< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiegoAngelo -- 5 Mart 2018; 19:37:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiegoAngelo -- 5 Mart 2018; 19:37:23 > |
Leonun iç mekan kalitesini beğenmediniz ama listede jetta mı var? Jetta daha kalitesiz, kapı döşemesi bile çok görülmüş.
Neyse soruya gelirsek focus öneririm, daha iyi bir araç. Sürüşü daha iyi, performans-tüketim dengesi daha başarılı. Ama jettaya göre bagaj ve iç hacim olarak geride. |
Hocam al focusu rahat et
|
Focus'a sürüş ruhu 0 dedi
|
Jetta'nın malzeme kalitesi Leon'un içinden geçer. Bu foruma bakarsan Mazda tavsiye ederler.
Focus oturaklı araç ama sürüş ruhu sıfır konforu Jetta'ya göre çok düşük. Dizel olacaksa kesinlikle Jetta. |
focus al ancak style olsun en düşük
|
Arkadaşım ben Ford Focus Titanium 1.0 125ps Otomatik modelini incelemeni tavsiye ederim.Ben yıllarca Volkswagen ve gurubunun araçlarını kullandım, eşimin ısrarı üzerine bu aracı aldım ve beklentimin çok üzerinde bir kalite hissi yaşıyorum. Virajara giriş, yol tutuş, kaporta ve sac sağlamlığı, motor teknolojisi ve otomatik şanzıman kalitesi çok çok iyi. Ford markasının lokomotif aracı, bu gün satıcam de sabaha gider. Bu benim 7. arabam ve şikette çok farklı araballar kullanıyorum. tavsiye ederim.Yakıt tüketimi 6.4 ile 7.8 arası geziyor.Ses yalıtımı çok iyi. Bulabilirsen 1.0 Ecoboost al derim, Üst üste Ulusar arası yılın motoru seçildi. İnternete ecoboost yaz fordun sitesinde zaten anlatıyor. Hayırlısı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 11 Nisan 2018; 12:47:23 > |
|
|