Bildirim
Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende ilk senemde daha diyetisyenlik aklimda yokken gida muhendisligini bi incelemistim .
Is bulma imkani var tabi ki . Ama tabii is yine sende bitiyor . Yabanci dil , meslegine uygun seminer - sertifika vs kendini gelistirirsen bence cok rahat bunda is bulabilirsin . Onemli bisey sonucta gida ve is bulma orani her zaman yuksek diye dusunuyorum . Okumasi bana zor gelmedi acikcasi derslerine ve derslerin iceriklerine bakmistim . Kolay degil tabi ama duzenli calismayla rahatca gecilebilecek dersler .
Tekstil muhendisliginden emin degilim ama okumani da onermem . Acikta kalman veya okudugun meslegi yapamama ihtimalin yuksek .
Ama jeoloji muhendisligi onermiyorum kesinlikle . Ona da bakmistim bi ara . Is bulmak cok zor ve dersler cok zorlayiciymis . Yarisinda birakan cok oluyormus .
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X