Şimdi Ara

JETTA 1.2 TSI & HONDA CİVİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    JETTA 1.2 TSI 105 PS Comfortline 46.200
    JETTA 1.2 TSI 105 PS Highline 49.300

Dream Düz Vites 1.6 Benzinli 45.520

Dream Otomatik 1.6 Benzinli 47.520

Premium Düz Vites 1.6 Benzinli 48.200

Premium Otomatik 1.6 Benzinli 50.200

Elegance Düz Vites 1.6 Benzinli 51.200

Elegance Otomatik 1.6 Benzinli 53.200

Bugün iki araca bakmaya gittim. esasında dizel düşünüyordum ancak jettalarda 1.6 da 13.000 fark var 1.2 tsi benzinlilere göre ve birazda vergi avantajı var. wv de 7 tane satıcı vardı 7 satıcıda doluydu 10-15 dk beklemek durumunda kaldım teşhirde jetta kalmamıstı oda ayrı bi sıkıntı. neyse pazarlık etmeye giriştim elimde araç yok 3-4 ay beklemeniz gerekecek dendi. ardından Honda ya gidip civiclere baktım wv göre boştu müşteri sayısı bakımından. yeni kasa iyi mi olmus kötü mu olmus pek karar veremedım. lpg olayını sordum bayi cıkıslı (özel bir kitle hondanın aracları üretiminde bu kiti takacagını belirtip) brc takılacakmıs agustosu bulur tam tarih yok dendi fiyatlara 2.500-3000 arasında ek olur dendi ve ayrıca o tarihi beklerseniz 6 yıl/150000 garantisi bozulmayacağını söylendi ayak üstü listeden 1.000tl indirim yaparım dendi.

focus a ugradım style paketi kalkacakmıs pek kalmamıs stoklarda falan filan focus sedan 1.6 dizel+plus paket 53.000 fiyat verdiler aracın içi biraz dar geldi on konsol fiesta gibi duruyordu aslında dizel arac için iyi fiyat gibi geldi ama hep focus bir adım önde gıdıyorda aklımda içine binince etkilemedı beni

citreon c4 baktım hb olunca göz ucuyla inceledım 48.000 dizel en baz modeli dedi liste fiyati dedi.

renaultta ciddi indirim alabileceğim bir arkadasım olmasına ragmen dıs kasa olarak beni cezbeden tek arac latitude 60.000 üzerine cıkıncada zaten alternatifler cogalıyor.fluence içinde yol tutusu konusunda forumda yazan arkadasları okudukca kafamda bitirdim ama servis agı ve fiyatları bakımından avantajlı yanları var renaultun

fiat linea cok lansmanı yapıldıgı günlerde gitmiştim cok ama cok kalitesiz bir arac hissi verdi fiyatını sormak bile içimden gelmedi

henüz opel e ,toyota,hyundai ye bakmadım bakar mıyım onuda bilmiyorum cok ilgi cekici bişey var mı size danıscam arkadaslar

bugün kafamda jetta 1.2 tsi ile cıvıc sekillendi iki aracıda istersem muhtemelen yaz sonu elimde olcak...size danıscam husus özellikle bu iki arac ve donanımları(baz-orta-üst ve cıvıc deki otomotik vites seceneği 1.2 tsi larda otomatik yok sanrıım) karsılastırırsanız en az 3 yıl kullanmayı düşünen biri için fiyat,marka,kalite,servis,satıs sonrası ilgi, parca ve servis ücreti, yol tutus, performans olarak tavsiyleriniz önerileriniz nelerdir?

Alternatif focus,corolla yada baska bir arac neler söylersiniz?

• limitiniz nedir ? i30 ada bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

limitiniz nedir ? i30 ada bakın derim

ElegAnce Düz Vites 1.6 Benzinli 51.200

tabiki Jetta

edit: 1.4 TSI 122 HP Highline 52.300 alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 3 Haziran 2012; 9:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

limitiniz nedir ? i30 ada bakın derim
    bende 1.2 tsı almak istedim ama millete 1.2 deyince aklı eski atmosferik motorlara gidiyor sakın yaklaşma diyolar en azından 1.4 al diyolar milletin bu düşüncesi ikinci elde sıkıntı çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

bende 1.2 tsı almak istedim ama millete 1.2 deyince aklı eski atmosferik motorlara gidiyor sakın yaklaşma diyolar en azından 1.4 al diyolar milletin bu düşüncesi ikinci elde sıkıntı çıkarabilir

1.2 jettaların 2. el fiyatlarına bakarsan sıkıntı çıkarmadığını görürsün nerdeyse sıfırından pahalıya satıcaklar:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: hakanharuny

1.2 jettaların 2. el fiyatlarına bakarsan sıkıntı çıkarmadığını görürsün nerdeyse sıfırından pahalıya satıcaklar:D

Alıntıları Göster
    Corolla aldım 1500 tl ye BRC taktırdım, garantiyi etkilemiyor. sadece olursa lpg kaynaklı arızalarda garanti dışı ama onada brc garanti veriyor. 10 000 olmadan lpg kiti kendini amorti ediyor. CİVİC YA DA COROLLA lpg konusnda tek geçerim tam uyumlular. Dizel ile aynı yakıyolar. Başlangıçta 8-10 bin lira dizel farkı vermiyosun. İkinci elleride çok iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgug028

Corolla aldım 1500 tl ye BRC taktırdım, garantiyi etkilemiyor. sadece olursa lpg kaynaklı arızalarda garanti dışı ama onada brc garanti veriyor. 10 000 olmadan lpg kiti kendini amorti ediyor. CİVİC YA DA COROLLA lpg konusnda tek geçerim tam uyumlular. Dizel ile aynı yakıyolar. Başlangıçta 8-10 bin lira dizel farkı vermiyosun. İkinci elleride çok iyi...

Alıntıları Göster
    aslında sınıf olarak aynı sınıfta yer almalarına rağmen motorlar sözkonusu olduğunda sanki aynı sınıf değillermiş gibi..

siz beklentilerinizi netleştirin..

birinde turbo beslemeyle küçük motor hacminden alınan 105 beygir..diğerinde atmosferik 125 beygir...turbo ve vw kelimeleri yanyana gelince her zaman risk vardır...

artı donanımlarını bir inceleyin..üst donanım olmalarına rağmen birinde olmayıp ötekinde olabilecek ve sizin ihtiyacınızı görecek bir donanım olabilir...

ben kesinlikle honda derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

aslında sınıf olarak aynı sınıfta yer almalarına rağmen motorlar sözkonusu olduğunda sanki aynı sınıf değillermiş gibi..

siz beklentilerinizi netleştirin..

birinde turbo beslemeyle küçük motor hacminden alınan 105 beygir..diğerinde atmosferik 125 beygir...turbo ve vw kelimeleri yanyana gelince her zaman risk vardır...

artı donanımlarını bir inceleyin..üst donanım olmalarına rağmen birinde olmayıp ötekinde olabilecek ve sizin ihtiyacınızı görecek bir donanım olabilir...

ben kesinlikle honda derim.

Alıntıları Göster
    dayım mart ayında yeni kasa civic elegance otm aldı.beyaz renk.ilk gordugumde 2 tur atmıştım birşey anlamadım.dış tasarımıda pek hoş gelmemişti...ama 1 ay önce yeni civicle istanbul-sakarya-istanbul yaptık.çok konforlu ve rahat geldi.giderken tam gaz gittik 190 km/h ye kadar çıktık ve yuksek devirlerde vites buyuttuk,yol bilgisayarında 12.8 lt yazıyordu:( dönüşte ben kullandım 120-140 arası cc ile 6.8 yaktı.dış tasarımı araca alıştıkca hoş gelmeye başladı.sadece arka stoplar daha hoş olabilirdi diyorum...ben yeni civic tavsiye ederim+lpg. ikincieli her zaman hızlı ve kronik sorunları olmayan bir marka...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

tabiki Jetta

VW dışında bir tavsiyeniz var mı? Yoksa göremedik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

quote:

tabiki Jetta

VW dışında bir tavsiyeniz var mı? Yoksa göremedik mi?

Alıntıları Göster
    jettanın baz modeli cok boş comforline yeterli gibi ancak highline da +3000 e deger gibi duruyor. nedense 1.4 almak istemiyorum hem yakıt hemde fiyat artıyor bide vergi falan yani jetta alırsam 1.2 eger tayin alacagım yer memlekete yakın bir yer olursa tdi motorlara bakmam gerekecek

vw de aracı beklediğin gibi bekliyorsanız yedek parca fln cok sıkıntılı gibi duruyor. honda da şu lpg kiti merak ediyorum ama iç malzemelerde plastikleri bana cok kaliteli gelmedi

toyota da kasa değişcek sanırım onun için pek düşünmedim ama corollada iyi bir alternatif gibi duruyor müşteri memnuniyeti üst düzeyde oldugunu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: adanus87

jettanın baz modeli cok boş comforline yeterli gibi ancak highline da +3000 e deger gibi duruyor. nedense 1.4 almak istemiyorum hem yakıt hemde fiyat artıyor bide vergi falan yani jetta alırsam 1.2 eger tayin alacagım yer memlekete yakın bir yer olursa tdi motorlara bakmam gerekecek

vw de aracı beklediğin gibi bekliyorsanız yedek parca fln cok sıkıntılı gibi duruyor. honda da şu lpg kiti merak ediyorum ama iç malzemelerde plastikleri bana cok kaliteli gelmedi

toyota da kasa değişcek sanırım onun için pek düşünmedim ama corollada iyi bir alternatif gibi duruyor müşteri memnuniyeti üst düzeyde oldugunu biliyorum

Alıntıları Göster
    jettaya o kadar para bayılmam hayatta.1,2 motor araç alacaksan daha ucuza arabalar var.50 bin vermişkende 1.2 motor alma derim.

• 1.2 jetta almaya bir ara niyetlenmiştim ama ikinci eli sıkıntılı ve çok heyecansız bir araba.Vazgeçtim.
    1.6 elegance çok rahat indirim alabilirsiniz lansman fiyatları geçti çünkü.
    Civici kesinlikle öneririm arabanıza Aşık oluyorsunuz başta.Göstergeler muhteşem.Yakıt tüketimi bence cok değil ama LPG ye uyumlu zaten.Suan 6.8 litre benim ortalama tüketim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

1.2 jetta almaya bir ara niyetlenmiştim ama ikinci eli sıkıntılı ve çok heyecansız bir araba.Vazgeçtim.
    Civici kesinlikle öneririm arabanıza Aşık oluyorsunuz başta.Göstergeler muhteşem.Yakıt tüketimi bence cok değil ama LPG ye uyumlu zaten.Suan 6.8 litre benim ortalama tüketim.
    O fiyatlara bence dizel astra sport da bakın. Hem lpg uyumuydu garantisiydi derdiniz olmaz hem de çok az yakarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

1.2 jetta almaya bir ara niyetlenmiştim ama ikinci eli sıkıntılı ve çok heyecansız bir araba.Vazgeçtim.
    Liste fiyatı üzerinden biraz indirim yaptırılabilirse sizin bütçenize uygun Avensis bulunabilir.
    Avensise'de bir bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Liste fiyatı üzerinden biraz indirim yaptırılabilirse sizin bütçenize uygun Avensis bulunabilir.
    Avensise'de bir bakın derim.

Alıntıları Göster
    Hİç düşünmeden Jetta hem fiyat hem yakıt hem vergi her yönüyle önde.Ayrıca yeni hondanın yeni tasarımı biraz değişik, önceki kasa çok hoş duruyordu,
    jetta 1.2 105 ps yani 1.2 olduğunu hissettirmiyor ama turboyu çok ısıtmamak gerekli dediler.
  • quote:

tabiki Jetta

+1907
  • Tercihiniz otomatikse tek tercihiniz zaten civic olacak yilda 12.000 kmyi geciyorsaniz benzinli arac yakit bakimindan problem olabilir civicte lpgye tam uyumlu motor var jetta dis gorunus bakimindan ne kadar yakisikli olsada iscilik ve malzme kalitesi olarak vw e yakismiyor karar sizin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

Tercihiniz otomatikse tek tercihiniz zaten civic olacak yilda 12.000 kmyi geciyorsaniz benzinli arac yakit bakimindan problem olabilir civicte lpgye tam uyumlu motor var jetta dis gorunus bakimindan ne kadar yakisikli olsada iscilik ve malzme kalitesi olarak vw e yakismiyor karar sizin..
    1.2 jettaya 50bin vermek bence mantikli degil
    focus sedan 1.6 dizel+plus paket 53.000 bunun icin biraz daha pazarlik yapin ayrica vw diyenlerin cogu vwci pek kulak asmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

Tercihiniz otomatikse tek tercihiniz zaten civic olacak yilda 12.000 kmyi geciyorsaniz benzinli arac yakit bakimindan problem olabilir civicte lpgye tam uyumlu motor var jetta dis gorunus bakimindan ne kadar yakisikli olsada iscilik ve malzme kalitesi olarak vw e yakismiyor karar sizin..
    Jetta'ya nazaran Civic daha iyi bir araç hem tasarım olarak hem konfor olarak hemde malum motor sıkıntı yaratma olasılığı çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Jetta'ya nazaran Civic daha iyi bir araç hem tasarım olarak hem konfor olarak hemde malum motor sıkıntı yaratma olasılığı çok düşük.

Alıntıları Göster
    " Hiç düşünmeden Jetta "

Bu ne demek ya Allah aşkına çok komik geliyor bana.Karşısındaki araba sanki Anadol?? 1.2 arabaya 50 bin vermek??? Ben 50 bin verecek olsam 1.8 den aşşağı araç bakmazdım bile.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.