sahibi oldugum org uzantili jenerik bir alan adina yabanci bir yatirimci tarafindan 5000 $ (bes bin dolar) bir teklif yapildi.
alan adinin gercek degerini nasil tahmin edebilirim ? yoksa teklif makul bir fiyat mi ? konunun yabancisi oldugum icin domainin degerini taktir edemiyorum.
bir de karsi taraf satisi certifiedifferservice dot com adli bir siteden gerceklestirmek istiyor. bu site hakkinda bilgisi olan var mi ? guvenilir mi ?
degerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
iyi bayramlar.
bu tur sıtelerın verecegı dge hıc bır zaman edecegı deger degıldır,kımı zman absurt sıteler ıcın absurd degerlerde verıldıgı gorulmustur. domaını belırtırsen daha fazla yardımcı olunabilir. ama bana kalırsa org uzantısı ıcın domaın ınanılmaz guzel olmadıgı surece gayet ıyı bır fiyattır. ben suan domaını bilmıorum ama 5000 dolara hiç dusunme derım! ii şanslar
cevabın için teşekkürler. bende fiyatın iyi olduğunu düşünüyorum.
domain: www[dot]safahat[dot]org
iyi para...al keyfini sür bence
safahat.org madem talipler bu domaine, kakala gitsin :)
5000 $:)
piyango vurmus bence bu domaine bu para iimişş. demekki ihtiyaçları var. dusunme bencede
quote:
Orijinalden alıntı: bit yeniği
merhabalar
sahibi oldugum org uzantili jenerik bir alan adina yabanci bir yatirimci tarafindan 5000 $ (bes bin dolar) bir teklif yapildi.
alan adinin gercek degerini nasil tahmin edebilirim ? yoksa teklif makul bir fiyat mi ? konunun yabancisi oldugum icin domainin degerini taktir edemiyorum.
bir de karsi taraf satisi certifiedifferservice dot com adli bir siteden gerceklestirmek istiyor. bu site hakkinda bilgisi olan var mi ? guvenilir mi ?
degerli tavsiyelerinizi bekliyorum.
iyi bayramlar.
bu şekilde dolandırıcılık yapıldığını daha önce duymuştum. sizden bir şekilde kimlik bilgisi ya da para yatırmanız istenir ise bunu asla yapmayın. size domain konusunda türkçe destek verebilecek bir kaç forumd da yazan erdinç adında yardımsever biri var. forumlardan bu kişiye ulaşmayı deneyin. aracılık izmetlerinde de kime güvenebileceğiniz konusunda yardımcı olabilir.