Şimdi Ara

Jetta 1.4 Tsi Comfortline vs Civic 1.6 Elegance Yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 Lt fazla
    Bunun yerine dizel tam dolu bi İ30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Highline bütçemi aşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GeliboluMTD

9 Lt fazla
    Bunun yerine dizel tam dolu bi İ30

Mantikli

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Minimum 2012 olucak o yüzden sıkıntı yok

• Peugeot 308 1.6 thp allure yeni kasa, tipi güzel, kaliteli, yeni, performans çok iyi, yakıtı normal.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Onuda inceledim guzel araç fakat peugeot almak biraz cesaret istiyor.İ30'a gore piyasası az

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok tesekkur ederim.
    İlk aracı çok beğendim açıkçası

• civic konfor ve ses yalıtımı sorunlu diye çok yazı okudum incelemelerde de aynı sorundan bahsediyorlar.
    Ayrıca civic hem manuel hem otomatik 5 ileri. gürültü ve yakıt kullanımı 90 dan sonra çok olacaktır.
  • GeliboluMTD G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen hem öneri istiyorsun hem daha araba almadan yok piyasası az yok şöyle yok böyle diye milletin önerisini beğenmiyorsun..Sen git Jetta al burda aradığın cevap yok senin bence..

• Jetta tabii ki bunu sokaktaki her 10 kişiden 10'u söyler buraya konu açmana gerek yoktu.
  • 1.4 tsi jetta comfortline alın. Yayla gibi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Astra tsi ye göre 1-2 litre çok yakabilir ve artı olarak tsi kadar performanslı değil.Ben sadece fikir olması açısından söyledim.
    Bu durumda senin bakacağın araç Jetta 1.4 tsi MANUEL sakın otomatik alma pişman olursun.
    Son olarak jetta yı bulabiliyorsan higline almaya çalış.

Kendim astra kullandığım için demiyorum ama jettadan 2litre fazlada yakmaz jettadan da performanssız bir araba değildir. Saat leon 1.4 tsi ile aynı güzergahta güzergahta benim arabamda 8 litre yakıyor,leon da 8 litre yakıyor.

Konu sahibi abime gelirsek ikiside aynı kalite araba ikiside pişman etmez.

• jetta
  • Nonstop92 kullanıcısına yanıt
    Yakıt kısmında haklı olabilirsiniz tam olarak denemedim ama performans konusunda jetta kesinlikle daha başarılı.Maksimum hız haricinde jetta öndedir.

• quote:

Yakıt kısmında haklı olabilirsiniz tam olarak denemedim ama performans konusunda jetta kesinlikle daha başarılı.Maksimum hız haricinde jetta öndedir.

Hocam 122'lik tsi araçla her türlü denedik ikimiz araç bile değiştirerek kullandık benim arabam leonu geçti. 140'lik tsi leon da her türlü beni geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonstop92

quote:

Astra tsi ye göre 1-2 litre çok yakabilir ve artı olarak tsi kadar performanslı değil.Ben sadece fikir olması açısından söyledim.
    Bu durumda senin bakacağın araç Jetta 1.4 tsi MANUEL sakın otomatik alma pişman olursun.
    Son olarak jetta yı bulabiliyorsan higline almaya çalış.

Kendim astra kullandığım için demiyorum ama jettadan 2litre fazlada yakmaz jettadan da performanssız bir araba değildir. Saat leon 1.4 tsi ile aynı güzergahta güzergahta benim arabamda 8 litre yakıyor,leon da 8 litre yakıyor.

Konu sahibi abime gelirsek ikiside aynı kalite araba ikiside pişman etmez.

İkisi aynı kalitede mi?

• Focus da düşünebilirsiniz

• GeliboluMTD G kullanıcısına yanıt
    Birşey değil. Ben ilanları örnek koydum ama ilk ilan benimde dikkatimi çekti . Bizim araba satılık borçdan dolayı bu fiyatlarda İ30 arıyordum aslında bende düşünebilirim Isparta bana yakın nasıl olsa :)

Yine diyorum eldeki paraya dizel İ30 aldığını gördünüz tercihiniz bu yönde olsun çünkü Jetta TSİ olduğu için +8 LT yakar civic içinse lafım yok tüplü olucaktır ama İ30 kadar donanım ve performansı olmayacaktır bunu söyliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 16 Eylül 2015; 0:05:45 >
  • manuelse dizel focus otomatikse dizel c4 derim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.