Şimdi Ara

jetta comfortline 1.6 benzinli 2008 DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu aralar ikinci el jetta alacağım.
    otomatik olmazsa olmazım. en az 2007 model.
    fakat donanım ve fiyat konusunda kararsızım.
    midline ve comfortline
    arada 2000tl oynuyor gibi piyasada. farklar neler?
    aradaki fark bu fiyata değermi?
    yani 2 fazla ver comfrtline mı?
    yoksa 2 lira ona verecene midline mı?

şimdiden teşekürler........

• benim bildiğim esp var.ancak 2006 comfortta esp olmayabiliyor.2007 ve sonrasında var.
    vitesin önünde asr varsa esp yoktur.
    onun dışında camlarsa krom çıta,cc,park sensörü,arka hava kanallaır,12 v çıkışı, comfort koltuklar vb farkları var.
    imkan varsa comfort iyi olur..
    ancak vitesin dsg olup olmadığından emin değilim üzerinde dsg ibaresi oluyor bildiğim kadarı ile
  • teşekürler emre99

bunlarda hepsi dsg değil mi? (1.6 düz motorda)

farklı otomatik şanzumanlar mı var? varsa neler
  • 2008 model jetta 1.6 da dsg sanjiman yok,6 ileri normal bildigimiz otomatik sanjiman var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 6 Mart 2011; 15:54:11 >
  • peki klasik otomatğin DSG den farkı ndir?
    artıları eksileri varmıdor. hangisi daha iiidir.
    formu okuyorum ama herkes farklı konuyor formlarda.?
  • evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum. jettacılar yok nerdeler...

2008 siyah 58.000km. otomatik comfortline : 31000tl. hitler motor.
  • bende golf var keşke comfort alsaydım demıstım,sende demek ıstemıyorsan bence ust donanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekürler...

fiyat konusunda yorum bekliyorum????????????*
  • LPG ve Comfortline Jetta çok iyi bir tercih olacaktır.
  • 1.6 102 bg motorlu jettalarda DSG mevcut değil. klasik tiptronik şanzıman mevcut.
    Ayrıca alabilirseniz tabi ki comfortline tavsiye ederim. ESP ve hız sabitleyicisi bile yeterli bunun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

1.6 102 bg motorlu jettalarda DSG mevcut değil. klasik tiptronik şanzıman mevcut.
    Ayrıca alabilirseniz tabi ki comfortline tavsiye ederim. ESP ve hız sabitleyicisi bile yeterli bunun için.

1.6 Motorda 2006 ve 2007 modellerde DSG var dostum, 2008 ve sonrasını bilmiyorum yalnız. Hatta vites topuzlarının hemen altında DSG ibaresi var, bende baktım bir ara,
    hala da bakıyorum ama performans olayı ve DSG nin muhtemel arızası karşısında karşıma çıkacak ağır faturalar beni her seferinde biraz geri itiyor.
  • geçen temmuz 31500e imzamdaki aracı aldım, hatasız boyasız...
    eğe öyleyse fiyatı da fena değil, ama benimkinde lpg de vardı bu da kafadan 1500 tl yapar onu da unutma...

quote:

Orijinalden alıntı: ugurunda

evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum. jettacılar yok nerdeler...

2008 siyah 58.000km. otomatik comfortline : 31000tl. hitler motor.
  • arkadaşlar yorumlar ve bilgiler için teşekürler...
    arabada tek parça lokal boya varmış....
    hala beklemedeyim fiyat yüksük geliyor bana donaım ve confor olark değil sadece motor olarak o kadar etmeyeceğini düşünüyorum..
    bide hala DSG olup olmadığı konusunda emin olamadım.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1-6-confortline-triptironik-43622416/detay/

Dostum eğer araba buysa, bu Dsg değil normal tiptronic vites, DSG ye daha hantal kalacağı kesin, ama güven açısından daha pozitif diyebiliriz.
    Bu araca bende gördüm ancak, koyu gri iç döşeme kesinlikle tarzım değil. Bu yüzden bakmamıştım
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-gorulmeye-deger-sifir-ayarinda-1-6-comfortline-44288661/detay

evet kardeş biri o, bide bu vardı ama DSG olmaması beni teretdüte soktu ama arastırmak lazım. DSGnin kaliteli, sasıntısız oluşu beni bu araca çekiyodu.
    şimdi 2007 bakacaz desene...
  • Arkadaşlar orta vadede banada bir otomatik araç lazım ama yakıtta benim için önemli.Tüp takıldığı için bu düz motor jettalara bakıyorum ama merak ettiğim konu şu bu aracın yakıt tüketimi ne kadar dır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.