Şimdi Ara

JETTA TÜM KONULAR BURAYA !!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
17.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topiğin ismi nedir? jetta tüm konular buraya.. benim arkadaşa cevap verdiğimi nerden çıkarttınız... ben söze arkadaşlar diye başladım arkadaşın ismini söylemedimkii..
  • kardeş katıl gitsin belki jetacı olursun he he
  • arkadaşlar burada konuyu dağıtmak istemiyorum aşağıdaki forumda yorumlarınıza ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim..
    http://forum.donanimhaber.com/m_18237682/mpage_2/key_//tm.htm#18751594
  • tamam yardımcı olduysam sevinirim.
  • arkadaşlar jettaların bazılarında bir hastalık var ,bilmem sizde de çıktı mı ama ön amortisör üst bilyaları kpı gıcırtısı gibi ses yapmaya başlıyor bir süre sonra .iyileştirilmişini takıyorlarmış ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

arkadaşlar jettaların bazılarında bir hastalık var ,bilmem sizde de çıktı mı ama ön amortisör üst bilyaları kpı gıcırtısı gibi ses yapmaya başlıyor bir süre sonra .iyileştirilmişini takıyorlarmış ....

benimkinde yok şimdilik bi sıkıntı ama tam anlayamadım nası bir ses
  • Jetta TSI al diye ısrar ediyorsunuz arkadaşa hemde 170 lik. Bakalım bütçe durumu ne alemde. Çok güzel bir araç sonuçta ama alabilen var alamayan var.
    Ben Golf 102bg aldım. Gönül isterdiki TSI olsun ama bütçe meselesi bu. TSI alacak bütçesi olmayan almasınmı yani

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

arkadaşlar benden size nacizane tavsiye tsi motorlar varken başka alternatififler aramayın neden:
    1) araç supercharger ile kalkıyor bu arada turbocharger doluyor ikisi birden çalışmaya başladığında güç müthis ve araç bütün devirlerde çok seri
    2) Normalde eksoz gazı araçtan dışarı atılıyor bu eksoz gazı sizinde bildiğiniz gibi turbochargerın basıncının arttırılmasında kullanılıyor, turbocharger bu gücü ekstra benzin yakarak almıyor eksozdan alıyor ama supercharger alıyor, şimdi araç öyle bir ayarlanmışki 2000-4000 arasında turbocharger çalışıyor 4000den sonra her ikiside birden ve araç uçuyor, tek tek veya ikisi birarada silindirlere basınçlı hava gönderiliyor ve yüksek basınç altında yanma daha şiddetli oluyor aslında extra benzin yanmıyor öyle olsaydı 2200 cc araçlar kadar yakması gerekirdi fakat onlarla aynı hp alınıyor, yani agresif kullanmassanız az yakıyor, güce ihtiyacınız olduğu anda güç elinizin altında, bazıları diyorki motor dayanırmı? o kadar komikki çoluk çocok bile böyle bir lafı söylemez vw araba yapacak ve xxx kmde çöpe atacaksınız mümkünmü?

konu jetta olduğuna göre söyleyeyim jetta comfortline tsi 170hpmi ne zaman değişirim biliyormusunuz gidip 150000 200000 ytl verip bir araç alacağım zaman yani büyük patron olduğum zaman....

• koltuk gıcırtısı gibi kayda değer birşey değil yağlayınca da geçiyor dendi serviste ama yine de değiştireceklermiş aynı olay golf ve passatlarda da olabiliyormuş .... amortisör üst bilyesi ....neresiyse artık amortisörde bilyenin işi ne anlamadım ....
  • Arkadaşlar, yeni model bir jettadan ise eski odel de olsa bir passat daha tercihe şayan diye düşünüyorum. Aralarında çok fark var. Ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyinn06

Arkadaşlar, yeni model bir jettadan ise eski odel de olsa bir passat daha tercihe şayan diye düşünüyorum. Aralarında çok fark var. Ne dersiniz?

kardeş imkanın varsa 99 model porsche al . seninki bu mantık yanlış yani
  • eski kasa passatın yanına parkediyorum arabamı , jetta daha havalı duruyor....
  • bende jatta düşünüyorm. size soramk istedğim hangi versiyonunu alalım.?tavsiyeniz ne olur.
    nette gördüm.bir bakın isterseniz. sonuç fena değil.
    http://www.youtube.com/watch?v=QNosf1ZzHIE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmaka -- 2 Kasım 2007; 21:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmaka

bende jatta düşünüyorm. size soramk istedğim hangi versiyonunu alalım.?tavsiyeniz ne olur.
    nette gördüm.bir bakın isterseniz. sonuç fena değil.
    http://www.youtube.com/watch?v=QNosf1ZzHIE

hocam comfortline alın çok güzel bi donanım seçeneği full olan tsı motorlusunun 140hp liği ideal hatta canavar gibi götürür aracı 170liğide ejderha falan olur herhalde

• haklı bir seçim yapmışın
  • şu anda yurt dışındaki başarısıyla ilgili haberler var baktınızmı jettanın aile otomobilleri içerisindeki geniş hacmiyle ilgili sağladığı üstünlüklerle ilgilii
  • jetta güzel arabadır hele tdi olunca ooof of gez gez doyamazsın
  • Valla Ben Jetta var 1.6 Exclusive Fsi Gayet Memlunun 115 Beygir Yakıt Durumu Şehir içi 270 -Uzun Yol 180 Yakıyor aracımla 220 yi gördüm gayet seri 10 saniede 100 e cıkıyor Lpg Takdırdım Ben Brc 2 Milyara
  • Seneler sonra konu hortlamış :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakVIP

Valla Ben Jetta var 1.6 Exclusive Fsi Gayet Memlunun 115 Beygir Yakıt Durumu Şehir içi 270 -Uzun Yol 180 Yakıyor aracımla 220 yi gördüm gayet seri 10 saniede 100 e cıkıyor Lpg Takdırdım Ben Brc 2 Milyara

dostum fsi motorda brc lpg performansı nasıldır ? fsi lpg konusunda forumda çok tartışıldı, konuşuldu ama son durum nedir senden alabilir miyiz
  • 2011 VW JETTA 1,6 TDİ E KÜÇÜK BİR TÜKETİM TESTİ YAPILMIŞ

2011 VW JETTA 1,6 TDİ E KÜÇÜK BİR TÜKETİM TESTİ YAPILMIŞ LİNKTEN GÖREBİLİRSİNİZ

http://www.turkeycarblog.com/2011/06/2011-volkswagen-jetta-tdi-yakit-tuketimi/

http://www.turkeycarblog.com/2011/06/2011-volkswagen-jetta-tdi-yakit-tuketimi/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.