Şimdi Ara

jeremain lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dick'in söylediği açıklamaları gerçekci bulmuyorum. sunderland hazırlık kampında müthiş performans ortaya koymuştu. beşiktaş'a gerçekten gitmek istedi bence. farklı bir heyecan şampiyonlar ligi falan. ama gittiği anda bence pişman oldu. çünkü bu adam duygusal bir adam gözünden anlarım. aklı fenerbahçede kaldı çünkü taraftar onu cidden sevmişti.

artık beşiktaşta yapamaz. bu querasmadan kötü olduğu anlamına gelmiyor. q7 ve babelden çok daha fazla skorer adam bu. ama dediğim gibi aklı fenerde kaldı, duygusal sonuçta.

hafta sonu bu pişmalığın nirvanaya ulaşacak lens.

• Bjk muhtemelen yaşlanan Q7 yerine seneye için yatırım yaptı bu yıl hiç oynamasa bile olur.Q7 idare ediyor şimdilik , zamanla form tutar Lens.
  • Adam şampiyonluğa oynayan takıma gelmek istedi.

ilk 5 e oynamayan Fb ye geleceğine Sunderland takımında kalırdı. Adam zeki. dediğin gibi duysusal davranıp doğru tercih yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar63

Adam şampiyonluğa oynayan takıma gelmek istedi.

ilk 5 e oynamayan Fb ye geleceğine Sunderland takımında kalırdı. Adam zeki. dediğin gibi duysusal davranıp doğru tercih yaptı.

daha küçük bir takıma geldiği için bence saldı göbeği. ben paramı cukkalarım kafasında, negredoyla beraber

jeremain lens

• Hayaller hayatlar

Dirar ile mutluluklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu nerede olursa olsun oynamak ister, şuan oynamıyor ve çok mutludur diyemeyiz. Fakat daha fazla rekabet edeceği bir yere geldi ve şampiyonlar liginde oynama fırsatı var.

Fenerbahçe'de oynama ihtimali daha yüksekti, tek pişmanlığı bu olmuştur diye düşünüyorum.
  • I907 I kullanıcısına yanıt
    Senin küçük takımın her sene cukkalayan oyuncularla dolu.

Bizim altyapı takımı olmuşsunuz. ha ha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Adam şampiyonluğa oynayan takıma gelmek istedi.

Büyük takımda tutanamayıp küçük takıma transfer olan lensi mi diyorsunuz.. alın sizin olsun. 70 milyon tl lik göbekli hurda.

• kizdirmasinlar en iyi oyuncusunu alip yedek oturturum. :)

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Sıralamana bak hizaya gel 7 senedir şampiyonlugunuz yok. Bu sene sizden kimi alsak bilmiyorum ki Jansen kiralik o cepte zaten. onun haricinde kimi alsak bilmiyorum ki.

• Yatmak icin gitmis Bjk ye

• Yatarsa seneye köyüne gönderiririz. Beğenirsek opsiyonu kullanır satın alırız. Fenerlilere ne oluyor onu anlamadım.
  • quote:

Senin küçük takımın her sene cukkalayan oyuncularla dolu.

Bizim altyapı takımı olmuşsunuz. ha ha

küçük takımmı ulen parasızlıktan şube kapatan kulüpsünüz kim küçük iyi düşün.
  • ruzgar63 R kullanıcısına yanıt
    yok kanka ne 7si, 22 senedir şampiyon olduğumuz yok yavv

• Büyüklük kime göre neye göre

yoldan 10 tane adam çevirsen Fb en son ne zaman şampiyon oldu diye. kimse hatırlamaz

Fb hiç şampiyon oldumu ki diye cevap veren bile olur

• ruzgar63 R kullanıcısına yanıt
    3 sene oncesini hatirlamayan kisiyi neden ciddiyr alalim ki?

• ciddiye alınacak bir şey yok dalga geçiyoruz.

ben 3 sene oncesini bilirim peki senin kaç sene diyorum soruya soru ile karşılık veriyorsun

• Yorumlara baktığında durumu anlıyorsun işte. Göbek yapmış Lensle 5 senelik kontrat yapılması, 5,5 milyonluk bonservisi hiç kimsenin umrunda değil. Biri Fener'in oyuncusunu aldık yedek oturtuyoruz diyor, diğeri Fenerbahçe'nin son şampiyonluğundan falan bahsediyor. Fikret Orman Effect olsa gerek. Sağ bekinde Gökhan gibi sakatlık sorunu olan oyuncu varken orayı Necip-Adriano'ya emanet eder, Fenerbahçe'ye gider yapmak için Lens'e para döker. Kompleksli bir adam.
  • quote:

Sıralamana bak hizaya gel 7 senedir şampiyonlugunuz yok. Bu sene sizden kimi alsak bilmiyorum ki Jansen kiralik o cepte zaten. onun haricinde kimi alsak bilmiyorum ki.

https://youtu.be/G8k5_1NUtY0

Bu videodaki sen misin yoksa..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    videoya bakmadım bile.

sorularıma cevap alamayınca.

video olarak sizin yalandan sevinme videosu efsane.
    Transfer akıl işidir komplex değil.
    Kimi Lensi alır kimi göbekli Ozan ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar63 -- 19 Eylül 2017; 16:30:29 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.