Şimdi Ara

JETTA TÜM KONULAR BURAYA !!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şeytan diyo sat evi barkı al bi BMW M5 offf karizmaysa karizma,arabaysa araba

JETTA TÜM KONULAR BURAYA !!!
  • sonrada arabada yatarıs
  •  JETTA TÜM KONULAR BURAYA !!!
  • Abooov 47 liraya Mondeo vardı hemşerim niittin sen
    quote:

Orjinalden alıntı: telenor

quote:

Orjinalden alıntı: Pusat_Şahin

Arkadaşlar yeni araba almayı düşünüyorum fakat iki araba arasında karar veremiyorum Volkswagen Jetta Midline 1.6 FSI mi yoksa Fiat Linea Emotion 1.4 16V Turbo mu??? Sizce hangisi??? Volkswagen Jetta Midline 1.6 FSI 102hp fiyatı: 37.900 YTL Fiat Linea Emotion 1.4 16V Turbo 120hp fiyatı: 35.800 YTL yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

bu ikisi arasında kesinlikle tartışmasız jetta .......ama max 37 milyar ayırabilirim dersen cıvıcı tek geç derim . jettayı da alacaksan TSİ sini al derim .

eğer bagaj önemli değil ise yeni çıkan golf tour u bekle 1 ay içinde teslim ederler sanırırm .hem 40 lira hem tsi hem sisfarı ,alüminyum jant ,hem ön kol dayama ,crise control 8 hoparlör ses sistemi mp 3 .....

şu an jetta tsi ye 47 lira vermeseydim alacağım tek araba golf tour olurdu ......

• mondeo hiç tarzım değil ayrıca ,beyendiğim mondeo eğer alacaksam 60 liradan aşağı değil şu anki donanımım full olmayan mondeodan çok çok iyi.motor desen zaten mondeonun yanından sinek gibi geçerim .

o tarz ve tipte bir aracı ömrüm boyunca satın almam herhalde. D sınıflar bana itici geliyor hep nedense....hatta bundansonra audi a 3 tarzı bir araç alırım kısmet olursa....
  • c sınfı bir çok kullanıcı için yeterli büyüklükte.d sınıfı arabam olacasa birde şöförüm olmalı
  • arkadslar ben onumuzdekı yaza jetta almayı dusunuyorm.ılk tercıhım passat18 t idi fakat maddı durumdan dolayı ıstedgımı modelı almak sıkıntı yaratacak bende jettaya yoneldım.
    nette ve dod ta jettalar mevcut
    kullnıcılarına bırkac sorum olacak
    1-size göre eksileri?
    2-donanım olarak hangı mod tercıh edeyım?
    3-benzınlı modellere bakıyorm.ılerıde lpg taktıracagım boralarda sorun yok suan lpg de kullanan varmı?
    4-8 ve 16 valf ve ts modellerını gordum.ts daha cok performans benm ıstedıgım rahatlık ve konfor bu modellerı kullananların yorumlarını alabılrımıyım.
    5-ıkıncı el alacak gıbı gorunuyorm kontrol edılmesı gereken yada bakılması oncelıklı yerler nelerdır.
    ılgınıze ve cevaplarınıza şimdiden tesekkurler.
  • ekononmik ve bagaji büyük araç istiyorsan Seat cordoba TDI full alın 500litreye yakın bgajı var teknolojisi polodan daha yüksketir çünkü Audi A3-A4 le aynti fabrikada ortak parça kullanımıyla yapılmıştır. Kullandığınız 2002 polo alman üretimi olub skoda ortak platformu paylaşır. Yeni kasalar çinden geliyor jetta ve polo önermem ayıp olur dizelini hiç önermem yeni nesil dizel motorlara geçecekler. Türkiye şartlarını düşünüyorsanız bence Megane2 sıradan demeyin full donanım dizeli çok iyi sizide tatmin eder. Ama şu an o sınıfta Avrupa ve rus federe devletlerinde FocusII önde C-max de önerim bunları göz ardı etmeyin. VW gurubu istiyorsanız çin üretiminden ve bu FSI motordan uzak durun.
  • MERHABA
    arkadşlar ben jetta 1.6 primeline
    almak istiyorum ama 1.6 102 performans nasıl
    konfor nasıl 2008 de mp3 calar varmı acaba YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum bilemiyorum ama sanki jetta fiyatları 1 hafta öncesinde baktığım zamankine göre 1,000 ytl civarlarında gerilemiş gibi... doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hlkkln

arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum bilemiyorum ama sanki jetta fiyatları 1 hafta öncesinde baktığım zamankine göre 1,000 ytl civarlarında gerilemiş gibi... doğru mu?

dogrudur dolar,euro uculayınca 1000 ytl ucuzladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emread

quote:

Orjinalden alıntı: hlkkln

arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum bilemiyorum ama sanki jetta fiyatları 1 hafta öncesinde baktığım zamankine göre 1,000 ytl civarlarında gerilemiş gibi... doğru mu?

dogrudur dolar,euro uculayınca 1000 ytl ucuzladı.

ucuzlama modellerle ilgili 2008 model çıktıgı için yapılıyo araba almayı düşünenler için tam zamanı 2008 e geçilipte 2007 kalmayınca fiyatlar artıyo zaten şu an mantıklı zaman.....
  • Arkadaşlar burada kimse Octavıa dan bahsetmemiş ama jetta ,honda gibi araçların yanında performans,donanım ve konfor (performansta tsi Jetta hariç)bakımından Octavıa nında dikkate değer bir araç olduğunu düşünüyorum ne dersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazım19

Arkadaşlar burada kimse Octavıa dan bahsetmemiş ama jetta ,honda gibi araçların yanında performans,donanım ve konfor (performansta tsi Jetta hariç)bakımından Octavıa nında dikkate değer bir araç olduğunu düşünüyorum ne dersiniz.

octavia da bildigim kadarıyla vw motoru kullanıyor şu anda
  • İstinye Park AVM ye yolunuz duserse inceleyebilirsiniz. Passat da var.
  • octavia da en az jetta kadar kaliteli ve genişlikte bagajı daha büyük olup süspansiyonu daha yumuşaktır bilginize
  • arkadaşlar benden size nacizane tavsiye tsi motorlar varken başka alternatififler aramayın neden:
    1) araç supercharger ile kalkıyor bu arada turbocharger doluyor ikisi birden çalışmaya başladığında güç müthis ve araç bütün devirlerde çok seri
    2) Normalde eksoz gazı araçtan dışarı atılıyor bu eksoz gazı sizinde bildiğiniz gibi turbochargerın basıncının arttırılmasında kullanılıyor, turbocharger bu gücü ekstra benzin yakarak almıyor eksozdan alıyor ama supercharger alıyor, şimdi araç öyle bir ayarlanmışki 2000-4000 arasında turbocharger çalışıyor 4000den sonra her ikiside birden ve araç uçuyor, tek tek veya ikisi birarada silindirlere basınçlı hava gönderiliyor ve yüksek basınç altında yanma daha şiddetli oluyor aslında extra benzin yanmıyor öyle olsaydı 2200 cc araçlar kadar yakması gerekirdi fakat onlarla aynı hp alınıyor, yani agresif kullanmassanız az yakıyor, güce ihtiyacınız olduğu anda güç elinizin altında, bazıları diyorki motor dayanırmı? o kadar komikki çoluk çocok bile böyle bir lafı söylemez vw araba yapacak ve xxx kmde çöpe atacaksınız mümkünmü?

konu jetta olduğuna göre söyleyeyim jetta comfortline tsi 170hpmi ne zaman değişirim biliyormusunuz gidip 150000 200000 ytl verip bir araç alacağım zaman yani büyük patron olduğum zaman....

• quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

arkadaşlar benden size nacizane tavsiye tsi motorlar varken başka alternatififler aramayın neden:
    1) araç supercharger ile kalkıyor bu arada turbocharger doluyor ikisi birden çalışmaya başladığında güç müthis ve araç bütün devirlerde çok seri
    2) Normalde eksoz gazı araçtan dışarı atılıyor bu eksoz gazı sizinde bildiğiniz gibi turbochargerın basıncının arttırılmasında kullanılıyor, turbocharger bu gücü ekstra benzin yakarak almıyor eksozdan alıyor ama supercharger alıyor, şimdi araç öyle bir ayarlanmışki 2000-4000 arasında turbocharger çalışıyor 4000den sonra her ikiside birden ve araç uçuyor, tek tek veya ikisi birarada silindirlere basınçlı hava gönderiliyor ve yüksek basınç altında yanma daha şiddetli oluyor aslında extra benzin yanmıyor öyle olsaydı 2200 cc araçlar kadar yakması gerekirdi fakat onlarla aynı hp alınıyor, yani agresif kullanmassanız az yakıyor, güce ihtiyacınız olduğu anda güç elinizin altında, bazıları diyorki motor dayanırmı? o kadar komikki çoluk çocok bile böyle bir lafı söylemez vw araba yapacak ve xxx kmde çöpe atacaksınız mümkünmü?

konu jetta olduğuna göre söyleyeyim jetta comfortline tsi 170hpmi ne zaman değişirim biliyormusunuz gidip 150000 200000 ytl verip bir araç alacağım zaman yani büyük patron olduğum zaman....

arkadaş bak ne demiş

quote:

Orjinalden alıntı: nashua811

walla civic al demişsin hocam ama 37 lira diyosun biz max. 27 liraya kadar çıkabiliriz 2.el alıcaz o bakımdan.

27 liraya kadar ne önerirsiniz

az yakan,
    şekil,
    bagajı olan (annem tutturuyor)

senin arabayı 27 liraya sat.arkadaşımızda jetta 170hp sahibi olsun bari

cevap soruyla ilgili olursa boşuna laf kalabalığı yapmamış olursunuz.biraz daha dikkat!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: nazım19

Arkadaşlar burada kimse Octavıa dan bahsetmemiş ama jetta ,honda gibi araçların yanında performans,donanım ve konfor (performansta tsi Jetta hariç)bakımından Octavıa nında dikkate değer bir araç olduğunu düşünüyorum ne dersiniz.

hocam octaviadan bende bahsedecektim ama kendimize araba almaya niyetlenip octavia almak için araştırdığımızda yedek parçası ve servisi için herkes çok pahallı dedi.ondan vazgeçtik.birde octavia benzinli motorları 102hp MPI ve 115hp FSI olanlar dışında TSI olanı yok.TSI ciddi bir alternatif.TSI alma şansı varken neden octavia düşünülsünki?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.