Şimdi Ara

Jeff Bezos'un Dünya'ya dönmemesi için imza kampanyası başlatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeff Bezos'un Dünya'ya dönmemesi için imza kampanyası başlatıldı

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos 20 Temmuz'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden havalanacak olan Blue Origin roketi ile birlikte uzaya çıkma hazırlığı yapıyor. 2021 yılı Forbes dergisinin yayınladığına göre Jeff Bezos şu anda 195,3 milyar dolarlık bir servete sahip ve bu servetiyle dünyanın en zengin 100 insanının arasına giriyor. 

Pandemi döneminde bütün dünyada maddi sorunlar yaşanırken büyük bir büyüme gösteren Amazon şirketi, çalışanlara kötü muamelesiyle de sık sık gündeme gelmişti. Bu anlamda bir kesim için girişimci bir kahraman olarak görünen Jeff Bezos, başka bir kesim için de bir anti-kahramandan ibaret. Milyarder iş adamı uzaya yapacağı gezide kardeşi Mark Bezos'un yanında açık artırmayla 28 milyon dolar ödeyen bir kişiyi daha götürecek. 

[bkz=134795]

Jeff Bezos'u sevmeyen bir grup bu haber üzerine internette Jeff Bezos'un Dünya'ya geri dönememesi için bir imza kampanyası başlattı. Şimdiden altı binden fazla insanın imzaladığı kampanya elbette bir amaca ulaşmayacak ama Jeff Bezos'un halk tabanındaki karşılığı çok da iyi görünmüyor gibi. 

Kaynak:https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/amazonun-kurucusubezosun-dunyaya-donmesini-engellemek-icin-imza-kampanyasi-baslatildi,qPgGn1MWcE6ibEm1_x_jMQ/NFcukl-DakK7SsuFBPdkww

• Eğer Elon Musk da SpaceX ile kendini uzaya yollasa eminim dünyaya dönmemesi için Bezos'dan kat be kat imza toplanır. Özellikle kripto para mağdurlarından.

• Aaa olur mu forumdaki amazon sevdalıları karalar bağlar üzülürler. Bu forumda amazona laf söyleyince kurşuna dizilmekten beter oluyorsun.

• "2021 yılı Forbes dergisinin yayınladığına göre Jeff Bezos şu anda 195,3 milyar dolarlık bir servete sahip ve bu servetiyle dünyanın en zengin 100 insanının arasına giriyor" = ?? nedir bu? Zaten en zengini? Komik site..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paraya bak be.

• Bu arada bu Putin v RTE'nin kesin daha fazla parası vardır neden göremiyoruz onların mal varlığını?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

tabi canım hiç olurmu :) iade ürünler ihiç denetlemeden gönderiyor itiraz eden olursa iade alıyor parasını gönderiyor etmezse kakalıyor. Müşteri hizmetleri hiç esnek davranmıyorum ürün değişimi diye bir politikası yok. Haa istisnasız iade almasından dolayı cazip gelen bir yanı var ama işte oda iade sonrası kontrol olmamasından yada oluyorda bilerekmi gönderiyor bilmiyorum sürekli kargolar gidip geliyor ortalıkta, daha çok şey yazarım da boş ver ha bana göre artısı da var eksiside ama piyasa fiyatında ürün satıyorsa amazondan almam alternatife bakarım

ayrıca bazıları var babasına laf söyletir yada babasının oğluna amazona laf söyletmez öyle zihniyetler var burada haa sen öylemisin değilmisin bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 16 Haziran 2021; 19:27:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu sanki 100 milyon imza toplansa adam "he tamam o zaman ben dönmeyim, uzayda gebereyim" mi diyecek.

• Anne ben uzaya gidiyorum dediğimiz günleri görebilsek harika olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "gidisin olsunda donusun olmasin " :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Elon Musk a inanlar aldananlar aslinda suclu ... Adam dayatmamis ki Kripto da :D ...

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

sanırsın maaşlarını amazon veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.zodiac W kullanıcısına yanıt

inşeALLAH veriyorlardır da boşa gitmez en azından yaptıkları

• birgün bir gariban tek bir düğmeye basarak 192 milyarı hesabına geçirip robin hood olacak ve kapitalist sistem sekteye uğrayacak ??

• monacomen kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda tesla hisse sahipleride mağdurlar kervanına katılacaktır.. bir şirket düşünün bu güne kadar sürekli zarar açıklamış ama halka arz edilebiliyor.. "gelin zarar satayım" dedi, ve zarar kapış kapış satıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaland -- 17 Haziran 2021; 19:10:26 >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    hocam bu güne kadar amazon asla beni yarı yolda bırakmadı, robot kedi satın aldım, kızım robot kediyi suya gömdü kedi size ömür.. amazonla görüştüm, inanın adamlar özür üzerine özür diledi, üzerinde suya karşı ürünün hasas olduğunu belirten yetirli uyarı işareti yokmuş diye.. ben ısrarla serviste ücretli onarım yapmak istediğimi, kusurun tarafımından olduğunu söylüyorum amazon hayır size dilerseniz yeni ürün dilerseniz ücret iadesi diyorlar.. sonunda yeni ürüne karar kıldım.. tr den işlemci satın aldım, kutusunu açmadığım işlemciyi iade edene kadar thh, şikayet var, onlarca telefon görüşmesi, olmayan servis raporu.. sonunda şirketin yetkilisi, heralde vicdanı el vermedi veya gün görmüş birisiydi, iademi gerçekleştirdi.. amazon.comdan ekran kartı satın aldım ekran kartın c. whine nedeniyle iade ettim, iade kendilerine ulaşmadan yeni ürün bana ulaştı.. daha sayamıyacağım bir çok şey, gümrükten artan parayı kaç tane şirket müşteriye iade eder.. başka şirket olsa belkide cebe indirir.. amazon babamın oğlu değil, ama üstün hizmet kalitesi ve müşteriye verilen önem kesinlikle övgüye layıktır.. amazon olmasaydı, mevcut şirketlerin sağladığı hizemtin yarısını alamazdınız, tıpkı amd olmasaydı pentium4 kullanıyor olmaya devam edeceğimiz gibi.. teşekürler amazon..

• ankaland kullanıcısına yanıt

tercih meselesi memnunsanız almaya devam edersiniz. Benim için adı amazon olmuş hb olmuş mm vs farketmez ben hiçbir firmayı fazla gereksiz övmem nede yermem. Ben sana diğer firmalardan ürünleri aldığım fiyatları söylesem ne diyeceksiniz amazondanda aldım çok ürün aldım ben sorununu söylüyorum öyle her şey mükemmel gitmiyor onu diyorum.

Ve amazon geldi herşey mükemmel oldu havasına girmeniz üzücü oluyor. Daha adamlar kredi kartı ile güvenli satışa bile geçmediler herhangi bir kişi başkasını kartı ile rahatlıkla alışveriş yapabilir durum bu derece vahim aslında, değişim prosedürü yok, iade ürünleri denetleme diye birşey yok sürekli kargolar geliyor gidiyor ama iade edilmiş ürünleri hiç kontrol etmeden başka alıcıya gönderiyorlar.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Hayal dünyasinda yaşiyorsunuz.. O kadar paranin 4te 1 ini bile tek tikla geçiremezsin. Sadece merkez bankasi onayli paralar direk aktarilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.