Şimdi Ara

Jetta Mı Focus mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
10.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an elimde 2.0 fsi passat var.Satıp üstüne birşeyler daha koyup yeni kasa birşeyler alacağım. Jetta, Leon ve Focus arasında kaldım. Leonun iç kalitesi resmen çöp. Malzemeden çaldıkları çok belli. İçine girmemle soğumam bir oldu ve leonu eledim.

Jetta ve Focus arasında kaldım. Limitim max 80 bin tl. Dizel otomatik ve 100 bin km altı bakıyorum özellikle.

Kısacası sizce 2011-2014 Comfortline 1.6 TDİ DSG Jetta mı, 2015-2016 MK4 1.5 TDCİ TREND X PowerShift Focus mu? Artıları, eksileri deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiegoAngelo -- 5 Mart 2018; 19:37:23 >

• Arkadaşım ben Ford Focus Titanium 1.0 125ps Otomatik modelini incelemeni tavsiye ederim.Ben yıllarca Volkswagen ve gurubunun araçlarını kullandım, eşimin ısrarı üzerine bu aracı aldım ve beklentimin çok üzerinde bir kalite hissi yaşıyorum. Virajara giriş, yol tutuş, kaporta ve sac sağlamlığı, motor teknolojisi ve otomatik şanzıman kalitesi çok çok iyi. Ford markasının lokomotif aracı, bu gün satıcam de sabaha gider. Bu benim 7. arabam ve şikette çok farklı araballar kullanıyorum. tavsiye ederim.Yakıt tüketimi 6.4 ile 7.8 arası geziyor.Ses yalıtımı çok iyi. Bulabilirsen 1.0 Ecoboost al derim, Üst üste Ulusar arası yılın motoru seçildi. İnternete ecoboost yaz fordun sitesinde zaten anlatıyor. Hayırlısı olsun
  • Leonun iç mekan kalitesini beğenmediniz ama listede jetta mı var? Jetta daha kalitesiz, kapı döşemesi bile çok görülmüş.

Neyse soruya gelirsek focus öneririm, daha iyi bir araç. Sürüşü daha iyi, performans-tüketim dengesi daha başarılı. Ama jettaya göre bagaj ve iç hacim olarak geride.
  • Jetta 1.6 TDI DSG
  • bagaj önemli değilse focus. önceki kasa jettalarda yalıtım kötü focusun yalıtımı daha iyi ayrıca focusta sürüş zevki ve yol tutuş daha iyi ama yok bagaj ve iç ferahlık önemli derseniz jetta alın.
  • Hayret ediyorum nası bu iki araç arasında kalıyorsunuz. Abi jetta ne ya.

Jettanın içi ne kadar güzel olursa olsun(!) bir focus jettanın içinden geçerek darmaduman eder.
  • Jetta ve Focus bir birine çok uzak araçlar, önceliklerinizi belirleyip ona göre karar vermeniz gerekli.
  • Hocam al focusu rahat et
  • Passattan sonra ikiside kabak tadı verir. Daha bide 2.0 motordan sonra
  • Jetta 1.6 TDİ DSG COMFORTLİNE Al yolların keyfini çıkar.
  • focus al ancak style olsun en düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 11 Nisan 2018; 12:47:23 >
  • 163.800km 2014 1.6tdı dsg jetta kullandım

Ic hacım bagaj konfor jetta focustan ıyıdır,

Yol tutus sportıf suruş gibi konularda focus

Yenı evlı-tek cocuklu vb ıcın focua yeter, ama 2 cocuk veya fazlasınıcın focus dar gelir
  • Focusa göre Jettanın tek artısı genişlik olur.
  • 80 bine D sınıfı 2.0 araçtan C sınıfı 1.6 lara geçmeye ne gerek var. insignia 2.0 ve latitude 2.0 dizel araçlar duruken. birinin 130-150 diğerinin 175 beygir gücü aslanlar gibi torkları var.
  • focus her türlü daha iyidir, hele performans olarak jetta yanına bile yaklaşamaz focusun. ama iç mekan olarak iki araçta pek tatmin etmeyebilir sizi passattan sonra.

bir de iki aracın da 2015 modelleri yavaş yavaş rent a car filolarından çıkartılıyor, almadan muhakkak iyi bi ekspertiz yaptırın.
  • Aracınıza talip olabilirim. İlanı var mı?
  • Bence ikilemini Octavia - Focus arasında yaşa, Jetta'yı direk ele.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Bu ikilemde zaten octavia ç segmentinde çok iyi bi araba bende focus a hiç ısınamadım şahsen ç sınıfı deyince en beğendiğim araba megane
  • Benim de C sedanda favorim Megane'dır ama 80'e dizel otomatik Megane zor biraz.

F/P olarak Cerato da çok iyi. 136hp, 7 ileri DCT, 5 yıl garanti, donanım zengin.
  • Alırsın ford olursun lord
  • Biri esek. Digeri at.tabi Focus alinir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.