Şimdi Ara

Jetta Yerine Skoda Rapid 49.990 TL Elegance ( FULL ) Sıfır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
18.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi de jetta almak isteyince 5-6 ay sırada beklerken aracınızı da sattığınız için gideceğiniz yere akbille giderek ve trafik sigortası benzin , mtv vs gibi masraflardan 5-10 bin tasarruf yapıyorsunuz. rapidle aynı fiyata geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

iyi de jetta almak isteyince 5-6 ay sırada beklerken aracınızı da sattığınız için gideceğiniz yere akbille giderek ve trafik sigortası benzin , mtv vs gibi masraflardan 5-10 bin tasarruf yapıyorsunuz. rapidle aynı fiyata geliyor...

hımmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

iyi de jetta almak isteyince 5-6 ay sırada beklerken aracınızı da sattığınız için gideceğiniz yere akbille giderek ve trafik sigortası benzin , mtv vs gibi masraflardan 5-10 bin tasarruf yapıyorsunuz. rapidle aynı fiyata geliyor...

hımmmmmmm

aklına yattı bakıyorum ;)
  • @1.6 TDI 105 PS Highline 66.800 TL Civarı, Skoda Rapid 49.990 TL

aradaki fark sadece VW logosu, gerisi teferuat
  • Bugün bir arkadaş "55 bin liraya dizel otomatik bakacağına birkaç bir lira daha var Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trend&Fun 58.911 TL + 893,50 TL" satın al dedi.
    Bana mantıklı geldi. Dizel ve otomatik istediğim fiyat aralığında çok az seçenek var. Almışken Jeep alsam mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

Arkadaşlar geçen gün formdan bir arkadaş chevrolet cruse 2.0 dizeli 47 binli rakamlara almıştı.
    bence 2.0 dizel cruse alınır,hem 2.0 dizelikeyfi alınır ,hem de c sınıfı araca binilir.
    ne kadar skoda kullanıcısı olsamda fiyatlar biraz yüksek gibi geldi bana.1.6 dizel elegance ı 45 binlerde olsa daha mantıklıydı.
    50 bin veriyorsam cruse 2.0 dizel alırım.vergisi fazla olsun,vergisi kadar da 2000 motorun keyfi ve konforu olur.

Opel ve chevrolet grubunun acısı serviste çıkıyor. Bilginize sunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bugün bir arkadaş "55 bin liraya dizel otomatik bakacağına birkaç bir lira daha var Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trend&Fun 58.911 TL + 893,50 TL" satın al dedi.
    Bana mantıklı geldi. Dizel ve otomatik istediğim fiyat aralığında çok az seçenek var. Almışken Jeep alsam mı...

hiç güzel değil bu jip bence
  • quote:

bu iyiydi işte

Demek boşuna almıyor millet VW'i.

Teslim süresi 5-10 yıl olsa demek araba bedavaya gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@1.6 TDI 105 PS Highline 66.800 TL Civarı, Skoda Rapid 49.990 TL

Gerçekten merak ettim...Bu yazdığına kendin inanıyormusun ? Allahını seversen doğru yaz...Kendin inanıyormusun ? Boyu, eni, ağırlığı, içindeki donanım kalitesi, koltuk döşemesi, kapılar, ön plastik aksam.....Hepsi aynımı ?..Şöför koltuğundan arka camlar açılıp kapanıyormu ?.Kapanmıyormu ? Eğer fark değilse ...Bu ne ?.. Ben 9 yıl önceki model 2004 Corolla kullanıyorum. Bütün camlar 4 CAM açılıp kapanıyor sol elimin altında..dahası cam ve kapıları kilitleme tuşlarıda ayrı ayrı mevcut..Arkada oturan bir küçük canavar çocuk varsa camları , kapıları sol elinin altından kilitleyebiliyorsun..ADAM 2004 DE KOYMUŞ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 20 Mart 2013; 10:59:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@1.6 TDI 105 PS Highline 66.800 TL Civarı, Skoda Rapid 49.990 TL

Gerçekten merak ettim...Bu yazdığına kendin inanıyormusun ? Allahını seversen doğru yaz...Kendin inanıyormusun ? Boyu, eni, ağırlığı, içindeki donanım kalitesi, koltuk döşemesi, kapılar, ön plastik aksam.....Hepsi aynımı ?..Şöför koltuğundan arka camlar açılıp kapanıyormu ?.Kapanmıyormu ? Eğer fark değilse ...Bu ne ?.. Ben 9 yıl önceki model 2004 Corolla kullanıyorum. Bütün camlar 4 CAM açılıp kapanıyor sol elimin altında..dahası cam ve kapıları kilitleme tuşlarıda ayrı ayrı mevcut..Arkada oturan bir küçük canavar çocuk varsa camları , kapıları sol elinin altından kilitleyebiliyorsun..ADAM 2004 DE KOYMUŞ..

Boyu, eni, ağırlığı, içindeki donanım kalitesi, koltuk döşemesi, kapılar, ön plastik aksam.....Hepsi aynımı ?..Şöför koltuğundan arka camlar açılıp kapanıyormu ?.Kapanmıyormu ? Eğer fark değilse ...

@ Bu ne ?

17 bin TL fark , degmez Usta

• 2005 yılıydı Skoda Octavia bakmaya gittim satıcı aynen şunu söyledi abi senin Fiat'ın araba mı ya bak burada vw'in ürettiği octavia var fiyatı ...... dedi bende şunu söyledim sen yan ürünsün benim ki ise asıl ürün başkası değil kendisi üretiyor kaldı ki senden octavia alacağıma vw'e gider orijinalini aynı paraya alırım dedim. Şimdi tüm doğuş grubu fiyatlarını yüksek tutuyor öyle yapıyor ki kaliteye kolay ulaşamazsın mantığı ile hareket ediyorlar. Transporter almaya gittik arabanın içi boş o kadar boş ki yer döşemesi yanal döşemeler vs yok bildiğiniz sac olarak teslim ediyor. Almanya'yı aradık biz baz model transporter istedik böyle böyle çıktı diye onlarda doğuş grubu nasıl isterse biz ona göre araç üretip gönderiyoruz dediler. Bu vw ler zamanında halk otomobili diye çıktı en ucuz araçlardı şimdi geldiği noktaya bakın insanlar markaya ve otoparkta koşup kapınızı açıyorlar diye para vermeye başlamış kalite sağlamlık can güvenliği olayları geri planda kalmış. Almanya da bu araçlara araba demiyorlar ve çoğunlukla station ve dizel olan araçlar satılıyor ve çoğu kişi de aracını yenilemiyor çünkü orada kanunlar var araç eksikse sorunlu ise ayıplı ise anında iade hakkın var burada ise mahkemelerde sürünmek var. Yargıtay ayıbı Tipo hala Fatih'te dolaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

Rapid'in dışı güzel de içi çok fason bi araba bence.

Ben Jetta diyorum.

+1 Rapid jettanın yanında küçük kardeş gibi duruyor boyut olarak bariz olarak farklı Rapid i jettaya alternatif önermişler şaşırdım.
  • Araç bir yerden bir yere gitmemizi sağlar araca güvenmek ise yanlıştır. Hiçbir araç raylar üzerinde gider gibi gitmez ve sizi tehlikelerden koruma Euro Ncap'ten 5 yıldız almış olsa dahi bu geçerlidir. Kaldı ki artık çoğu kişi Euro Ncap'in testlerini bile sorgular olmuşsa.
    Herkese kazasız belasız sürüşler yayalara da Allah kolaylık versin onları da uçan şoförlerimizden korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenMar

Şimdi tüm doğuş grubu fiyatlarını yüksek tutuyor öyle yapıyor ki kaliteye kolay ulaşamazsın mantığı ile hareket ediyorlar.

Bunu pek çok firma kullanıyor. Cola Turka da Coca Cola kalitesinde olduğu imajını vermek için, fiyat listesinde aynı görünüyor. Pek çok kişi de sadece fiyatı aynı diye Coca Cola ile aynı kalitede olduğunu düşünüyor.

VAG Türkiye satış temsilcileri, kendi araçlarını övmek yerine başka araçları karalamak üzerine bir pazarlama sistemi benimsemişler, ama bu yasadışı bir faaliyet. İspat ederseniz, şikayet edilmesi durumunda çeşitli yaptırımları var, ancak Ferit Şahenk'in sahibi olduğu bir firmaya, ne yaparsa yapsın, bu hükümet döneminde dokunulması mümkün görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orijinalden alıntı: KenMar

Şimdi tüm doğuş grubu fiyatlarını yüksek tutuyor öyle yapıyor ki kaliteye kolay ulaşamazsın mantığı ile hareket ediyorlar.

Bunu pek çok firma kullanıyor. Cola Turka da Coca Cola kalitesinde olduğu imajını vermek için, fiyat listesinde aynı görünüyor. Pek çok kişi de sadece fiyatı aynı diye Coca Cola ile aynı kalitede olduğunu düşünüyor.

VAG Türkiye satış temsilcileri, kendi araçlarını övmek yerine başka araçları karalamak üzerine bir pazarlama sistemi benimsemişler, ama bu yasadışı bir faaliyet. İspat ederseniz, şikayet edilmesi durumunda çeşitli yaptırımları var, ancak Ferit Şahenk'in sahibi olduğu bir firmaya, ne yaparsa yapsın, bu hükümet döneminde dokunulması mümkün görünmüyor.

Söylediklerine katılıyor ama gün olur devran döner nasıl Uzan grubuna Doğan grubuna dokundularsa birgün Şahenk birine dokunur o günde Şahenk'e dokunurlar. Yalnız şunu da söylemek istiyorum ben golf bakarken satıcı arkadaş bana abi alma araç hem mareadan çok yakıyor hemde motorlarda biraz problem görünüyor demişti (1,4 TSI 140 hp) alacaktım sanırım ki ilerde yaşayacaklarıma param yetmez diye düşünerek yardımcı oldu Allah razı olsun hakkını da vereyim.

• Yanılmıyorsam da 5-6 yıl evvel Fiat grubu VW grubunu satın alıyordu ana sözleşmede ki maddede eksik bir hüküm vardı. Geç farkettiler ama ucuz yırttılar.
  • En çok sevdiğim aracı bile VAG grup satın almış Lamborghini'yi tüm araçlardan bile fazla severdim.
    Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda and Volkswagen ve Ducati motorları ve Man, DAF-Scania çekicileri de VAG grubunda imiş.
  • quote:

quote:

Bugün bir arkadaş "55 bin liraya dizel otomatik bakacağına birkaç bir lira daha var Tiguan 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trend&Fun 58.911 TL + 893,50 TL" satın al dedi.

Nissan Qashqai 1.5 DCI Visia?
  • quote:

quote:

quote:

Nissan Qashqai 1.5 DCI Visia?

kuga varken tiguan mı aman diyeyim hocam.

aynı paraya 4*4 180 hp kuga tam otomatik var, ve tiguan yanında araç gibi bile durmuyor.

• Tamam Jetta'nın fiyatı yüksek ama bir alt sınıfla karşılaştırmak da neyin nesi. Ve B sınıfı bir araca 1.6 dizel ve tam donanım da olsa 50.000 lira vermek de bence çok, en kötü ihtimalle neredeyse bedava gibi reklam yapacak bir durum yok.

Bazı yorumlar gerçekten hayrete düşürdü, dizel bağımlılığı çılgın boyutlara gelmiş yanına bir de sedan oldu mu demek ki, Skoda da olsa B sınıfı araca bu para az gibi algılanabiliyor.

Fiyatlar gerçekten çok artıyor bu da algıları değiştiriyor. Allah yardımcımız olsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.