Şimdi Ara

Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, itü jeoloji müh, itü tekstil müh veya ankara gıda mühendisliği okunur mu ? İş imkanları iyi midir okuması zor mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu Jeoloji, gıda, tekstil mühendislikler okunur mu

• Bende ilk senemde daha diyetisyenlik aklimda yokken gida muhendisligini bi incelemistim .
    Is bulma imkani var tabi ki . Ama tabii is yine sende bitiyor . Yabanci dil , meslegine uygun seminer - sertifika vs kendini gelistirirsen bence cok rahat bunda is bulabilirsin . Onemli bisey sonucta gida ve is bulma orani her zaman yuksek diye dusunuyorum . Okumasi bana zor gelmedi acikcasi derslerine ve derslerin iceriklerine bakmistim . Kolay degil tabi ama duzenli calismayla rahatca gecilebilecek dersler .
    Tekstil muhendisliginden emin degilim ama okumani da onermem . Acikta kalman veya okudugun meslegi yapamama ihtimalin yuksek .
    Ama jeoloji muhendisligi onermiyorum kesinlikle . Ona da bakmistim bi ara . Is bulmak cok zor ve dersler cok zorlayiciymis . Yarisinda birakan cok oluyormus .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.