Merhaba arkadaşlar jeilbreak ile ilgili aklımda bir kaç soru var bunları cevaplarsanız sevınırım. 1. Fazla geri yükleme yapmak zararlımıdır ? 2. Fazla jeilbreak yükleyip silmek zararlımıdır ? 3.Jeilbreak garanti kapsamına çıkartıyomuş ? Ama yazılımsal oldugu ıcın restore yaptıgımız zaman bırşeycıkler olmaz dıye dusunuyorum dogrumudur ? 4.Jeilbreak yaptıktan sonra cydia'da neler yapabılırız ? Önerecegınız programlar nelerdır ?
quote:Orijinalden alıntı: offlineman Merhaba arkadaşlar jeilbreak ile ilgili aklımda bir kaç soru var bunları cevaplarsanız sevınırım. 1. Fazla geri yükleme yapmak zararlımıdır ? 2. Fazla jeilbreak yükleyip silmek zararlımıdır ? 3.Jeilbreak garanti kapsamına çıkartıyomuş ? Ama yazılımsal oldugu ıcın restore yaptıgımız zaman bırşeycıkler olmaz dıye dusunuyorum dogrumudur ? 4.Jeilbreak yaptıktan sonra cydia'da neler yapabılırız ? Önerecegınız programlar nelerdır ? Yaklaşık 1.5 senedir jailbreakli kullanıyorum halada hali kullanıyorum hiçbir sorun yasamiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb quote:Orijinalden alıntı: offlineman Merhaba arkadaşlar jeilbreak ile ilgili aklımda bir kaç soru var bunları cevaplarsanız sevınırım. 1. Fazla geri yükleme yapmak zararlımıdır ? 2. Fazla jeilbreak yükleyip silmek zararlımıdır ? 3.Jeilbreak garanti kapsamına çıkartıyomuş ? Ama yazılımsal oldugu ıcın restore yaptıgımız zaman bırşeycıkler olmaz dıye dusunuyorum dogrumudur ? 4.Jeilbreak yaptıktan sonra cydia'da neler yapabılırız ? Önerecegınız programlar nelerdır ? Yaklaşık 1.5 senedir jailbreakli kullanıyorum halada hali kullanıyorum hiçbir sorun yasamiyorum +1905 http://forum.donanimhaber.com/m_35417956/tm.htm