Şimdi Ara

Jett anlamsız internet yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda Şişlide oturuyorum arkadaşlar, aveanın pek bir çekim problemi olduğunu düşünmüyorum avea connection manager den baktığımda da sürekli 3-3.5 G görüyorum ayrıca maksimum hız kısmına baktığımda da 2.5 mbps civarı çok rahat görüyorum ancak normal hıza baktığımda 100 kbps 200kbps oluyor buna anlam veremiyorum. bilgisayarım hep aynı yerde duruyor bazen normal hızına dönüyor internet bazen de acayip yavaşlıyor. bilgisayarım kaynaklı olabileceğini de düşünüyorum ancak format attığımda da değişen bir şey olmadı. herhangi bir fikir verebilecek olan var mı acaba ?

• Türkiye de operatörlerin ortalama hızı genelde 100 200 arası ara sıra 450 500 oluyor yapacak bişey yok
  • Zannetmiyorum çünkü daha önce bu kadar yavaş değildi ayrıca düşününce 100kpbs ile saniyede anca 15 20 kb veri indirebilirsiniz ki bu çok komik bir rakam. benimle ya da bulunduğum bölgeyse ilgili bir problem olduğu kesin ancak netleştiremedim nerede sorun.
  • Aynı şey bende de var. Ankaranın göbeğinde sürünüyor jet. altyapı güncellemesi için böyle olduğuna dair yazı okumuştum. Ancak taahüdümün bitmesine 2 ay var, sonra avea sağ,ben selamet...
  • Benim de taahüütüm şubatta bitiyor bu yavaşlık problemi biraz olsun çözülebilse devam edebilceğim güzel tarifeleri oluyor ancak bu şartlar altında gerçekten verdiğim paraya yazık.
  • Avea değil mi istediği kadar reklam yapsın ben 1 ay önce Avea ya gecmiştim . Şimdi taahhütumu yakıp tekrar Turkcell'e donüyorum
    Bedava bal sadece kovanda olur....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.