Şimdi Ara

Jelatini duran TV sıfır mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün o ünlü OEM ürünler de satan teknolojik market zincirinin şubesine gittim ve tvleri inceledim. Satış elemanı da yanımdaydı baya ilgiliydi ve kendi önerisini yaptı TVler arasında

İnternette 12bin olan tv 11bine verebileceğini söylüyor yanında da baktım (o sistem dedikleri şeyden)

TV-Teşhir kampanyası diye geçiyor oradan açtı işte kampanyayı. Tabiki teşhir OLED almam dedim. Tv sıfır dedi, markanın stok eritmek istediğini söyledi. O yüzden ellerinde kalan son ürünün bu fiyat olduğunu söyledi

Ancak ürünü TV-Teşhir kampanyalarından(indirim kampanyasınin ismi) bulması benim içime kurt düşürdü.

Israrla TV’nin sıfır olduğunu söylüyor

Jelatini duruyormuş, sıfır kutuymuş

Hatta servis eve kurmaya geldiginde çalışma süresinin 0 saat olduğuna bakabilirsin dedi(servis özel kumandasıyla görüyormuş anlattığına göre)

Sizce güvenmeli miyim? Mağaza veya daha doğrusu çalışanlar gizliden teşhir satma gibi birşeye kalkışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyzonline -- 20 Eylül 2018; 21:57:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kapalı kutu diyor şöyle yapabilirsin.

Eğer teşhir faturası keserse kabul etme veya outlet kabul edersen her türlü itelerler sana :)

Ama normal faturaysa hiç bir şey olmaz servis gelince çalışma süresine bakar bu doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Hocam kapalı kutu diyor şöyle yapabilirsin.

Eğer teşhir faturası keserse kabul etme veya outlet kabul edersen her türlü itelerler sana :)

Ama normal faturaysa hiç bir şey olmaz servis gelince çalışma süresine bakar bu doğru
    Hocam öncelikle sağolun yanıtınız için, haklısınız en iyi faturayla anlaşılır bir pürüz olup olmadığı merak ettiğim nokta ise daha önce hiç teşhir ürünlerle ilgilenmedim onların faturası anladığım kadarıyla farklı oluyor.

Ürünün yanında(Teşhirdir mi yazar) veya altta bir yerlere mi sıkıştırırlar o yazıyı bilginiz var mı?

Satın aldıktan sonra mağazadan çıkmadan faturayı iyice incelemem gerekiyor sanırım.

Aslında tek demek istediğim bu süreci nasıl işletmeliyim.

• Boyzonline kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosa da mesela fatura sarı kağıda basarlar

Diğer tarafta ürün açıklama kısmında yazabilir veya iskonto bölümünde.

Açıkcası teşhir olup olmamasına ben şahsen takmam ama piyasası 12.000 tl olan bir televizyonu teşhirse 11.0000 tl satmak büyük kazık olur. Ama kapalı kutu diyorsa kutuyu görmek iste üzerinde çift bant var mı yok mu kutuda darbe ezik var mı bak bakalım.

Şuan 3. Çeyreğin son ayındayız prim yatma ayı olur genelde bu yüzden en güzel indirimleri bu aylarda alabilirsiniz belkide o yüzden teşhir vs adı altında indirim yapmış olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Veya şu durumda ne yapmak gerekiyor ? Teşhir üründür yazmıyor ancak teşhir kampanyası kapsamındadır gibi birşey yazıyor sizce bu durumda riske girmeli miyim ?(1000Tl indirim de az değil kacırmak istemiyor insan)

Ama işte girip de sıyrılamamak da var bu durumda insan her türlü durumu değerlendirmek istiyor

Siz bilinçli bir müşterisiniz lütfen beni aydınlatın

Ancak gördüğüm kadarıyla sizin de başınız yanmış geçmiş olsun

Siz nasıl anladınız kutuya açmadan değişimden gelen ürün olduğunu?

• Boyzonline kullanıcısına yanıt
    Hocam benim şöyle oldu ben philips televizyon aldım panel içerisinde toz vardı değişime gitti geldi ama yenisi gelene kadar 22 gün sürdü.

Mesela kendim açsaydım muhtemelen daha fazla bekleyecektim bendeki kapalı kutuydu birde böyle riskler var mesela bundan önceki televizyonum teşhirdi teknosa'dan aldım hatta ekranda logo kalma sorunu vardı yanılmıyorsam 5 sene sorunsuz kullandım 5 sene sonra ledleri yandı bende daha iyi bir teknoloji için değiştirdim.

Elektronik işi şans işi denir her zaman o yüzden 0 kapalı kutuda alsanız problem olma olasılığı var.

1000 tl az para değil tabiki ama 11.000 tl veriyorsam televizyona tabiki kapalı kutu cihaz almayı isterim. Televizyonda jelatin muhabbeti yok gibi bir şey jelatinli olması bir şeyi ifade etmiyor hocam.

Bana kalırsa kutunun bantlarına bakın eğer bantlarda ve çentik yerlerinde bir şey yoksa açıldığına dair alabilirsiniz. Birde fatura önemli herhangi bir yerinde teşhir ürünüdür yazmaması lazım yoksa herhangi bir problemde sıkıntı çıkabilir.

Bu şartları sağlarsanız bana kalırsa alınır.

Teşhir üründe nasıl alınır ben Philips 55Pus8602 düşünüyordum mesela piyasada 5500 tl civrındayken teknosa teşhir olarak 4100 tl teklif etti şöyle bir aklımdan geçti ama B sınıfı elektrik tükettiği için vazgeçtim.

Ama yinede teknosa'dan teşhirden Jbl kule tipi hoparlör satın aldım piyasada 1700 tl iken ben 370 tl aldım kısacası teşhirden ürün alıcaksan da o riske değecek bir fiyat olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.