Bildirim
itü maden müh mü itü inşaat mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İTÜ maden tercih ederdim , burs imkanı da var. İlk 65 k içinde olursan istihdam garantisi de oluyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+
-
gecen sene 84k ile kapatmıs. Her sene de artıyor. Bu sene 70k altına düser mi acaba?
Kontenjana bağlı hocam
Ben de İTÜ inşaat derdim. İnşaatın daha temel olduğunu, yapılarla alakalı çok alana yönebildiğini ve başka sektörler için de madenden daha esnek olduğunu varsaydım. İTÜ inşaat çok da itibarlı tabii.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İTÜ Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği > İTÜ Maden Mühendisliği > İTÜ İnşaat Mühendisliği şeklinde düşünüyorum.
-
İnş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabi ki inşaat, maden okumak için çok güçlü bir sebebin olması lazım. İyi bir torpil olmadan madende işin, iyi bir torpil olmadan inşaattakine göre daha zor.
-
Maden daha iyi olsaydı bir de üzerine burs vermezlerdi.
İtü ce okuyup yönetici olarak vs. çalışan çok fazla insan var.
peki petrol mühendisliği nasıl bunlara göre?
-
İtü inşaat alır bu da soru mu? 20k üstüne çıktığın an sıralamada itüde okumak istiyorsan inşaat (belki mimarlık) dışına gitme bence. İnşaat ve mimarlığı itünün prestijli sonuçta baya.
İüç ee
-
Tıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İüç ee |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X