Şimdi Ara

JETTA 1.2 TSI & HONDA CİVİC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı ikilemde ben de kalmıştım zamanında, ama civicin yeni tasarımı sayesinde jetta aldım:) 1.4 tsi comfortline.
    civic kesinlikle daha fazla donanıma sahip ama jetta aldım ve şu niye yok bu niye yok demedim henüz. ayrıca acayip geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

aynı ikilemde ben de kalmıştım zamanında, ama civicin yeni tasarımı sayesinde jetta aldım:) 1.4 tsi comfortline.
    civic kesinlikle daha fazla donanıma sahip ama jetta aldım ve şu niye yok bu niye yok demedim henüz. ayrıca acayip geniş.

jettanızdan memnunmusunuz??yakıtı nasıl? 1.4 daha tasaruflu mu 1.6 ya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanharuny -- 3 Haziran 2012; 21:02:32 >
  • Civic sorunsuz motor şanzıman aksam gibi özellikleriyle jettadan bir ışık yılı kadar uzakta.
    Jetta kalitesiyle yerden yere vuruluyor forumda.
    Civicin lpg ve garanti olayını da hesaba katarsak üzerinde hiç tartışmanın alemi kalmaz.
    Corolla kullanıcısı olarak yeni kasasının gelmesine az kaldığından civic diyorum.
  • Bence ikisinide test edin hangisine daha çok ısınırsanız onu alın. Jattanın tasarımını gerçekten seviyorum ama Meksikalı olması beni çok düşündürüyor. Birde yolda Jetta gördüğümde 5 arabadan en az 2sinin stopları yamuk gibi geliyor. Artık işçilikten midir başka bir şeyden midir bilemem. Yeni Civic'e gelirsek mercekli farlar arabayı resmen başka bir dünyaya taşıyor. Ama siyah hiç yakışmıyor(Yine bence). Arka tasarımı kötü değil ama daha iyi olabilir. Dediğim gibi test sürüşü yapıp karar verin. İki araba içinde karar verdikten sonra yakın illlerdeki bayileri arayın belki ellerinde vardır. Çünkü ellerinde olan arabayı satmak için ağız yapıp 6 ay sonra gelir diyorlar. Ben Golfü alırken Antalya bayisi(ellerinde siyah opsiyonsuz araç vardı) Nisandan önce gelmez dedi. Peki sorun değil demiştik sonra ESP eklenmiyor şu olmuyor bu olmuyor derken bizim arabada resmen opsiyon kalmadı. Size bunu verelim sırf renk için beklemeyin falan dedi. Bizde ayrıldık bayiden. Sonra ben İstanbul'a döndüm buradaki bayiye sordum ellerinde Highline düz 122HP araba yoktu. Sipariş verdik. Antalyanın nisandan önce gelmez dediği ve ESP ekleyemediği araba istediğimiz tüm opsiyonlarla birlikte 12 Ocakta geldi(20Kasım gibi sipariş etmiştik).

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

quote:

Orijinalden alıntı: elliyedi

aynı ikilemde ben de kalmıştım zamanında, ama civicin yeni tasarımı sayesinde jetta aldım:) 1.4 tsi comfortline.

jettanızdan memnunmusunuz??yakıtı nasıl? 1.4 daha tasaruflu mu 1.6 ya göre

araçtan oldukça memnunum. motor çok performanslı. yakıt tüketimi şehir içi 8lt civarında, sakin kullanımda biraz daha düşer. uzun yolda ilk zamanlar 6lt civarındaydı şu an 4500km'de biraz daha düşmüştür şu anda. otomatik klima olmamasını çok yadırgamıştım ama manuel klima daha kullanışlı geldi bana.
    en önemlisi tsi'lara uygun lpg konusu. çıktığı zaman muhakkak taktıracağım ve dizellerden çok daha ekonomik bir araç haline gelecek.

benim tavsiyem 1.2tsi alın. ben 1.2tsi bulamadığım için 1.4 aldım. 1.2'yi test etmiştim, performans sorunu yok aracın.

• Jetta derim. Civic yeni tasarımı hayal kırıklıgı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

JETTA 1.2 TSI 105 PS Highline 49.300

ElegAnce Düz Vites 1.6 Benzinli 51.200

tabiki Jetta

edit: 1.4 TSI 122 HP Highline 52.300 alabilirsiniz.

VW dışında bir tavsiyeniz var mı? Yoksa göremedik mi?

• arkadaslar teknik hususları danısmak için itü yu bitirdikten sonra otomobil tutkusu nedeniyle yurtdısına giden yasca büyük kuzenıme danıstım kendisi ömrünün cogunu usa da gecirdiği için bu memleketimizdeki vergi olayını ve benzin olayını tam idrak edemiyor garajını masallahı var 3000 motordan asagı aracı yok masallah neyse kendisi uzun yıllar GM calıstı ardından VW de calısıyor. bu kafamdakı jetta cıvıc karsılastırmasını ona danıstım size asagıda belirtim bizlere bir fikir olur işin mutfagında olan bir insandan

"Kuzen,sen dogru karara cok yakinsin. Ben insanlara sunu soylerim: Eger Japon tarzi araba seviyorsan Honda, Alman tarzi seviyorsan VW al diye; Amerikan arabalarinda ise Ford'un yeni modelleri kaliteli

Honda Civic ve VW Jetta tum dunya da ayni model ve en cok saten modeller. Mesala Honda Accord veya VW Passat dunyanin heryerinde ayni degil. Bu onemli cunku cok satilan arabaya daha cok arastirma ve teknoloji yatirimi olur. O yuzden kesinlikle dunya markasi olmayan marka ve modelleri alma ozellike Fiat veya Renault...Bence lpg olayina pek yanasma, onun yerine ufak motor daha iyi cunku LPG zaten beygir gucunu azaltiyor. Bence hem Honda Civic sur hem de VW jetta. Bakalim hangisini daha cok begeneceksin. 2012 model Civic da 2012'ye gore desigiklikler oldu ve yillardir cok begenilen modelde bazi hatalar yaptilarhttp://news.consumerreports.org/cars/2011/10/2012-honda-civic-ex-testedbut-not-recommended.html

Ama eski 2000-2011 butun honda civicler cok kaliteli idi, yine de 2012 guzel araba. Bilmiyorum hizli mi sakin mi araba surersin? Hosuna giden en dusuk motorlu araci bence al. Ankara'da sureceksen en ucuzu da olsa kar lastigi mutlaka al."

• quote:

Orijinalden alıntı: adanus87

arkadaslar teknik hususları danısmak için itü yu bitirdikten sonra otomobil tutkusu nedeniyle yurtdısına giden yasca büyük kuzenıme danıstım kendisi ömrünün cogunu usa da gecirdiği için bu memleketimizdeki vergi olayını ve benzin olayını tam idrak edemiyor garajını masallahı var 3000 motordan asagı aracı yok masallah neyse kendisi uzun yıllar GM calıstı ardından VW de calısıyor. bu kafamdakı jetta cıvıc karsılastırmasını ona danıstım size asagıda belirtim bizlere bir fikir olur işin mutfagında olan bir insandan

"Kuzen,sen dogru karara cok yakinsin. Ben insanlara sunu soylerim: Eger Japon tarzi araba seviyorsan Honda, Alman tarzi seviyorsan VW al diye; Amerikan arabalarinda ise Ford'un yeni modelleri kaliteli

Honda Civic ve VW Jetta tum dunya da ayni model ve en cok saten modeller. Mesala Honda Accord veya VW Passat dunyanin heryerinde ayni degil. Bu onemli cunku cok satilan arabaya daha cok arastirma ve teknoloji yatirimi olur. O yuzden kesinlikle dunya markasi olmayan marka ve modelleri alma ozellike Fiat veya Renault...Bence lpg olayina pek yanasma, onun yerine ufak motor daha iyi cunku LPG zaten beygir gucunu azaltiyor. Bence hem Honda Civic sur hem de VW jetta. Bakalim hangisini daha cok begeneceksin. 2012 model Civic da 2012'ye gore desigiklikler oldu ve yillardir cok begenilen modelde bazi hatalar yaptilarhttp://news.consumerreports.org/cars/2011/10/2012-honda-civic-ex-testedbut-not-recommended.html

Ama eski 2000-2011 butun honda civicler cok kaliteli idi, yine de 2012 guzel araba. Bilmiyorum hizli mi sakin mi araba surersin? Hosuna giden en dusuk motorlu araci bence al. Ankara'da sureceksen en ucuzu da olsa kar lastigi mutlaka al."

Bence en doğrusunu söylemiş hangisini beğenirseniz onu alın.Sonra benim gibi 1 yıllık dizel arabanızı satıp kalbinizdekini alabilirsiniz ki çok kötü bir durum.
    Şunu da belirteyim yalnız hatalar Amerikan modellerinde yapıldı ve makyaj söz konusu ki bu Avrupa için geçerli değil.

• ewet aracları test etmem gerekir ama nasıl bir showroom anlayısısa bu h.sonu vw bayisinde tüm modeller olmasına ragmen jetta yoktu halbuki olması gerekirdi neyse ben özürlü inglizcemle cıvıcle ilgili linkteki yazıyı pek anlayamadım. civic düşüncesi agır basarsa şu lpg işini beklemeyi düşünüyorum. bide muhtemelen dogu anadoluya tayin olcagım için servis konusu önem tasıyacak
  • Ben de civic baktım ama gittim jetta siparişi verdim, hem biraz daha ucuz hem de VW bu konuda ikinci elde daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya jetta nedir ? Tamam yeni civic cok aman aman iyi degil de jetta 1.2 tsi nedir ?

Highline alamadiginiz surece ise yaramaz. Civic'in baz donaniminda bile tum guvenlik donanimlari standart.

Otomatik secenegi var , lpg uyumu var , 6 yil garantisi var. En az 3 yil ayni araci kullanacak kisi icin bulunmaz nimet.

Ayrica civic'in piyasasi 1.2 tsi jettadan kat ve kat iyidir.

1.2 tsi dogru duzgun tutulmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 4 Haziran 2012; 1:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Ya jetta nedir ? Tamam yeni civic cok aman aman iyi degil de jetta 1.2 tsi nedir ?

Highline alamadiginiz surece ise yaramaz. Civic'in baz donaniminda bile tum guvenlik donanimlari standart.

Otomatik secenegi var , lpg uyumu var , 6 yil garantisi var. En az 3 yil ayni araci kullanacak kisi icin bulunmaz nimet.

Ayrica civic'in piyasasi 1.2 tsi jettadan kat ve kat iyidir.

1.2 tsi dogru duzgun tutulmadi.

Kesinlikle.TSI lara lpg takılabiliyor mu artık?
  • tsi motorlarda henüz lpg uygulaması yok diye biliyorum emin değilim ama...vw lerde su klassik 1.6 motorları var onlara takılabiliyor ancak o da jettada yok sanırım
  • CIVIC al. Gerçekten CIVIC al. Farkı hisset. JETTA çok var. Filolar bile Jetta alıyor, zebil gibi Jetta var ortalıkta. Ama CIVIC öyle değil. CIVIC derim.
  • Bunlar arasında Civic derim en azından başın ağrımaz,sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

bende 1.2 tsı almak istedim ama millete 1.2 deyince aklı eski atmosferik motorlara gidiyor sakın yaklaşma diyolar en azından 1.4 al diyolar milletin bu düşüncesi ikinci elde sıkıntı çıkarabilir

1.2 jettaların 2. el fiyatlarına bakarsan sıkıntı çıkarmadığını görürsün nerdeyse sıfırından pahalıya satıcaklar:D

Tam olarak bu cümleyi yazacaktım... sayfayı kaydırınca senin yazmış olduğunu gördüm
  • alışılmışa meydan oku bence
  • VW GOLF 1.6 102 HP 36.900 TL
    Yeni Astra HB 1.6 115 HP Edition 39.982 TL
    Yeni Astra HB 1.6 115 HP Edition 44.940 TL Active Select (OTOMATİK ŞANZUMAN 6 VİTES )
    YENİ CİVİC Dream Otomatik Vites 1.6 Benzinli 47.520 TL
    ............
    MALESEF JETTA YI BU ZAYIF DONANIMI VE LPG TAKILAMIYOR OLMASI NEDENİYLE ELEDİM.
    CİVİC DE SADECE 2000 TL OTOMATİK VİTES FARKI OLDUĞU İÇİN, MANUEL VİTESİNİ ELEDİM.
    CİVİC VE YENİ ASTRA NIN (EN ALT DONANIMLARI BİLE FULL)
    GOLF İSE ZAYIF DONANIMINA RAĞMEN LPG TAKILABİLİR OLMASI VE UYGUN FİYATIYLA ÖN PLANDA.

• bende 1.2 comfortline jetta var.performans olarak memnunum ama daha çok yakıtından memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.