Şimdi Ara

JETTA 1.2 TSI & HONDA CİVİC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaaşlar bende araba alma arefesindeyim aklımada civic hiç yoktu sırf konsoldan dolayı hem plastik hemde biçimsiz olması nedeniyle birde önceki civiclerin anahtarı kasatua gibiydi 2010 model araba yapacaksın kazık gibi anahtarı olacak cebinden çıkarmaya çekinceksin ben böyle şeylere takıyorum işte.. jettaya ciddi ciddi takmıştım istanbulda gitmeiğim çevre illerde aramadığım bayi kalmadı 8 aydan önce dsg için birşey demiyorlar bende tamamen sildim jettayı,, otomatik bir araç istiyorum şu anda aklımda 2 araç kaldı i30 ve civic hafta sonu 2sinide test edeceğim inşallah 2sininde dış tasarımı çok hoşuma gidiyor ama iç malzeme kalitesi olarak i30 öne çıkıyor Sizden ricam forumu canlandıralım arkadaşlar
  • Ben Civici seçerim şu durumda ha Jetta 1.4 alınırsa tamam jetta alınır tabi fanatiklik yapmaya gerek yok ama 1.2 fındık kadar motoruda okadar aşırı yormamak lazım bu yüzden ben civic derim her ne kadar arka tasarımı facia olsada.
  • LPG uyumu ve sorunsuz atmosferik motoru nedeniyle tercihim Civic olurdu.

Tasarım olarak özellikle arka kısımda Civic makyaj yese iyi olur, bu da dip not olsun.
  • hocam cıvıc de garanti kapsamlı lpg olayı daha çözümlenmedi sanırım. jetta ya 1.2 motor mu olurmus deniliyor sıra beklıyorsun şayet ben 2013 u beklemeye karar verdım. yeni araçlar yeni kasalar geliyor. astra,c4 l ,pegout 301 , toyota fln piyasada çeşit artacak. 2. el arac bakımından honda atmosferik motor olayı nedeniyle avantajlı duruyor gibi bir de otomatik şanzımanı beğeniliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.