Şimdi Ara

jetonlu sistem icin start stop yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardim edebilenlere simdiden teskler.tankerlere su satisi yapiyorum.devamli yaninda duramiyoruz onun icin jeton sistemi yapmak istiyorum.uzatmadan konuya gireyim, jeton atilacak ve sisteme elektrik verilecek.start dugmesine basip su motoru calisicak ve doluncada stop dugmesiyle kapanacak.birdaha jeton atilmadan sisteme elktrik gitmeyecek.acaba bana nasil birseyler onerirsiniz, hazir bir sistemde olur kendi yapabilecegim birseyde.biraz uzun oldu kusura bakmayin insallah bu sorunu cozebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İstediğiniz sistem olur ancak bu sistemi sizin yapmanız için elektronik bilgi düzeyinizin iyi olması gerekir,eğer iyi ise şöyle yapın derim .

-Jetonu atınca direk start alacak.
    -Tanka hortumu takarken 2 adet elektrot atılacak tank dolunca otomatik su akışı duracak (tank başında beklemeye gerek kalmayacaktır)
    -Sistem tekrar jeton atılmasını bekleyecektir.

Eğer siz yapamaz iseniz ücret karşılığında yapabilirim.
  • depolardaki suyu gelen traktöre veya büyük kamyonlara dolum yapıyorum.elektrota falan gerk yok çünkü dolum işi mecburen manuel olucak.bana gereken şey sadece jetonu atınca start çalışsın araç su dolunca stopa basıp motoru durdurmak.bir dahaki jeton atılana kadar çalışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilenchi

depolardaki suyu gelen traktöre veya büyük kamyonlara dolum yapıyorum.elektrota falan gerk yok çünkü dolum işi mecburen manuel olucak.bana gereken şey sadece jetonu atınca start çalışsın araç su dolunca stopa basıp motoru durdurmak.bir dahaki jeton atılana kadar çalışmasın.

Stopa basmadan yad a unutan olursa boşa akmasin su.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğin devreyi anlayabileceğin şekilde çizdim ,takıldığın yerde sorabilirsin.dikkat et 220v her yerde dolaşıyor!!.

Kolay Gelsin
     jetonlu sistem icin start stop yardim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.