Şimdi Ara

jetta,c4,ds4 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gladioxx

Uzun süredir araç almak için piyasayı araştırıyorum ve aşağıdaki modeller arasında kaldım.
    Yeni bir bebeğimiz var ve güvenlik ilk önceliğimiz oldu.
    Araç kesinlikle otomatik veya dizel olacak.
    Sizce aşağıdaki araçlardan hangisi daha uygundur,?
    Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

1. 1,6 TDI jetta
    2. C4 1,6 e-hdi
    3. DS4 1,6 e-hdi

Jetta gelene kadar senin çocuk yürümeyi öğrenir

Yazdığınız araçlar 55-60bin TL'lerde araçlar. Madem ki chevrolet'inizi beğeniyorsunuz, bütçenizi biraz zorlayıp gidin bi 2012 captiva'lara bakın. 75bin TL liste fiyatı, muhtemeldir 70-72 gibi rakamlara bırakacaklardır. Güvenlik olarak zaten otomobillerle yaşanabilecek olası kaza durumlarında her halukarda avantajlı olacak taraftır captiva.

• ds-4 ve lansman rengi olan kahverengi süper bir seçim olur. Araba kalite kokuyor.
  • Cihanair in mesajlarina he diyip gecin. Ilkokul cocuklari olur ya babasinin aracini dunyanin en iyi araci sanar iste cihanair de oyle biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Uzun süredir araç almak için piyasayı araştırıyorum ve aşağıdaki modeller arasında kaldım.

1. 1,6 TDI jetta
    2. C4 1,6 e-hdi
    3. DS4 1,6 e-hdi

Yazdığınız araçlar 55-60bin TL'lerde araçlar. Madem ki chevrolet'inizi beğeniyorsunuz, bütçenizi biraz zorlayıp gidin bi 2012 captiva'lara bakın. 75bin TL liste fiyatı, muhtemeldir 70-72 gibi rakamlara bırakacaklardır. Güvenlik olarak zaten otomobillerle yaşanabilecek olası kaza durumlarında her halukarda avantajlı olacak taraftır captiva.

güldürdün beni dostum,gerçekten bu fiyatlar ve kararsızlık ortamı süresince bebek büyüyecek :)
    haklısın jettada sıra var bi şekilde öne çeklebilirim o süreyi.
    bu arada kafam iyice karıştı dizel jetta yerine benzinli seçeneği cazip gözüküyor fakat bildiğim benzinli otomatik jetta yok :S
    chevrolet captivayı beğeniyorum ama 2.0 motor,vergiler ve tüketim canımı sıkacak ve bütçemin üzerine çıkacaktır.
    c4 ü test ettim ve mcp şanzuman tam otomatik vitesten sonra haz vermiyor ama abartıldığı gibi kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladioxx -- 21 Aralık 2011; 10:40:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

1. 1,6 TDI jetta
    2. C4 1,6 e-hdi
    3. DS4 1,6 e-hdi

güldürdün beni dostum,gerçekten bu fiyatlar ve kararsızlık ortamı süresince bebek büyüyecek :)
    haklısın jettada sıra var bi şekilde öne çeklebilirim o süreyi.
    bu arada kafam iyice karıştı dizel jetta yerine benzinli seçeneği cazip gözüküyor fakat bildiğim benzinli otomatik jetta yok :S
    chevrolet captivayı beğeniyorum ama 2.0 motor,vergiler ve tüketim canımı sıkacak ve bütçemin üzerine çıkacaktır.
    c4 ü test ettim ve mcp şanzuman tam otomatik vitesten sonra haz vermiyor ama abartıldığı gibi kötü değil.

Hocam jettada otomatik seçeneği yok doğru diyorsunuz... Yanlış bakmışım size bakarken ve hesabını yaparken ben özellikler yakıt tüketimi gibi şeylere yurt dışı siteleri dahil hepsine bakarken çorba olmuş... k.bakmayın.. Ama 1.2TSI DSG olsa tadından yenmezmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Orijinalden alıntı: bodom82

quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

jetta tabi ki...

Diğerlerine göre + ları;

-Bagaj kullanım kolaylığı
    -Çift kavrama
    -İkinci El
    -Aile aracı

:):):)

DS4 Tabiki artıları

dizel otomatik olması
    112 beygir 285 tork luk motoru
    start stop
    18 " özel dizayn jantlar.
    yarı deri koltuklar
    koltuklarda masaj özelliği
    hi fi müzik sistemi
    tüm güzvenlik donanımları esp abs ebd falan falan
    bagajıda jetta kadar değil evet ancak 350 lt
    yağmur sensörü
    park sensörü
    USB bluetooth
    renkleri ve sesi ayarlanabilir gösterge ekranları
    hillholder
    viraj aydınlatması
    aliminyum pedallar
    karartılmış arka camlar elektrikli yan aynalar.
    220 volt güç soketi ( laptopu fişe takıp kullanabiliyorsunuz )
    masaj yapan ön koltuklar

aklıma gelenler bunlar.

bu araç jetta veya golften çok daha üstün bir araç bir görmenizi tavsiye ederim.

Hocam bu saydıklarınızın bir çoğu var Jetta Highline donanımda

Düşünürsek ve olmayanları yazarsak,

bluetooth yarı deri koltuklar,rengi değişen göstergeler ve masaj yapan koltuklar yok galiba...

ewet higline donanım dediüinizde olabilir bilemem ama bunlarda önemli eksikler ds4 ün koltukları çok hoş ve orjinal birde iki arabaya şöyle bi bakın isterseniz :)

DS4 farklı bir araç. göz atmaya değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Cihanair in mesajlarina he diyip gecin. Ilkokul cocuklari olur ya babasinin aracini dunyanin en iyi araci sanar iste cihanair de oyle biri

:)

neyse arkadaşalar bu konuyu açan arkadaşa jetta daha uygun gibi gözüküyor bagaj hacmi vs demiş

zaten ds4 ile jettayı karşılaştırıyor ise birisi ben jetta almasını uygun buluyorum demekki ds4 ün büyüsüne kapılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodom82 -- 21 Aralık 2011; 20:37:53 >
  • Bebekli aile = sedan. HB araç alırsanız çok pişman olursunuz, hem de 0km düşünüyorsunuz. 0km Seat Leon alıp, olsun daha sportif nasılsa sığarız diyerek hem de, 2 ay sonra dayanamayıp satan tanıyorum. İyi düşünün...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

jetta tabi ki...

Diğerlerine göre + ları;

-Bagaj kullanım kolaylığı
    -Çift kavrama
    -İkinci El
    -Aile aracı

:):):)

DS4 Tabiki artıları

dizel otomatik olması
    112 beygir 285 tork luk motoru
    start stop
    18 " özel dizayn jantlar.
    yarı deri koltuklar
    koltuklarda masaj özelliği
    hi fi müzik sistemi
    tüm güzvenlik donanımları esp abs ebd falan falan
    bagajıda jetta kadar değil evet ancak 350 lt
    yağmur sensörü
    park sensörü
    USB bluetooth
    renkleri ve sesi ayarlanabilir gösterge ekranları
    hillholder
    viraj aydınlatması
    aliminyum pedallar
    karartılmış arka camlar elektrikli yan aynalar.
    220 volt güç soketi ( laptopu fişe takıp kullanabiliyorsunuz )
    masaj yapan ön koltuklar

aklıma gelenler bunlar.

bu araç jetta veya golften çok daha üstün bir araç bir görmenizi tavsiye ederim.

Hocam bu saydıklarınızın bir çoğu var Jetta Highline donanımda

Düşünürsek ve olmayanları yazarsak,

bluetooth yarı deri koltuklar,rengi değişen göstergeler ve masaj yapan koltuklar yok galiba...

ewet higline donanım dediüinizde olabilir bilemem ama bunlarda önemli eksikler ds4 ün koltukları çok hoş ve orjinal birde iki arabaya şöyle bi bakın isterseniz :)

DS4 farklı bir araç. göz atmaya değer.

DS4 fena bir araç değil ama böyle biraz ortada bir araç, benim için ortada kalmış bir araç iken bazılarına da tam olarak o orta gerekmektedir.. Burda her gün o kahverengi olan modelini görüyorum... Sanırım bir komşumuz almış... C4 VTS daha çok hoşuma giderdi onu söylemeden geçmek istemem.. O yüzden şu an sportiflik olarak Citroen'den beğendiğim araç DS3 oluyor:)

Jetta ile DS4 karşılaştırılmak durumunda ve hatta jetta alınmak zorunda, eğer çocuk varsa, çünkü jetta ile ds4 bagajları arasında tam tamına 150 litre var ki bu da neredeyse DS4'ün 1.5 katı bagaj hacmine sahip olduğunu gösterir... Bunun yanı sıra DS4ün koltukları demiştik ama DSG'nin konforu da değişilcek gibi değil sanki Haluk abi demişti sanırım, aracı şanzuman sattırır diye bence çok doğru

• ds4 akar
  • 3ü arasında jettayı tercih ederdim .
  • C5 1.6 e-hdi de düşünün derim.
  • C4 e-hdi görünüş, motor, dizel, 410 lt bagaj hacmi iç hacmi geniş.
  • Yakışıklılığı ve imajı yüzünden Jetta.
  • quote:

1. 1,6 TDI jetta
    2. C4 1,6 e-hdi
    3. DS4 1,6 e-hdi

Ben de 1.2 TSI Jetta - 1.6 e-HDI C4 arasında fikir fırtınaları estiriyorum...fransız arabalarına bakmak hiç aklıma gelmezdi...ancak sessiz dizel motor, geniş iç hacim ve tasarım insanı cezbediyor...bunun yanında soğuk memlekette olmam ve yılın 11 ayı şehir içi kısa mesafelerde kullanılacak olması nedeniyle de 1.2 TSI motor gel beni al diyor....
  • ds4 bence.jetta düşünmeyin derim.farklı bir araç alın.tasarımı cidden çok hoş...
  • fikrimi söyliim aileniz için araba bakıyorsanız ds4 ü eleyin,çünkü arka kapı küçük ve diz mesafesi dar+bagaj da orjinal subvufer var ve bagaj da dar.onun yerine c4 aileniz için çok daha mantıklı her açıdan.gerek bagaj gerekse sınıfı ölçülerinde makul iç hacim,ve az yakıt tüketimi.ayrıca jetta dan çok daha kaliteli araçtır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.