük. yakıt ve vergi harici ne sıkıntıları olabilir. yedek parça çok pahalı değil gibi geldi bana. mesela disk fren balatası 50-60 tl yazıyo nette. focusla aynı yani.

Yorgun gibi duruyorda araba sende zevk icin aliyormussun incele oyle karar ver fiyati para degil yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Yorgun gibi duruyorda araba sende zevk icin aliyormussun incele oyle karar ver fiyati para degil yoksa

Alıntıları Göster
    bu fiyattan daha pazarlık yaparım zaten.12-12500tl ye falan indirebilirsek guzel olur gibime geliyor.daha sonra satmak tabiki sıkıntı olabilir.ama atıyorum 12500tl ye aldım bu arabayı çok sıkışırsam ki Allah göstermez inşallah kimseye bunu; 11e falan illaki alıcı bulunur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Bu araclar degil kare kasa. Kare kasa icin ayni sitede cherokee ilanlarina bakin yani grandsiz olanina.. Kare kasanin kodu xj dir.
    Alici arkadasa bilgi yakit tuketimi sehir ici 24 lt/100 km sehir disi 17lt/100 km dir. Bakimlarini yaptirir kullanirken sakin olursaniz degerleri 2 lt azaltirsiniz.

• quote:

bu fiyattan daha pazarlık yaparım zaten.12-12500tl ye falan indirebilirsek guzel olur gibime geliyor.daha sonra satmak tabiki sıkıntı olabilir.ama atıyorum 12500tl ye aldım bu arabayı çok sıkışırsam ki Allah göstermez inşallah kimseye bunu; 11e falan illaki alıcı bulunur diye düşünüyorum.

Arac 18 yasinda ama bu araclar dayanikli makinalardir. Ama motorunu sanzimanini hatta difransiyellerini ozel bir jeep servisine gostermeden alma. Bu is sakaya gelmez. Sana bir baska kaynak:
    http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=558&highlight=grand

• quote:

quote:

Arac 18 yasinda ama bu araclar dayanikli makinalardir. Ama motorunu sanzimanini hatta difransiyellerini ozel bir jeep servisine gostermeden alma. Bu is sakaya gelmez. Sana bir baska kaynak:
    http://www.arazideyiz.com/showthread.php?t=558&highlight=grand

Alıntıları Göster
    verdiğiniz linki direk yazdırdım yazıcıdan zaten tek tek kontrol edicem gidince listeyi :)

• quote:

verdiğiniz linki direk yazdırdım yazıcıdan zaten tek tek kontrol edicem gidince listeyi :)

Alıntıları Göster
    aşkdır candır onun güldür güldür sesi yeter :) aman diyim temiz değilse başınız agırabilir bide 2. eli oldukça agırıdr
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_dmr

aşkdır candır onun güldür güldür sesi yeter :) aman diyim temiz değilse başınız agırabilir bide 2. eli oldukça agırıdr

Alıntıları Göster
    kredi kartına 12 taksit oluyormuşta acaba birikmiş bonuslar işe yarıyormuşmu merak ettim bu bonus bolluğumda trabzonlu başka ne olabilir ki.
  • Son sahibi olabilirsin. Guzel aractir ama satmaya calistiginde 1 yil beklersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Son sahibi olabilirsin. Guzel aractir ama satmaya calistiginde 1 yil beklersin...
    bu aracı alma...çok oynamış sağı soluyla...bir de kafadan km düşürülmüş bunu bil.
  • Temizi bulunursa fevkalade bir araçtır.Fakat 13.500 liraya alınacak jipten hayır gelmez.Sanayiden çıkamazsınız.En az 20 lira bütçe lazım bu iş için.Kaldı ki idamesi de çok masraflı bir araçtır.Bir şanzuman arızası verse araç parasının yarısını bu işe dökmek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 29 Ocak 2012; 9:10:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

bu aracı alma...çok oynamış sağı soluyla...bir de kafadan km düşürülmüş bunu bil.

Alıntıları Göster
    Bir tanıdığımda 2002 model 3100cc Dizel versiyonu var o bile 50 kuruşdan aşağı yakmıyor. Bu kaç yakar tahmin edemiyorum ama bu araçlar on numaradır her türlü özellik vardır. Arkasına çeki demiri ve sürat teknesi taktın mı tamamdır

• tanıdığımızda var hala 20 litre yakar 2006da lpgde 1 lira yaktığını söylemşti o zaman lpg 1.30 felandı galiba ama hayatımda oturduğum en güzel koltuklardı ayrıca motor sesi yeter hocam ama hangisi daha çok tutuluyor bakmak lazım 5.2 mi 5.9 mu ? aralarında verg ve yakıt olarak pek fark yok bence ilk önce onu araştır
  • quote:

neler gördüğünü sonra yazarsan sevinirim.
  • Aynı arabayı bodrumun dağında taşında kumunda kullandık. Tabi yakıt da insani fiyatlardayken. Sadece tek bir şey söylüyorum alma, resimler ben bittim son çare olarak beni satıyorlar diye sesleniyor. Araba yorgun görünüyor ve bu bu araba için normal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Aynı arabayı bodrumun dağında taşında kumunda kullandık. Tabi yakıt da insani fiyatlardayken. Sadece tek bir şey söylüyorum alma, resimler ben bittim son çare olarak beni satıyorlar diye sesleniyor. Araba yorgun görünüyor ve bu bu araba için normal değil.
    lpg tankı büyüktür umarim resimde arkada bişey görünüyor ama emin olamadim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.