Şimdi Ara

Jetta Avrupada neden satamıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bianconera

Octavia dikkatimi çekti TR'de satmıyor Avrupa'da passatla yarışıyor helal be skoda aslanım

Passat satisini kismasin diye satmiyorlardir sonucta Skoda VW grubun markasi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 217. sıradaki renault latitude'e ne demeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Jetta'nın Avrupa'da çok satması için tek bir neden var mı?

yarım tane yok.
    Yalnız avrupada ağzına kadar dolu arabayı bomboş alamanla karşılaştırıp ceee alaman diyecek trol de yok.
    Yine avrupada kalitesi dibe vurmuş arabayı "ceee dosbagen" diye alacak bilinç de yok.
    E tabi bu sonuçlara göre Doğuş da avrupada yok
    Bir arkadaş biz asya da mıyız demiş.
    Bırak asyayı sen,Biz otomobil mantalitesinde ugandalıyız.

tespitler çok yerinde

• Türkiye'de SW olarak tutan tek marka Toros STW :)

sw soğuk geliyor bilmiyorum biz sevmiyoruz araba da en önce dış tasarıma bakıp beğendiğimiz için olabilir emin değilim. Açıkcası gram aklımdan geçmiyor sw araç almak. Kalabalık bir aile olsak bile gider Transporter alırız. sw düşünülmüyor.

Fiat Panda 14. sırada. Türkiye'de kaç tane vardır ki fiat panda?

Nissan'ı da ayrıca tebrik etmek lazım. O sınıftan hiç bir araca bırakmamış liderliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

Fluence (108. sırada) veya Linea (134. sırada) ve hatta Corolla (listede adı bile geçmiyor) neden satamıyorsa Jetta da aynı sebepten satamıyor; sadece ve sadece sedan kasa olduğu için. Bir başka ilginç durum da Scenic ve C-Max'ın listede bu kadar yukarıda olması.

Olayın tek bir izahı var; araç beğeni algısı olarak kesinlikle Avrupa'lı değiliz. Adamlar Toyota Aygo'yu 58.sıraya sokmuşlar, biz hala koca totolu sedanların peşinde koşuyoruz.

aynen katılıyorum
    bizde linea-symbol devam
  • Mayıs ayında Jetta İspanya gibi bir pazarda rekor kırmış , gözlerime inanamadım tamı tamına 98 adet satarak 118. sırada kendileri ...

Herhalde araç yok ondan olsa gerek ...

http://bestsellingcarsblog.com/2012/06/02/spain-may-2012-renault-megane-and-vw-polo-on-top/#more-17600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 3 Haziran 2012; 16:43:45 >
  • Lüks araçların neredeyse tamamı sedan olduğu için, bizde sedan çok tercih ediliyor olabilir.
  • Mazda 3 Corolla dan çok satmış.TR den bakınca ilginç geliyor.
  • Preminyum olduğu için

herkes alamıyo...

almak istesende araba yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Preminyum olduğu için

herkes alamıyo...

almak istesende araba yok.

• bugüne kadar forumu misafir olarak inceliyordum ama bu konuyu görünce üye olma ihtiyacı hissettim misafirliğim sırasında forumda şunu gördüm herkes otomobil uzmanı olmuş

listede corolla niye yok listeye girmemiş gibi yorumlar yapılmış

arkadaşlar size birşey söyleyeyim mi ? toyotanın avrupada corolla diye bir modeli yok........ doğal olarak listeye giremez tabiki,
    bu segmentte avrupada toyotayı auris temsil eder

http://www.toyota.it/
    http://www.toyota.fr/
    http://www.toyota.de/
    http://www.toyota.es/

bu linklerde corolla görebiliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 4 Haziran 2012; 2:27:13 >

• şu jetta nın xenon lusu bır gelse adam olacak.ılk korsan resımlerınde oyle duruyordu.sankı audı gıbı.hayran kalmıstım.
    golf den kalıtesız denılıyor ama cok ucurum yok sankı.
    avrupa da o kadar yer gezdım cogunluk golf ve audı kullanıyor.skoda da var ama vw grubu cırıt atıyor.fransa ve ıtalya da bıraz kendı markaları mevcut bırazda statıon renault scenıc tarzları mevcut...
  • prestij istemiyorlardır belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Avrupalı sedan sevmez. Bagaj ihtiyacı varsa SW alır.

bmw 3 serisi 5 serisi bunlar hb mi
  • Cok ilginç . Ben de Avrupa'da HB daha az sedan daha cok tutuluyor diye biliyordum. Tam tersi bir durum soz konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne kadar çok övdünüz şu dandik Avrupalıları yahu, ne Avrupa hayranlığı varmış sizde. Her toplum kendi ihtiyaçlarına, yaşam tarzlarına göre araba kullanır. Tamam Avrupalılar sedana meraklı değiller fakat bir de Amerikalılara bakın bakalım onlar ne yapıyor? En büyük, en geniş ve en gösterişli arabalar Amerika'da satılıyor. Şimdi biz sedan araba tercih ediyoruz diye 2. sınıf bir toplumsak, Amerikalılar bizden de aşağıda demektir sizin mantığınıza göre. Bence acilen aşağılık komplekslerimizden kurtulmamız gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Nissan qq ile her satis listesinde var ve satislari gayet iyi. Helal olsun adamlara.

http://bestsellingcarsblog.com/2012/05/16/germany-april-2012-bmw-3-series-at-highest-in-4-years/

Almanyada jetta tutulmuyor olabilir evet ama vag grubu burdada uzmanligini konusturmus. Jetta satis rakamlari yok ortada.

vag grubu cidden hukumet destegi ile kendi ulkesini bile kandirmis durumda cok yazik.

Listeye bakiyorum vag grubu disinda hicbi marka listede birlesik yazilmamis.

Jetta - golf - golf plus rakamlari birlestirilmis. Hadi golf plus anlarimda jetta ayri bi model degil mi ?

Yine ayni sekilde a6 ve a7 modellerinin satis rakamlari ortak. Neden ?

E serisi ile cls'nin ayni degil mesela. Bu durum vag grubu disinda hicbi markada yok.

Yine ayni sekilde leon - altea bambaska modeller ama satis rakamlara birlesik.

+1

• sedan araç biraz daha büyük heybetli gözüküyor. bence tercih edilmesinin sebebi bu. hava atmayı seven bir milletiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ülkemde yok satıyor çünkü değerli bir araç ikinci eli para ediyor nasılmı zaten emsallerinden 8-9 bin lira daha pahalı ve daha az donanımda alıyorsun 3 sene sonra yine emsallerinden daha pahalı araç sen sanıyorsunki para ediyor 2. eli. sen aslında o parayı alırken verdin zaten....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Birçok otorite aracı beğenmedi

Malzeme kalitesi kötü diyorlar

Adamlar haklı tabi

Bizim ülkede araba olsa yani jetta satışları alt üst eder bunada eminim

''araç olsa daha çok satardı'' kelimesine takıntılı olmaya başladım doğuş kasıtlı olarak böyle bir durum çıkartıyor bizim insanımızda buna inanıyor oto satışları durgun nasıl araç olmuyor anlamadım galiba el yapımı araçlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.